Şimdi Ara

Claymore (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
3.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şimdi tekrar bi hatırlamaya çalıştım da cidden çok cacık bitmişti ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: John

şimdi tekrar bi hatırlamaya çalıştım da cidden çok cacık bitmişti ya

5 yıldan sonra iyi bulup hortlatmışsın ama gerçekten kötü bitiyordu. Manga yakında bitecek gibi belki yeniden yaparlar en baştan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Susanoo -- 11 Temmuz 2012; 1:59:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Said6

quote:

Orijinalden alıntı: John

şimdi tekrar bi hatırlamaya çalıştım da cidden çok cacık bitmişti ya

5 yıldan sonra iyi bulup hortlatmışsın ama gerçekten kötü bitiyordu. Manga yakında bitecek gibi belki yeniden yaparlar en baştan.

ben bi mangaya başlayayım bari izleyecek dizi falan da kalmadı bu hortla beraber animeler ve mangalarla olan birlikteliğime geri dönüyorum sanırım çok uzun zaman oldu çook

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John -- 11 Temmuz 2012; 2:03:34 >
  • Fevkalade bir animeydi. Açıkçası aşırı derecede ön yargılı yaklaşmıştım animeye. Birisinin tavsiyesi üzerine izleme listeme eklemiştim. İyi ki de tavsiye etmişler. Böyle yapımların var olduğunu görmek animelere karşı olan ilgimi ve iştahımı daha da çok artırıyor. Animenin yapıldığı yılı da düşününce hayranlığım daha da bir artıyor. Serinin yarım kalması çok kötü olmuş ama. Anladığım kadarıyla mangası hala devam ediyor ve yorumlara bakılırsa animesinden bile daha iyi. Şöyle bir müddet ara vereceğim ve ileride zamanım olursa kesinlikle mangasına da bakmayı planlıyorum. Gerçi gönül ister Fma:Brotherhood gibi yeniden animeye uyarlansın.
  • Mangası çok iyiydi başlarda ama sonra dağıttı. Rezil durumda şu an ve bitmesi de zor görünüyor. Konu iyice dağıldı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ciddi misiniz hocam ? Ekşi de falan çok iyi diyorlar ama
    Acaba Manganın satışları nasıl Japonya da, bir bilginiz var mı ? Satışları iyiyse belki animeye uyarlanabilir tekrardan.

• Anime çok güzeldi ama tamamlanmamış olduğunu izlemeden önce bilseydim başlamazdım,26. bölümden sonra magadan devam etmek gerekiyor sanırsam ama o da pek ilgimi çekmiyor açıkçası.
  • Satışları fena değil ama pek popüler değil Japonya'da. Manga bittikten sonra anime başlar herhalde kıytırık echhi ve shounen serileri yapılıyor bir zahmet bu kaliteli seri de başlasın.
  • Bu son söylediğinize tamamiyle katılıyorum ki zaten katılmamak elde değil

• Manganın yeni sayısının çıkmasını bekliyorum bence manga gayet güzel gidiyor,hikaye gittikçe genişliyor neler olucak oldukça meraklıyım.
  • Ayda bir çıkan bir Manga'ya göre aslında olaylar gayet güzel ilerlerken sonlara doğru bayağı genişledi. Neyin ne olduğu belli değil şu an. Başladığında 4 abyssal muhabbeti varı ne olduğunu anlamadan, hiçbir şey derinlemesine işlenmeden bir şeyler oldu, dağıldı ortalık

• Cok guzeldi de sonunu cok kotuydu.Ya olcekti ya da oldurucekti ama olmadi...

• Clare hala tarikatın en ezik saysıında mı ? Anime zamanı 48 di numarası galiba. Pricilla mıdır nedir. Aldımı kafasını onun
  • 47 numara da, izlemediniz mi sonunu ?
  • Animeyi çok önceden izlediğim için hatırlamıyorum ne yazık ki.
  • Clare artık organizasyona dahil değil. Animeyi bitirdikleri savaş sahnesinden sonra 7 Claymore kendisini öldü olarak gösterdi ve saklandılar. Araya 7 yıllık bir time skip girdi. Artık bu yedili organizasyonu devirmek için uğraşıyorlar, fakat hikaye oldukça derin ve geniş bir hal aldı. Olaylar oldukça farklılaştı, araya başka amaçlar girdi. Gerçi bende birkaç aydır okumuyorum, 110'lu bölümlerde bırakmıştım. En son hatırladığım kadarıyla Priscilla yine ortalığın ama sonra Clare ile beraber bir şeyin içine hapsolmuşlardı. Gördüğüm iyi oldu bu konuyu, tekrar okuyayım bakayım neler olmuş merak ettim.
  • Bi cocuk ardi Clare'nin yaninda ona noluo adam oluyomu?

• Büyüdü, serpildi; Guts'ın yandan yemişi oldu.

Şöyle bir şey kendileri.

www.mangareader.net
    Claymore 115 - Read Claymore 115 Online - Page 24
    http://www.mangareader.net/claymore/115/24
  • Hala Clare'nin yanindami,ayrildimi,yaratiklarla dovusebiliomu?
    Cok sordum ama...

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.