Şimdi Ara

Cleric/bard mı bard/cleric mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cleric/bard mı seçmeliyim yoksa bard/cleric mi? Farkları nelerdir, hangisi nerede daha çok işe yarar söylerseniz sevinirim. Sp sıkıntısı olmadığını varsayın.

• Bard - Cleric

Bard atack olarak Cleric ' e göre daha hızlıdır . .
    Solo kasarken ; Holy Recovery , Holy Spell , Bless , Tambur , Noise , Mana Orbit ' le kasar . Cleric ' le kasarken Mp sıkıntın olur ve Tambur ' da olmadığı için bi miktar fazla damage yersin . .

Sp var sanırım çarda . . Unutma en çok Sp isteyen buildtir . .
  • Aynen aXi10 a katılıyorum Bard-Cleric Yapmalısın eger boyle bır niyetin varsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kopuk75

Aynen aXi10 a katılıyorum Bard-Cleric Yapmalısın eger boyle bır niyetin varsa.

Eyw.
  • Peki ilk seviyeden itibaren gap birakarak gitsem bard-cleric ile surekli kac gap gerekir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: *siteci*

Peki ilk seviyeden itibaren gap birakarak gitsem bard-cleric ile surekli kac gap gerekir?

Sp kasma imkanın varsa , 3oo-4oo k Sp kas ki Lw atlarken rahat up'la skilleri . . Sadece sana gerekli olduğunu düşündüğün skilleri aç . . Sürekli solo mu kasıcaksın yoksa partylerde mi ?
  • Amacım party olarak kasmak. Solo kascak olsam bunları seçmem zaten. Yani en başta sp kastıktan sonra lvl atlayacağım, ben sürekli gap bırakarak gitmeyi düşünmüştüm böyle olursa ne farkı olur?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Warıor mu Mage mi Asas mı???
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kardesm bana sorarsan sen bi 300-400k sp kas sonra 3 gapla gidersin rahat rahat ;)
  • Sürekli gap bırakma işkence gelir benden demesi sana . . bak en fazla 3oo kas o zaman 1oo'e FF ol , ondan sonra zaten 1o1 + gorewlerde cook rahat sp kasarsın lw uplamak ıcın o 3oo k . .
  • Adam partyle kasıcam dıyor solo kascam demıyor kı aXi1o bence hıc sorun olmaz :)
  • Bu kopuk75'e uyma gap bırakmadan dewam et hızlı hızlı lw al
  • Alabileceğin en iyi yardımı aXi1o'dan alabilirsin

imzası yeter

Karakter Adı : Baronet _Hygieia_
    Build : Bard / Cleric - - - Server : Ares
    Level : 11o - - - Sp : 58x,xxx - - - Exp. : % 99.99
    Guild : EFSANE_TURKS * Bard_Queen
  • quote:

Orijinalden alıntı: | LuFFy | Piece |

Alabileceğin en iyi yardımı aXi1o'dan alabilirsin

imzası yeter

Karakter Adı : Baronet _Hygieia_
    Build : Bard / Cleric - - - Server : Ares
    Level : 11o - - - Sp : 58x,xxx - - - Exp. : % 99.99
    Guild : EFSANE_TURKS * Bard_Queen

eyw.
  • Benim eski build. Gerçekden güzel bir build ama nerede güzel ?
    1- Hızlı kasılırsın yani çabuk pt bulursun boş kalmazsın.
    Ben 100 varken Bard Cleric'dim. Medusa saatine 1 saat kala dolu pm olurdu. Dance 3'den olsa gerek :)
    2- Pwp ye gelince nasıl açıklayayım ? Biraz güçsüz kalıyor açıkcası. Tek yemiyorsun genelde Guardlar la ama... yok ya sıkıcı diyeceğim pwp açısından. Ama yatıramayacağın wizard yok diyebilirim :)
    3- veee Uniq. Bunu size sadece bir uniq anımla açıklamak istiyorum. Sabaha doğru çıktı çektim kenera yaklaşık 30 dk da kestin. Evet evet tekrar dönüm okumayın ''Otuz Dakika''. Okey bard seri fakat damageleri düşük olduğundan baya bi sıkıntı çekiyorsunuz. Yani bard cleric diyince aklınıza Defans ve mp hpden kâr etmek gelsin.
    Damage derken aklınıza soru takıltı değil mi ? Evet evet .
    hemen bir örnek vereyim. Mesela 100 lvl FF bir wizard elinde +5 yine 100 lvl FF bir bard atacker elinde +5.
    meteor ile 100 vuruyorsa Bard 35 felan vuruyor. '' aaa bard kötüymüş '' diye düşünmeyin hemen. Wizard ile meteor skilinin zamanı ile bardın skili 2 taneye denk geliyor. Yani 1 wizard skill = 2 bard skill zamanına. Demek istediğim beklediğinizden de seri. Biraz pwpde intlere göre bu yüzden iyi. Ne ise uniq dedik nereye geldik.
    4- Kâr. Kar değil ''Kâr''. Ben 100 sınırı varken artık duyulmuştu 110 geleceği herkezde bi heyecan tekrar ptler flan kurulmaya başlanıcak sp kasmak için. Güzel bi slot buldum tek takılayım dedim 1-2 gün. Tam 19 saat boyunca char şehre gitmedi. ''Oha'' duyar gibiyim. Ama yanılıyorsunuz. Saten mp orbit kullandıyorum chara. Hp desen 99 moblarına 2 atıyor bard. Bard 2 atarken mob vuramıyor bile (seriliğindne bahsetmiştim Çok çok seri birde noiseden bahsetmeme gerek yok heralde). Yani hp sadece giant ve championlarda gidiyor birde holy açık oluyor düşünün. Char sadece silah tamiri için gidiyor şehre.
    5- Sp. Evet gerçekten çok sp gerektiren bir build. Eğer sağlam bir buffer olmak istiyorsan ideal bir char.

Şimdi bide artislik yönü var bunun. Eğer serverde teksen yada ikinci bard clericsen (bard cleric fazla seçilen bir build değil) bazıları yeni görüyor bu buildi ve şaşırıyor. '' AA nasıl güzel mi bende yapmayı düşünüyorum'' flan filan. Bir de bardın ayrı ayrı mp heal skilleri var. Onlarıda açınca uygularken millet şaşırıyor ilk defa gördüğü skillere :) Birde bi sesleri var offf.. Hepsinin ayrı ayrı... Hoş hoş.... Mp heallerinden bahsederken Clericde bulunan tüm Hp healleri Bard'da hepsi mp healli. Değerleri bile aynı.

İnt Eu char olarak bütün buildleri tek bir charda denedim. Cleric Wizard'dan Cleric Bard oldum.
    Şimdi mi neyim? Cleric Warlock :))) Sormayın hybird olması lazım diye 100den 110 a da str verdim. 10 a 1 oldu yani. Bozuk bir char mı derseniz valla Fıstık Fıstık. Ne ise Behlül kaçar ;)

• @Xapster;

Warlock / Bard geliyor sıkı dur

Hem partilere çok faydalı hem de pvp de cillöp.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AurorAbeam

@Xapster;

Warlock / Bard geliyor sıkı dur

Hem partilere çok faydalı hem de pvp de cillöp.

Denemediğim tek build açıkcası Kasarken güzel olur aslında oO pwp şüpheli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xapster

Benim eski build. Gerçekden güzel bir build ama nerede güzel ?
    1- Hızlı kasılırsın yani çabuk pt bulursun boş kalmazsın.
    Ben 100 varken Bard Cleric'dim. Medusa saatine 1 saat kala dolu pm olurdu. Dance 3'den olsa gerek :)
    2- Pwp ye gelince nasıl açıklayayım ? Biraz güçsüz kalıyor açıkcası. Tek yemiyorsun genelde Guardlar la ama... yok ya sıkıcı diyeceğim pwp açısından. Ama yatıramayacağın wizard yok diyebilirim :)
    3- veee Uniq. Bunu size sadece bir uniq anımla açıklamak istiyorum. Sabaha doğru çıktı çektim kenera yaklaşık 30 dk da kestin. Evet evet tekrar dönüm okumayın ''Otuz Dakika''. Okey bard seri fakat damageleri düşük olduğundan baya bi sıkıntı çekiyorsunuz. Yani bard cleric diyince aklınıza Defans ve mp hpden kâr etmek gelsin.
    Damage derken aklınıza soru takıltı değil mi ? Evet evet .
    hemen bir örnek vereyim. Mesela 100 lvl FF bir wizard elinde +5 yine 100 lvl FF bir bard atacker elinde +5.
    meteor ile 100 vuruyorsa Bard 35 felan vuruyor. '' aaa bard kötüymüş '' diye düşünmeyin hemen. Wizard ile meteor skilinin zamanı ile bardın skili 2 taneye denk geliyor. Yani 1 wizard skill = 2 bard skill zamanına. Demek istediğim beklediğinizden de seri. Biraz pwpde intlere göre bu yüzden iyi. Ne ise uniq dedik nereye geldik.
    4- Kâr. Kar değil ''Kâr''. Ben 100 sınırı varken artık duyulmuştu 110 geleceği herkezde bi heyecan tekrar ptler flan kurulmaya başlanıcak sp kasmak için. Güzel bi slot buldum tek takılayım dedim 1-2 gün. Tam 19 saat boyunca char şehre gitmedi. ''Oha'' duyar gibiyim. Ama yanılıyorsunuz. Saten mp orbit kullandıyorum chara. Hp desen 99 moblarına 2 atıyor bard. Bard 2 atarken mob vuramıyor bile (seriliğindne bahsetmiştim Çok çok seri birde noiseden bahsetmeme gerek yok heralde). Yani hp sadece giant ve championlarda gidiyor birde holy açık oluyor düşünün. Char sadece silah tamiri için gidiyor şehre.
    5- Sp. Evet gerçekten çok sp gerektiren bir build. Eğer sağlam bir buffer olmak istiyorsan ideal bir char.

Şimdi bide artislik yönü var bunun. Eğer serverde teksen yada ikinci bard clericsen (bard cleric fazla seçilen bir build değil) bazıları yeni görüyor bu buildi ve şaşırıyor. '' AA nasıl güzel mi bende yapmayı düşünüyorum'' flan filan. Bir de bardın ayrı ayrı mp heal skilleri var. Onlarıda açınca uygularken millet şaşırıyor ilk defa gördüğü skillere :) Birde bi sesleri var offf.. Hepsinin ayrı ayrı... Hoş hoş.... Mp heallerinden bahsederken Clericde bulunan tüm Hp healleri Bard'da hepsi mp healli. Değerleri bile aynı.

İnt Eu char olarak bütün buildleri tek bir charda denedim. Cleric Wizard'dan Cleric Bard oldum.
    Şimdi mi neyim? Cleric Warlock :))) Sormayın hybird olması lazım diye 100den 110 a da str verdim. 10 a 1 oldu yani. Bozuk bir char mı derseniz valla Fıstık Fıstık. Ne ise Behlül kaçar ;)

Her bi cümlene katılıyorum ama skillerin sesleri hariç Ben oyunun sesini kapatıp oynuom Server de tek olmak gerçekten güzel bi duygu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.