Bildirim
CLİO 4 1.2 TURBO EDC
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
ARKADAŞLAR HİÇ LPG TAKTIRAN YOKMU YAAAAWWWW!!!!!!! -
Bir lpg servisine giderek usta ile sohbet edebilirsiniz daha önce montaj yaptınız mı ? gibisinden sorular yönelterek uyumlu olup olmadığını öğrenebilirsiniz.
0.9 TCE Motorlu araca BRC MY11 Montajı yapıldı diye biliyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: By_emre34
Bir lpg servisine giderek usta ile sohbet edebilirsiniz daha önce montaj yaptınız mı ? gibisinden sorular yönelterek uyumlu olup olmadığını öğrenebilirsiniz.
0.9 TCE Motorlu araca BRC MY11 Montajı yapıldı diye biliyorum.
Evet corum ozencler tarafindan yapildi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
TEŞEKKÜRLER ZATEN HİÇBİR LGP USTASI UYMAZ DEMİYOR YAPARIZ HALLEDERİZ DİYOR BENİM ÖĞRENMEK İSTEDİĞİM TAKTIRAN BİRİSİNİN İZLENİMLERİ OLDUĞU İÇİN SORDUM GENEDE TEŞEKKÜRLER VERDİĞİNİZ BİLGİ İÇİN -
HERKESE Hayırlı haftalar diyerek başlayalım
aracım 1.2 edc turbo yakıtından baya şikayetçiyim (bana göre fazla ) 43 lt benzin ile 550 km yol yapabiliyorum
o kadar nette gezindim (1 senedir de düşünüyordum acaba uyarmı uymazmı diye) lpg taktıran varmı diye ''edc'' ye malesef bulamadım ilk olacağım heralde
landirenzo taktırdım taktırırken %30-35 arası bi kar yaparsın dediler.birde biraz maliyeti yüksek ama olsun mersin-kemer
arası toplam 1400km yol yaptım 4 depo lpg ile full klima açık (lpg tankımı en ufağından taktırdım fazla yer işgal etmesin diye)
çekiş ve performansta herhangi bir sıkıntı düşme yaşamadım. şuan şimdilik gayet memnunum başlangıç olarak
benzin ile gidecek olsaydım 540-550 tl ye mal edecektim
lpg ile 200tl ile yırttım -
Merhaba lpg taktiran arkadas aracin durumu nedir. Benimde 1.2 edc 120 bg var ve arastiriyorum. Kafama takilan konu su. Tamam lpg takilir direk enjeksiyonlu. Yanliz gazin oktani yuksek. E enjeksiyon sistemi 5bin km sonra elden cikmasin asiri isidan. Lpgyle beraber sogutma icin benzin puskurtuyormus bu sistemler. Ama uzun vadeli kullananlarin yorumu gerekli.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
0.9 tce motor aracım 1 yıl ve 20000km oldu lpg dönüşümü gercekleseli sıkıntı yok ekonomi ise sehir dısı 5 litre sehir ici 7-8 litre lpg tüketimi var
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X