Şimdi Ara

golf 5 1.6 fsi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
6.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu fsi motorların performansı ve yakıt tüketimi nasıldır? az biraz araştırdım tüp takılmıyormuş galiba

golf 5 1.6 fsi?

• Performansı zayıftır. Buna karşın bağırtısı ve yakıt tüketimi fazladır. LPG uyumsuz diye biliyorum.
  • düz 1.6 ya da 1.4 TSI almak en mantıklısıdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.6 atmosferikler 105 hp iken 1.6 fsi ler 115 hp veriler yalan söylemez. Lpg konusunda ise uyum var ama epey masraflı ve tam verim alınabilecek şekilde olmuyor diye biliyorum. Yakıt konusunda 1.6 düz motor ile benzer veriler sunacağını düşünüyorum.
  • FSI a bulaşmamak gerekir. 1.6 golf alın alacaksanız
  • başarısız bir motor ben olsam almam
  • Fsi motor tsi motorun turbosuz ilk halidir hocam şu an piyasadaki birçok motor aynı matıkla çalışır öyle kötü bi motor da değildir benzinli motorlara göre az bi gürültülüdür atmosferik motorlardan daha verimlidir

Bizim insanımızın sevmemesinin nedeni lpg uyumunun olmaması prins takıyor ama biraz pahalıya mal oluyor yanlış bilmiyorsam BLF motor kodlu olanlara prins takıyor

Bu arada golf 5 güzel araçtır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Clio 4 1.5 DCI vs Fiesta 1.5 TDCI
    10 yıl önce açıldı
    megane 4 (1.5 dci VS 1.2 TCe)
    8 yıl önce açıldı
    1.5 tdci~1.6 tdci
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • fsi motor teknolojisi halen diğer markalarda farklı isimlerle hatta hala vw bünyesinde kullanılan bir motor türüdür, özellikle de süper spor araçlarında kullanılırken başarısız bir motor demek de komik, bu tarz konularda aslında fikir alınmayacak bir forum olduğunun en net göstergesi şu fsi konuları

tsi tfsi gibi güncel motorlar fsi motorların turbo veya turbo+süper şarj eklentili halidir, mpi motorun değil, teknik olarak mpi motordan daha az yakar daha iyi gider, ancak ülkede vw 1.6 mpi motorlu bir aracı lpg siz kullanan kalmadığından dolayı fsi motorun bundan daha kötü olduğu zannediliyor, işte bu yüzden piyasası düşük ki bu sayede aynı aracın çok daha temiz ve az km lisini fsi olarak alabilirsin

bu farkla da fsi için olan daha pahalı lpg kitlerinden taktırabilirsin, zaten sıralı sistemlerin de adam akıllı olanlarının en ucuzu 2200 gibi başlıyor artık, daha aşağı fiyatlardaki eski nesil kitleri kullanmanın bir mantığı kalmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: KaSaTuRa.

fsi motor teknolojisi halen diğer markalarda farklı isimlerle hatta hala vw bünyesinde kullanılan bir motor türüdür, özellikle de süper spor araçlarında kullanılırken başarısız bir motor demek de komik, bu tarz konularda aslında fikir alınmayacak bir forum olduğunun en net göstergesi şu fsi konuları

tsi tfsi gibi güncel motorlar fsi motorların turbo veya turbo+süper şarj eklentili halidir, mpi motorun değil, teknik olarak mpi motordan daha az yakar daha iyi gider, ancak ülkede vw 1.6 mpi motorlu bir aracı lpg siz kullanan kalmadığından dolayı fsi motorun bundan daha kötü olduğu zannediliyor, işte bu yüzden piyasası düşük ki bu sayede aynı aracın çok daha temiz ve az km lisini fsi olarak alabilirsin

bu farkla da fsi için olan daha pahalı lpg kitlerinden taktırabilirsin, zaten sıralı sistemlerin de adam akıllı olanlarının en ucuzu 2200 gibi başlıyor artık, daha aşağı fiyatlardaki eski nesil kitleri kullanmanın bir mantığı kalmadı

peki hocam bu kitler tahminin ne kadardır?

• Cryin kullanıcısına yanıt
    Prins Landirenzo Fsi Tsi kitler için 4500-5500 arası fiyatlar verirler,

İşin açığı bende fsi yi almak için sebep görmüyorum direkt enjeksiyon alacaksın atmosferik olacak zaten bu tip motorlar hep benzer performans sergiliyor üstüne lpg kitine bayabi bayılacaksın biraz daha yüksek km normal 1.6 alırım normal noktalı enjeksiyon kit takar tasarrufa bakarım , atmosferik motorun km bakımından sıkıntısı olmuyor uzun uzadıya gider sana...

İlla böyle birşeye kalkışılacaksa Tsi alıp+Direkt Kit Lpg yapmadıkça mantıklı olmaz...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benzin binerim diyorsan al güzel olur ama Direk enjeksiyonlu motora uygun sıvı sistem olmuyor(Yüksek basınç benzin pompası hidrolik, deldiğinde anda yağ çıkar yakıt verilemez) anca gaktırma sistem dediğimiz karma sistem oluyor. Bunu direkt enjeksiyonlu motor için hakaret sayarım. Bunu bilerek alın....
  • belkide vag ın en kötü motoru.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.