Şimdi Ara

Clash Of Clans - SALDIRI STRATEJİLERİ ( PEKKA-GOLEM-TAZI-DEV-OKÇU )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
8
Favori
119.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Merbaha . Size Elimden Geldiğince Saldırı Stratejileri hakkında Bilgi vericem.Yanlış Bir Şey Söylersem Affola :)

Öncelikle ; Herkesin Ganimet İçin Kullandığı ``BARCH Taktiği ``
    Barch Taktiği Nedir : Barbar Okçu Taktiği Anlamına Gelir . Barch İngilizce Kısaltmasıdır.Barch Taktiği ile kısa sürede iyi ganimetler kasabilirsiniz . Hem Maliyeti Düşük , Hemde Orduyu Çıkarma Süresi Kısadır . Bu Taktik Saldırdığınız Köyün Dışarıdaki Madenlerine Saldırmaya Yöneliktir .Hemen Hemen Ganimet Kasan Çoğu Kişi Bu Taktiği Kullanır . Şimdi Asker Sayılarından Bahsedeyim

Asker Sayısı :
    Okçu : 110
    Barbar : 90 Ordu Kampı Kapasiteniz 200 İse .
    Büyüler : 3 Yıldırım - Fabrikanız 4 İse 1 Şifayıda Kullanabilirsiz

Yıldırım Büyüsü Bu Taktikde Neden Mi Gerekli ? : Köyün Madenlerine Saldırdığınız İçin Dışarıya yakın Havan Topu Var İse Bu Havanı yıldırım büyüleriyle yok ederek , okçu ve barbarınızın ölmesini minimuma indirebilirsiniz .

2. TAKTİĞİMİZ : Okçu - Goblin

Bu Taktikde : Barbar Okçu Taktiğinin Aynısı - Bu Taktikde Tek Dikkat Edilmesi Nokta, Öncelikle Goblinleri Madenlere yolluyoruz Çok Hızlı Oldukları için ondan sonra okçuları yolluyoruz . Goblinleri köyün etrafını saracak şekilde yollayın .

Asker Sayısı :
    Okçu: 130
    Goblin : 70
    Büyüler : 3 Yıldırım

3. TAKTİĞİMİZ : Dev - Şifacı

Bu Taktikde Köyün Dışarısındaki Madenlere Değilde Köyün İçerisindeki Depolara Girmeye Yöneliktir . Dikkat Edilmesi Noktalar ;
    #Öncelikle Klan Kalesi Çekilir.
    #Şifacı`nın Hemen Ölmemesi İçin Öncelikle Devler Hava Savunmasını yok ettiken sonra Şifacı yollanır.
    #Duvar Kırıcınızın Hemen Ölmemesini İstiyorsanız İlk Devi Yollayın Ondan Sonra duvarı yok etmek için kırıcıyı yollayın :)
    Bu Taktikle Çok Rahat Depolardaki Ganimetleri Alabilirsiniz

Asker Sayısı :
    Dev : 16 - 18
    Şifacı : 2
    Okçu : 45
    Goblin : 10
    Duvar Kırıcı : 8

Büyüler :
    Şifa: 3 Adet
    Öfke : 1 Adet ( Fabrikanız 4 İse )

Yukarıdaki Taktikler Ganimet İçindi . Şimdi Klan Savaşında Veya İntikamlar Kullanabiliceğiniz Taktiklerden Bahsetmek İstiyorum :)

4. TAKTİĞİMİZ : Golem - Pekka - Sihirbaz ( GoWiPe ) Taktiği :

Bu Taktik Çoğunlukla Klan Savaşlarında Kullanılır . Maliyeti Yüksek Olduğu İçin : Bu Taktikle Klan Savaşlarında 9 Ve 10 Köylerden İyi Bir Saldırıyla Rahat 2 Yıldız Alınır.
    Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar ;
    #Klan Kalesi Çekilir
    #Klan Kalenize Yüksek Seviyeli Sihirbaz Alırsanız iyi olur

Asker Sayısı :

Golem : 2
    Pekka : 3
    Sihirbaz : 18
    Binici : 2-3 ( Kaleyi Çekmek İçin)
    Okçu : Kalanı Okçuyla Doldurun

Büyüler :
    Şifa : 3
    Öfke : 1 Fabrika 4 İse
    Büyü Fabrikanız 5 İse ; 2 Dondurma 2 Öfke 1 Şifa kullanabilirsiniz .

