Hayırlı geceler arkadaşlar araç almak istiyorum evlenceğim 15 gün sonra parada lazım ama 15.000 TL bütçeyi ayırdım.
Sorularım şunlar
1. bu araçlardan hangisi az yakar aynı mı yakar aynı yakarsa nedir bu rxt'nin fiyatları ? 2. sizce hangisini almalıyım Privilege özellikleri ile daha iyi gibi ama sanki piyası yok . hangisi sizce ?
birde 2001 fiesta ghia da seçenekler arasında bu arabalar ithal sanırım.
lütfen cliolar hakkında yarmcı olun nedir bu farkları artıları ve eksileri.
Temiz bir clio alın asla pişman olmazsınız bu fiyatların en iyi arabasıdır.Fakat hb olanını alın 70 bin km kullandım en ufak bir sıkıntısını görmedim RXT önceki seridir 4 hava yastığı abs klima privilage daha yeni bir modeldir 2002 den sonra çıkmıştır daha donanımlıdır 1.4 16 v 100 hp dir kalkışlarda ara hızlanmalarda kısa vites oranları ile inanılmaz seridir.Motoru ve yürürü sağlamdır bu clio hb yi diğer renaultlardan ve segmentindeki diğer araçlardan ayrı değerlendirmek lazım fiestadan felan daha iyi bir araçtır
quote:
Orijinalden alıntı: Shark45
Temiz bir clio alın asla pişman olmazsınız bu fiyatların en iyi arabasıdır.Fakat hb olanını alın 70 bin km kullandım en ufak bir sıkıntısını görmedim RXT önceki seridir 4 hava yastığı abs klima privilage daha yeni bir modeldir 2002 den sonra çıkmıştır daha donanımlıdır 1.4 16 v 100 hp dir kalkışlarda ara hızlanmalarda kısa vites oranları ile inanılmaz seridir.Motoru ve yürürü sağlamdır bu clio hb yi diğer renaultlardan ve segmentindeki diğer araçlardan ayrı değerlendirmek lazım fiestadan felan daha iyi bir araçtır
Cevabın için çok teşekkürler hocam sence hangisini almalıyım üst model olan privilage mı yoksa rxt mi ? yakıt da önemli tabi
quote:
Orijinalden alıntı: caspianseaa
quote:
Orijinalden alıntı: Shark45
Cevabın için çok teşekkürler hocam sence hangisini almalıyım üst model olan privilage mı yoksa rxt mi ? yakıt da önemli tabi
tabi ki daha yeni olan privilage alın hatta 2004-2005 1.4 16 v 100 hp dynamiq de bakabilirsiniz ama bu fiyata zor gibi siz yine de bakın
hocam baktım beni durumumdan dolayı baya aşar
Peki başka hangi araçlar alınabilir bu paralara ?
15.000 TL max
hocam bende bu fiyat aralığında clio bakıyorum ama 2. el şu an resmen fantezi durumunda millet fiyatlarda fantezi yapıyor ben 2 ay sonra almayı düşünüyorum acelen yoksa en iyisi ekim yada kasım ayını beklemek..
hocam bende bu fiyat aralığında clio bakıyorum ama 2. el şu an resmen fantezi durumunda millet fiyatlarda fantezi yapıyor ben 2 ay sonra almayı düşünüyorum acelen yoksa en iyisi ekim yada kasım ayını beklemek..
Bende öyle düşünüyorum hocam adam 19.000 bin istiyor utanmadan 100 bini devirmiş arabaya Yazıklar olsun neyse 1 yıl daha kalır ellerinde
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme