Şimdi Ara

§§§ CLIO 1 CILER BURADA TOPLANALIM §§§ (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.970
Cevap
30
Favori
198.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yok kardeş baskı balata 5 ay evvel değişti pinpirikli adamım ben arabayı alınca ne var ne yok değiştirdim .mikser hava girişi dediğin şey nasıl oluyo arabanın filtreyi çıkarınca herşey ortada enjeksiyon görünüyo nereyi kapatıcam stop etmesi için
  • hava filitre kutusunun iki hava giriş yerini elinle kapat. Her şeyi yaptırmışsın hala sorunun var garip
  • denedim istop etdi. sanayiye götürdüm yine;motorun kapağını söktürdüm sübapların üzerindeki sübapların en sağdakinin vidası yalama yapmış yerinde boşa dönüyodu sanayiye bıraktım yapılacak bakalım düzelirmi pek sanmıyom ama çıkmadık candan ümit kesilmez derler
  • Hallederler senin çok sorunun varmış bende motoru söktürüp temizletecektim vazgeçtim sonra benimkide böyle olur falan uğraşayalım.
  • yok kardeş sakın açtırma motoru ben açtırdığıma bin pişman oldum arabayı aldığımda motoru gayet iyiydi pinpirikliyimya yok öyle olmaz dedim açtırdım motoru reglefiye yaptırdım ne olduysa ondan sora oldu bir dahada sanayiden kurtulamadım
  • Sağlam motorada reklifiyemi yaptırılır sende 140 binde fazla değil benim eski kullandığım 180 bindeydi hala tıkır tıkır çalışıyordu ben kendimi öyle sanırdım ama sen benden fenasın fransada tanıdık olacak bunların parçaları çok ucuz orda yılbaşında yollayacak nasılsa gümrük vergiside olmuyor
  • yapılıyo işte sorada uğraşıp duruyosun benim arabanın resmini ekledim

§§§ CLIO 1 CILER BURADA TOPLANALIM §§§
  • kardeş senin arabanın modeli ne?
  • Araban güzelmiş jantlarla lastiklerin ölçüleri ne kazasız belasız kullan benim aracın resimide 1. sayfada var. Senin aracın kaputuyla oynamışlarmı yoksa benmi yanlış görüyorum. Benimki 97 model 71 bindeşu an aldığımda 45 bindemiydi 38 bindemi tam hatırlamıyorum.
  • sağol nexsus 175*70*13 lastikler.jantlar 13 inç kormetal kaputu orjinal neyiyle oynanmış anlamadım buda 97 modelpiyasada hep aynı bunların şekilleri başka resimleride var ama sığmıyo buraya
  • nexsus aracın sağ taraf enjektörün yanında parça varmı senin enjektörün sol tarafındaki parça var ik hortum bağlanıyo ordan gelen hortumların birisi enjektörün arkasına bağlanıyo diğeride arkadan sağ tarafa geliyo orda bi parçaya bağlanıyo bende o parça düşmüş servisede sordum ne olduğunu bilmiyorum dedi bi baksana parça varmı orada
    quote:

Orjinalden alıntı: kuntinelli

quote:

Orjinalden alıntı: nexsuslord

2 sene önce 8.000 ytl ye aldım 43 bindeydi.

bilgi için teşekkürler;
    motoru kırmızıya sen mi boyattın yoksa bu şekilde mi aldın. birde eksoz manifoldunda boya var sanırım yada yenimi yaptırdın bilemiyorum. benim manifold paslı duruyor. tabi paslı manifolddan havaya olan ısı transferi passız olana kıyasla daha yavaş oluyor. bu nedenle yazın ısınma problemi yaşayabilirim diye düşünüyorum. manifoldumu değiştirsem acaba. çok masraflımı olur nedir ne değildir.

• Gaz telinin hemen yanındakimi. O parça ordan nasıl düşmüş bence sökülmüştür takmayı unutmuşlardır klipsi kopsa borular tutar. Servis nasıl bilmez pes valla yetkili servismi özelmi.

Sol farın üstü bombe yapmış gibi birde sağ far biraz içerde sanki tabi resimdende yanlış görmüş olabilirim. Benim kaputtada var biraz bombelik değiştirecektim 600 ytl istediler boya hariç kaputun ayakları hafif yamulmuş bende söktüm düzelttim sonra komple elden geçirecem kaportayı

Bende 15" taktırmıştım arazi aracı gibi duruyordu sattım onları bende 13" alacağım bakalım yakışıyor araca çelik jant
  • iyi yapıyomuş senin araba ben rampa aşağıya bastım o halde 150 yi geçiremedim
    quote:

Orjinalden alıntı: ktorun06

bende şehirler arası 163 ykr yaktım ama 120 140 180 ile gittim sabit bir hızda denemedim
    yarın bodruma gidecem denerim sabit hızla
    birde nexsus teknik cd den bakacaktın polen filtresine ne oldu
  • gaz telinin yanındaki değil gaz telinin yanındaki parçaya iki hortum bağlanıyoya hortumların biri enjektörün arkasına giriyo biriside sağ tarafa geliyo orada bi yere bağlanıyo benim o bağlandığı yer yok hortum dışarda duruyo kabloda var orda hortumda ama bağlanacağı parça yok. farın üstündeki bombede kenar fazla açıktı benim kaportacıya götürdüm eliyle bastı bombe oldu orası bi ara dedi getir yaparız dahada götürmedim ben sağı solu arabanın ön taraftan bakarak söylüyorum içinden değil
    quote:

Orjinalden alıntı: nexsuslord

Gaz telinin hemen yanındakimi. O parça ordan nasıl düşmüş bence sökülmüştür takmayı unutmuşlardır klipsi kopsa borular tutar. Servis nasıl bilmez pes valla yetkili servismi özelmi.

Sol farın üstü bombe yapmış gibi birde sağ far biraz içerde sanki tabi resimdende yanlış görmüş olabilirim. Benim kaputtada var biraz bombelik değiştirecektim 600 ytl istediler boya hariç kaputun ayakları hafif yamulmuş bende söktüm düzelttim sonra komple elden geçirecem kaportayı

Bende 15" taktırmıştım arazi aracı gibi duruyordu sattım onları bende 13" alacağım bakalım yakışıyor araca çelik jant

• ayrıcajant lastik alırsanda benim aldıklarımdan alma sakın lastiğin yüksekliği orjinal olsun tabanı geniş olsunarkalarda benim lastikler sorun olmuyo ama önler lastiği çevirirken neredeyse sürtecek bir cm gibi bi fark kalıyo
  • ..

• ...

• Lpg ile biraz zor bende denedim 190a anca çıktı. O parça olmadığı için çok yakıyor olabilir oda sensör ama lpg de çok yakması garip.

Lastikleri bende yeni aldım 175 70 13 hiç sürtme yapmıyor eski lastikler 185 55 15 di sürekli sürtüyordu.
  • ben o parçayı bulamadım acaba parçanın adı ne bir bilgin varmı
  • nexsus dediğim parça ok ile gösterdiğim yerin oralarda bi yerde olması lazım tahminimce sende tamir cd si var anladığım kadarıyla ordan bi bakarmısın parçanın ismi falan varmı

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.