5. TAKTİĞİMİZ : LAV TAZISI - BALON

Bu Taktik İntikam Veya Klan Savaşlarında Kullanılır . Bildiğiniz Gibi yakın bi zamanda geldi Lav Tazısı. Lav Tazısı Sadece Hava Savunmalarına Gider Ve Saldırıları Üstüne Çeker. Hasar Puanı Çok Yüksek Olduğu İçinde Kolay Kolay Ölmez . Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar ;

#2 Tane Tazı Basılır Ve 2 Hava Savunma Ayrı Ayrı Yollanır. Onlar Saldırıları Üstüne Almaya Başlayınca . Arkalarından Balon Yollanır. Onun Arkasından Dalkavuklar Yollanır.
    #Klan Kalesi Çekilir.

Asker Sayısı :

Lav Tazısı : 2
    Balon : 25
    Dalkavuk : 35-45

Büyüler:
    Şifa : 3
    Öfke : 1

Elimden Geldiğince Bu Bilgileri Paylaşmaya Çalıştım . Bir Dahaki Konu Açmamda Diğer Saldırılardan Bahsedicem . Yanlış Bir Kelime Kullandıysam Affola :)

Youtube Sayfamda Bir Çok Saldırı Ve Savunma Videoları Mevcuttur İsterseniz İzleyebilirsiniz :

Golem - Pekka - Sihirbaz Saldırı Stratejisi Videosu : http://www.youtube.com/watch?v=JwhloKyu6eI

• Yapay Zekanın Yanıtı

Clash of Clans: 9. Seviye Belediye Binası İçin PEKKA-GOLEM-TAZI-DEV-OKÇU Saldırı Stratejisi

1. seviye belediye binanız varsa, PEKKA-GOLEM-TAZI-DEV-OKÇU birlik düzeniyle güçlü bir saldırı oluşturabilirsin. Bu strateji, güçlü savunmaları kırmak ve rakip köyleri fethetmek için mükemmeldir.

Ordu Düzeni:

• 3 PEKKA
    • 2 GOLEM
    • 10 TAZI
    • 10 DEV
    • 40 OKÇU

Savaş Taktikleri:

1. Birkaç DEVi bir köşeye konuşlandır ve ardından onların arkasına bir GOLEM yerleştir.
    2. Diğer GOLEM'i rakip belediye binasına yakın bir yere yerleştir.
    3. OKÇULARINI GOLEM'lerin arkasına yayarak havadan saldırıları önle.
    4. PEKKALARINI GOLEM'lerin arkasına yerleştirerek savunmaları yok et.
    5. TAZILARINI, PEKKALARIN arkasından rakip köyün derinliklerine gönder ve savunmaları etkisiz hale getir.

İpuçları:

• DEVLERE Şifa Büyüsü uygulamak onları hayatta tutmaya yardımcı olur.
    • PEKKALARA Dondurma Büyüsü uygulamak savunmaları sersemletir.
    • OKÇULARI, hava savunmalarını yok etmek için kullan.
    • TAŞLARI, önemli hedefleri yok etmek için kullan.
    • Düşman PEKKALARINI veya GOLEM'lerini yok etmek için birliklerini gruplandır.

• seviye belediye binanız varsa ve güçlü bir saldırı stratejisi arıyorsanız, PEKKA-GOLEM-TAZI-DEV-OKÇU düzeni mükemmel bir seçenektir. Yukarıdaki taktikleri uygulayarak düşman köylerini kolayca fethedebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • güzel konu şimdi 3. taktiği deneyeceğim olmazsa eksilerim
  • Golem,taktiginde bazi hatalar var golemi iyi kullandigimi,dusunuyorum oncelikle sifa buyusu th 10 koylerde hic bir ise yaramaz ozellikle cehennem kulelerine karsi nedeni ise cehennem kulelerinden herhangi birine basip altindaki aciklamayi okumaniz olacaktir cehennem buyusune karsi etkisizdir sifa buyusu bazilarini goruyorum domuzla cehenneme daldiriyor birde,sifa atiyor halbuki o buyu bosuna masraf oldugunu bilse bir daha saldirmayacagini bilir

Ikinci olay klan kalesi cekilirse eger icindeki askerleri en az minimum zararla,yok etmek icin cadi uretilmeli en az 2 tane eger ki ziplama buyusu kullanilmiyorsa 12 tane en az duvar kirici olmali duvar kiricisiz taktik vs olamaz Buyuleri kullanim sirasi da cok,onemli alakasiz yerlerde kullanilirsa 2 yildiz hatta 3 yildiz alimabilecek bir 10 seviye koyden 1 yildiz hatta yildizsiz ayrilabilir

Benim saldırı taktiğim golemlerle genelde pek bilinmeyen ve kullanılmayan ''gowiva'' taktiği, yani valkyre ile saldırı yapılması.

