Şimdi Ara

CLİCHİYİ ALMAMAMIZIN SEBEBİNİ BULANA HASAN ALİ FORMASI HEDİYE EDİYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar nasıl oldu da böylesi kaliteli bir sol beki ihtiyacımız varken elden kaçırdık

• Aykut Hoca inanılmaz bir şekilde hasan aliyi beğeniyor ve güveniyor. Sola adam almak yerine sağ tarafa koleksiyon yapıyor.
  • Sampiyonlar ligi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hasan Ali'yi getiren aykut zaten. Gondertmedi ve zami yaptirdi.

• Hocam bırak allah aşkına başakşehir clye kalabilecek mi sanki inşallah kalır ama rakipler fena
  • Hasan Ali forması mı? Ödül mü veriyorsun ceza mı belli değil

• Aziz Yıldırım menajerlere komisyon vermeyi istemediği için

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aziz yıldırım onu istemiyor şunu istemiyor diye roberto carlosun andre santosun oynadığı yerde hasan aliye mahkumuz alternatifi ismail ise evlere şenlik
  • hasan ali ikinci selçuk şahin vakası oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: alex202042

hasan ali ikinci selçuk şahin vakası oldu

Selçuk Şahin, Hasan Ali'nin yanında Ronaldinho kalır.

• H.Ali Fenerbahce icin ideal yedek.Idarelik Valbuena ile anlasabilecek bir sol bek kiralayabiliriz.Ana ihtiyac 10 numara stoper ve forvet.Allahtan Kjaer'den gelen bonservis bunun onunu acti,Ozan Aatif Ismail hatta Alper butce kazanmak icin satilmali bence ama zor

• Maçı stadda izledim. Hasan Ali'ye her top geldiğinde Okul açık olarak ıslıkladık. Hatta küfür eden de çok oldu. Hasan Ali bu takımın sol beki olmadığı gibi yedeği bile olamaz kanımca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frank Abagnale JR.

Aziz Yıldırım menajerlere komisyon vermeyi istemediği için

İsin ozeti bu beyler. Ben de ayni seyi soyledim ana konuda. Aziz Yildirim'in menejerlerle arasi kotu. Adi cikmis. Komisyon vermek istemiyor. Haliyle kimse de bak su oyuncu var elimde size gelmek istiyor demiyor herhalde. Bunu birkac yerden daha duymustum. Bir kere su var Aziz Yildirim gibi bir adamla ben de alisveris yapmak istemem. Dedigim dedik kendini herseyin ustunde goren bir diktator.

• Yönetimden nefret ediyorum . İlk zamanlarda yaptıkları iyi işleri sıfırlayıp eksiye çekeli yıllar oluyor. Lakin taraftarımızıda anlayamıyorum. Daha ilk maçtan Hasan Ali'ye ıslık Ozana ıslık. Hasan Ali yetenekleri belli temposu var ofansif gücü zayıf haftada bir maç oynarsa defansif zafiyet vermez. Lakin Canerin gitme sebebi Hasanmıs gibi adama yükleniyor. Aynı şekilde Lens'in gitme sebebi Dirarmıs gibi onada ön yargı ile bakılıyor. Objecktif olup destek olmak lazım. Ozanın moralini bozmak demotive etmek çözüm değil. Azıcık parlatıp 4 5 € bir avrupa takımına satmak lazım bu şekilde külliyen zarar olacak
  • Aykut kocamandan t.d olmaz gelmesini zerre istemiyordum
  • Clichy sampiyonlar liginde oynamak istedi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Clichy yada başkası acilinden bu takıma kaliteli bir sol bek elzem. Hasan Ali kalite olarak bu takımın çok gerisinde. Tamam görev oyuncusu falan da bize yetmez. Dün tüm çıplaklığıyla ne denli yetersiz olduğu ortaya çıktı. Valbuena'nın çok güzel sol tarafa açtığı pozisyonda resmen yedi pozisyonu. Orta kesmeyi bilen bir sol bek olsaydı maç farka giderdi, son dakikalardaki gerilim de yaşanmazdı. Yenilen golde de efsane çalım yedi. Sahi bi aralar Hak için Navas falan diyorlardı bu forumda.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.