Şimdi Ara

Clio 1.4 RXT-Clio1.4 Privilege Hangisi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
6.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hayırlı geceler arkadaşlar araç almak istiyorum evlenceğim 15 gün sonra parada lazım ama 15.000 TL bütçeyi ayırdım.

Sorularım şunlar

1. bu araçlardan hangisi az yakar aynı mı yakar aynı yakarsa nedir bu rxt'nin fiyatları ?
    2. sizce hangisini almalıyım Privilege özellikleri ile daha iyi gibi ama sanki piyası yok . hangisi sizce ?

Alırsam lpg taktıracağım yada takılmış alabilirim.

birde 2001 fiesta ghia da seçenekler arasında bu arabalar ithal sanırım.

lütfen cliolar hakkında yarmcı olun nedir bu farkları artıları ve eksileri.

• Temiz bir clio alın asla pişman olmazsınız bu fiyatların en iyi arabasıdır.Fakat hb olanını alın 70 bin km kullandım en ufak bir sıkıntısını görmedim
    RXT önceki seridir 4 hava yastığı abs klima
    privilage daha yeni bir modeldir 2002 den sonra çıkmıştır daha donanımlıdır 1.4 16 v 100 hp dir kalkışlarda ara hızlanmalarda kısa vites oranları ile inanılmaz seridir.Motoru ve yürürü sağlamdır bu clio hb yi diğer renaultlardan ve segmentindeki diğer araçlardan ayrı değerlendirmek lazım fiestadan felan daha iyi bir araçtır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shark45

Temiz bir clio alın asla pişman olmazsınız bu fiyatların en iyi arabasıdır.Fakat hb olanını alın 70 bin km kullandım en ufak bir sıkıntısını görmedim
    privilage daha yeni bir modeldir 2002 den sonra çıkmıştır daha donanımlıdır 1.4 16 v 100 hp dir kalkışlarda ara hızlanmalarda kısa vites oranları ile inanılmaz seridir.Motoru ve yürürü sağlamdır bu clio hb yi diğer renaultlardan ve segmentindeki diğer araçlardan ayrı değerlendirmek lazım fiestadan felan daha iyi bir araçtır

Cevabın için çok teşekkürler hocam
    sence hangisini almalıyım üst model olan privilage mı yoksa rxt mi ? yakıt da önemli tabi

• quote:

Orijinalden alıntı: caspianseaa

quote:

Orijinalden alıntı: Shark45

Temiz bir clio alın asla pişman olmazsınız bu fiyatların en iyi arabasıdır.Fakat hb olanını alın 70 bin km kullandım en ufak bir sıkıntısını görmedim

Cevabın için çok teşekkürler hocam
    sence hangisini almalıyım üst model olan privilage mı yoksa rxt mi ? yakıt da önemli tabi

tabi ki daha yeni olan privilage alın
    hatta 2004-2005 1.4 16 v 100 hp dynamiq de bakabilirsiniz ama bu fiyata zor gibi siz yine de bakın

• hocam baktım beni durumumdan dolayı baya aşar
  • Peki başka hangi araçlar alınabilir bu paralara ?

15.000 TL max
  • hocam bende bu fiyat aralığında clio bakıyorum ama 2. el şu an resmen fantezi durumunda millet fiyatlarda fantezi yapıyor ben 2 ay sonra almayı düşünüyorum acelen yoksa en iyisi ekim yada kasım ayını beklemek..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fluence 1.6 16v PRİVİLEGE
    10 yıl önce açıldı
    2009 Laguna Privilege 1.5 dci
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: askerdem

hocam bende bu fiyat aralığında clio bakıyorum ama 2. el şu an resmen fantezi durumunda millet fiyatlarda fantezi yapıyor ben 2 ay sonra almayı düşünüyorum acelen yoksa en iyisi ekim yada kasım ayını beklemek..

Bende öyle düşünüyorum hocam adam 19.000 bin istiyor utanmadan 100 bini devirmiş arabaya Yazıklar olsun neyse 1 yıl daha kalır ellerinde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.