2 golem, 10 valkyre, 16 wizz, 5-6 bombacı, 2 okçu ve 1 tane cadı. Kaleye de 1 ya da 2 cadı gerisi wizz ile dolduruluyor. Eğer son seviye askerleriniz varsa bu ordu ile yenemeyeceğiniz en az (1) yıldız köy yok oyunda.

Bu taktik için min, Golem 4, valkyre 3 wizz 5 olmalı diye düşünüyorum. Ben de birtek, valkyre şu an 3 level o da yakında 4 olacak. Büyü olarakta 2 tane dondurma büy. 2 tane öfke en az 4 lvl olmalı, 1 tane zıplama büy. seviyesi önemli değil.

Yalnız dondurma en az 4 lvl olmalı yoksa zaten golemleri kullanmayın hüsran olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krstarica -- 25 Ekim 2014; 22:41:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: krstarica

Golem,taktiginde bazi hatalar var golemi iyi kullandigimi,dusunuyorum oncelikle sifa buyusu th 10 koylerde hic bir ise yaramaz ozellikle cehennem kulelerine karsi nedeni ise cehennem kulelerinden herhangi birine basip altindaki aciklamayi okumaniz olacaktir cehennem buyusune karsi etkisizdir sifa buyusu bazilarini goruyorum domuzla cehenneme daldiriyor birde,sifa atiyor halbuki o buyu bosuna masraf oldugunu bilse bir daha saldirmayacagini bilir

Ikinci olay klan kalesi cekilirse eger icindeki askerleri en az minimum zararla,yok etmek icin cadi uretilmeli en az 2 tane eger ki ziplama buyusu kullanilmiyorsa 12 tane en az duvar kirici olmali duvar kiricisiz taktik vs olamaz Buyuleri kullanim sirasi da cok,onemli alakasiz yerlerde kullanilirsa 2 yildiz hatta 3 yildiz alimabilecek bir 10 seviye koyden 1 yildiz hatta yildizsiz ayrilabilir

Benim saldırı taktiğim golemlerle genelde pek bilinmeyen ve kullanılmayan ''gowiva'' taktiği, yani valkyre ile saldırı yapılması.

2 golem, 10 valkyre, 16 wizz, 5-6 bombacı, 2 okçu ve 1 tane cadı. Kaleye de 1 ya da 2 cadı gerisi wizz ile dolduruluyor. Eğer son seviye askerleriniz varsa bu ordu ile yenemeyeceğiniz en az (1) yıldız köy yok oyunda.

Bu taktik için min, Golem 4, valkyre 3 wizz 5 olmalı diye düşünüyorum. Ben de birtek, valkyre şu an 3 level o da yakında 4 olacak. Büyü olarakta 2 tane dondurma büy. 2 tane öfke en az 4 lvl olmalı, 1 tane zıplama büy. seviyesi önemli değil.

Yalnız dondurma en az 4 lvl olmalı yoksa zaten golemleri kullanmayın hüsran olur.
    teşekkür ederim yorumun için , eksiklerim vardı benimde onuda sen tamamladın :) teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: ibrahim102

teşekkür ederim yorumun için , eksiklerim vardı benimde onuda sen tamamladın :) teşekkürler
    Sizin kışlalarda duvar kıran çıkmaz mı? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: rds

Alıntıları Göster
    Dev Ve Golem Saldırıları Haricinde Pek Çıkmıyo Bende :D
  • quote:

Alıntıları Göster
    Golem-Pekka-Sihirbaz taktiği ile ilerliyorum.

Standart ordum:
    3 Golem
    3 Pekka
    2 Cadı
    10 Sihirbaz
    5 Duvar Kıran
    1 veya 2 Dondurma
    1 Şifa ****** veya hiç kullanmam
    1 Zıplatma **
    2 Öfke *****
    Klan kalesine sihirbaz veya okçu alırım.

Klan kalesini çekmem. Sihirbazlarım ve pekkalarım klan kalesi ile karşılaştığında öfke veya duruma göre iyileştirme yaparım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    clash of clans kupa kasmak!!
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Golem-Pekka-Sihirbaz taktiği ile ilerliyorum.

Standart ordum:
    3 Golem
    3 Pekka
    2 Cadı
    10 Sihirbaz
    5 Duvar Kıran
    1 veya 2 Dondurma
    1 Şifa ****** veya hiç kullanmam
    1 Zıplatma **
    2 Öfke *****
    Klan kalesine sihirbaz veya okçu alırım.

Klan kalesini çekmem. Sihirbazlarım ve pekkalarım klan kalesi ile karşılaştığında öfke veya duruma göre iyileştirme yaparım.

Alıntıları Göster
    Verdiğin bilgiler için teşekkürler
  • Dalkavuğu 3 yapıp bir tazı kalanı dalkavuk yapsam nasıl olur 210 yerim var şuan

• quote:

Orijinalden alıntı: Thomas Müller

Dalkavuğu 3 yapıp bir tazı kalanı dalkavuk yapsam nasıl olur 210 yerim var şuan
    Sana Tavsiyem 20 balon 1 tazı 40 dalkavuk yaparsan tam olur :)
  • quote:

hocam 76 levelim balonum 1.seviye zamanında beğenmedim elimi bile sürmedim
    edit:geçen hafta klandan istedim 5 tane 6.seviye yine beğenmedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thomas Müller -- 26 Ekim 2014; 18:32:59 >
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Balonu Beğenmiyosan ejder le deniyebilirsin :D 7 Ejder 1 Tazı Gerisi Dalkavuk yapabilirsin kaleyede ejder alırsın :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahim102 -- 26 Ekim 2014; 18:35:26 >

• quote:

Balonu Beğenmiyosan ejder le deniyebilirsin :D 7 Ejder 1 Tazı Gerisi Dalkavuk yapabilirsin kaleyede ejder alırsın :)

benim ejder de 1.seviye hocam ya pahalı geldi,normal üretimi de pahalı,basmadım ejdere,bu saatten sonra da uğraşasım yok saol sen yinede
    hemde klan savaşında felan 11 tane **** girenlerden hoşlanmıyorum adam 11 tanesini atıyor köye yahu neresinde bunun strateji bilmemne hep aynı şeyi yapıyorlar yahu baya monoton mu denir artık öyle geliyor

• quote:

quote:

Balonla,saldirmasini bilen eger ki son seviye tazi vs varsa yikamayacagi koy yok. Begenmesen de bu is boyle ben de kullanmiyorum ama biliyorum

• quote:

quote:

quote:

Balonla,saldirmasini bilen eger ki son seviye tazi vs varsa yikamayacagi koy yok. Begenmesen de bu is boyle ben de kullanmiyorum ama biliyorum

Hacu hangi klandasın, uğrayayım. :) Tagını ver. :)

• quote:

Golem,taktiginde bazi hatalar var golemi iyi kullandigimi,dusunuyorum oncelikle sifa buyusu th 10 koylerde hic bir ise yaramaz ozellikle cehennem kulelerine karsi nedeni ise cehennem kulelerinden herhangi birine basip altindaki aciklamayi okumaniz olacaktir cehennem buyusune karsi etkisizdir sifa buyusu bazilarini goruyorum domuzla cehenneme daldiriyor birde,sifa atiyor halbuki o buyu bosuna masraf oldugunu bilse bir daha saldirmayacagini bilir

Valkyre'i oldum olası kullanmak istemişimdir zaten. Bu GOWİVA taktiğini mutlaka deniyecem, teşekkürler. Yalnız birlikleri savaş alanına nasıl, hangi sıra ile yerleştiriyorsunuz? Mesela golemleri aynı yerden ardarda yolluyor, valkyrelar dagılmasın diye sihirbazlarla etraftaki çerçöpü temizleyip valkyreları mı salıyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Dutchman -- 27 Ekim 2014; 14:24:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Flying Dutchman

quote:

Valkyre'i oldum olası kullanmak istemişimdir zaten. Bu GOWİVA taktiğini mutlaka deniyecem, teşekkürler. Yalnız birlikleri savaş alanına nasıl, hangi sıra ile yerleştiriyorsunuz? Mesela golemleri aynı yerden ardarda yolluyor, valkyrelar dagılmasın diye sihirbazlarla etraftaki çerçöpü temizleyip valkyreları mı salıyorsunuz?

Alıntıları Göster
    Öncelikle konu çok güzel bir konu ve açıklamalar gayet yerinde, golem saldırısı hariç:) gerçek diğer arkadaşlarda golem saldırısı hakkında bazı ilaveler yapmış.

Benim düşüncem; Golem saldırılarında önemli noktalardan bir tanesi heroları köy merkezine sokabilmek. Bunun için en faydalı yöntem rakibin klan kalesinden çıkan askerlerdir. Eğer siz önce klan kalesini dışarı çeker ve yok ederseniz, heroların merkeze girmesini zorlaştırısınız. Çünkü siz saldırıyı klan kalesine yakın bir yerden yapar ve heroları bırakırsanız, herolarınız öncelikle rakibin klan kalesinden çıkan askerleri öldürmeye yönelecek, dolayısıyla merkeze girecektir.

Tavsiyem; büyü kombinasyonuzu eğer duvar kırıcıları iyi kullanabiliyorsanız 2 öfke, 2 dondurma, 1 yıldırım şeklinde kurun. yıldırım büyünüzü herolarınız kaleden çıkan askerlere yöneldiğinde çakın geçin; heroları da ateşlediğinizde zaten ortada ne kale kalır ne başka bişey, Herolar merkeze girdiğinde zaten 2 yıldız garanti.

Ben normal savaşlarda 3 golem, 2 cadı, 12 kırıcı ve büyücülerle saldırıyorum. Orduya mutlaka 4 okçu koyarım. olur da aksilik köyü alamazsanız ve % 40larda kalırsanız, okçuları tek tek dıştaki binalara koyup % 50' yi zorlarım:)) Klan kaleme büyücü alıyorum. büyü kombinasyonum 2 dondurma, 2 öfke, 1 hoplatma. duvar kırıcıları iyi kullanırım ama herh ihtimale karşı hoplatma koyuyorum. Klan savaşlarında ise hoplatma büyüsü yerine yıldırım büyüsü koyuyorum orduya ve yukarda bahsettiğim şekilde saldırıyorum. Klan savaşları başladığından bugüne sadece 1 savaş kaybettim, o da % 49' da kaldı:))

Uçan yaratıkları kullanmadığım için bilgim yok, tazı fln napar bilmiyorum. Krstarica valkyre demiş, kendisinin oyun bilgisine güveniyorum ama ben de o yaratıklar bir seviye olduğu için yorum yapamayacağım.

• Golem saldirisi kale cekmeye gerek yok 2 buz 2 ofke 1 atlatma lav tazisinidabhic kullanmayin
    2 buz 1 simsek 2 ofke 32 balon 40 dalkavuk clan kalesine balon
    Koy binasina en yakin yerden balonlari salin arkasina dalkavuklari yapistirip binanin önünü açin balonlar ve dalkavuklar mefta olunca herolari binaya dogru yollayin sansiniz varsa 2 yildiz alirsiniz ama 1 yildiziniz kesindir bu saldirida kupa icin ideal..

Balon savaslarinin efsane clani WarriorTURKs
    Betrezen.

• quote:

Orijinalden alıntı: Flying Dutchman

quote:

Şöyle anlatayım, biraz detaylı olabilir. Eğer ki bu kombinasyonla saldırıyorsam köyünde dizilim şeklinin önemi oluyor, klan kalesindeki askerleri eskiden çekmeyen biriydim ancak çektikten sonra çok fayda sağladığını gördüm. Öncelikle klan kalesi askerlerini, saldırmadan önce 2 dev ya da 2-3 duruma bağlı yaban domuzu binicisini kadronuza dahil ederek klan kalesindeki tüm askerlerin çıktığına emin oluncaya kadar düzenli şekilde yollayın ve askerleri çektirttin, sonra köye asıl olarak saldıracağınız noktanın olduğu tarafa 1-2 tane okçu atarak o çıkan askerlerin oraya yönlenmesini sağlayın eğer ki okçuları öldürecek bir kule top vs yoksa, o noktaya birde cadı atmanız lazım cadı askerleri üretirken klan kalesi askerleri cadının iskeletlerine saldıracaktır o sırada çevresine 6-7 tane wizz atın hemen bir yok etsin eş zamanlı, golemleride salın tabi burada köyün durumuna bağlı olarak eğer ki, infernolar çok içerde ise, golemleri köyün saldıracağınız kısmının her iki uzak köşesinden salın, eğer ki infernolar biraz dışta kalıyorsa, yani köyün ortalarında değilse, golemleri, köyün aynı ya da benzer yakın yerlerden salın ki, infernolar odaklandığında sadece golemlere çullansın.

Tam golemleri saldığınızda zaten klan kalesi askerleri ya golemlere ya da cadının iskeletlerine saldıracağı için, wizzleriniz kayıp vermeyecek kayıpsız askerleri öldürmek çok önemli.

Daha sonra golemleri de saldıktan sonra duvara dayanan golemlerin olduğu bölgenin biraz iç kısmında yani köyün içine doğru bir öfke büyüsü atın ama aynı zamanda ardından bombacıları göndereceğiniz için öfke büyüsünün bir kısmıda dışarıda kalsın ki, bombacılar hemen ölmesin. Bombacılar duvarı deldikten sonra eğer ki köyün şekli kare ise ve çevrede çok fazla gereksiz kışla depo vs. yoksa kalan wizz ve valkireleri eş zamanlı aynı noktaya salın hemen ardından klan kalesi askerleri, heroları atın. Attıktan sonra köy binasına yakın bir bölgeye tam arada duvarların olduğu kesişme yerine bir zımpalama büyüsü atın askerlerin durumuna göre öfke büyüsünü siz kendiniz kullanın, eğer ki infernolar wizzleri pişirmeye başlarsa sadece pişirene bir tane atın baktınız o süre içinde yokedilmedi tekrar aynısına atın. Mümkün olduğunuzca dondurma büyüsünü hem inferno hemde yanında eğer tesla x topu varsa onu kapsayacak şekilde ortalıyarak atın ki, sadece infernoyu dondurmasın gerisi zaten kolay, heroları duruma göre tam köy binasına yakın iken ateşleyin. 1-2 saniyede fişini çeker zaten.

Tüm golem saldırılarında olduğu gibi bir noktaya dikkat çekeyim. Askerlerini içeri çekmesini bilmek gerek.. demin dedim, köyün etrafındaki envanterler çok ise, wizzleri tek bir noktada salarsanız yani valkyreleri saçma sapan yerlere gidebilirler, yani köyü turlayabilirler, içeri girmeleri gerekirken bunu önlemek içinde, golemleri attıktan sonra bombacıları da hemen atın ve o sırada bir kaç vizz daha atın ama hepsini değil, 6-7 tane kalsın ama o wizzleri golemlerin çevresine yayarak atın ki, envanterleri diğer askerleri atmadan önce temizlesin sonrasında, diğer tüm askerleri salın benzer şekilde.

Aksi halde, envanterler nedeniyle, askerler saçma sapan yerlere yönlenirler.

Askerleriniz yeterli seviyeyse, yıkamayacağınız köy yok oyunda bu ordu ile, en kral köyden 1-2 yıldız alınabilir. Diğer bir husus, tabiki bu iş buradan yazmakla olmuyor, ben de başta çok kazmalık yaptım, ama ne kadar çok klan savaşında klanınızdaki sizden daha iyilerin saldırılarının tekrarlarını izlerseniz, o kadar çabuk olayı kavrıyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krstarica -- 27 Ekim 2014; 18:23:37 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hacu hangi klandasın, uğrayayım. :) Tagını ver. :)

Hocam, senin köyü geçen savaronada görmüştüm. Dehşet duvarların var, Allah bozmasın. :))Her zaman ziyaret etmeni isterim şahsen ancak mevcut olduğum klanda yerel dil ne ingilizce ne de türkçe, klana alım yapmıyorlar bu sebeple. Ama ben senin bulunduğum klana ziyarete gelmek isterim, ortam vs. görmek için. Açıkçası yerel klanlarda, pek verimli olunmadığı için asker bağışları konusunda ve sohbet, strateji ve taktik paylaşımıda ne yalan söyliyeyim şu ana kadarda rastlamadığım için,pek tercih etmiyorum. Ama senin olduğun klana gelmek isterim. Birbirimize paylaşacağımız şeyler olabilir.

Srbija adlı klandayım sembolü, sarı kırmızı birşey, çok yüksek profilli bir klan değil, kodu;#2QUC2CRV

mahlas; krstarica

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krstarica -- 27 Ekim 2014; 18:51:25 >

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.