Şimdi Ara

Clio 4 1.5 ICON 2017 - Fren diski ve balata YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
6.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba sevgili kardeşlerim ve abilerim,

Bir konuda kafam çok karışık. Clio 4 1.5 DCI ICON90BG kullanıcısıyım. Aracımın diskleri bitti parçalanacak neredeyse.

Yarın değiştirmem gerekiyor. Yan sanayi ürün kullanmak istemiyorum.

Orijinal ürün veya BOSCH Disk ve balata almak istiyorum.

Gönlüm BOSCH dan yana internette uyumlu yazarken ustalar uyumlu değil diyor.

Kullanan, bilen varsa aydınlatabilir mi.

Teşekkürler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Clio 4 1.5 ICON 2017 için Fren Diski ve Balata Tavsiyeleri

Fren sisteminizin güvenli ve verimli çalışması araç performansı için hayati önem taşır. Clio 4 1.5 ICON 2017 modeliniz için uygun fren diski ve balata seçimine ilişkin bazı tavsiyeler:

Fren Balatası Seçimi:

• Megane 4 fren balatası tavsiyesi: Clio 4 ve Megane 4 modelleri benzer fren sistemlerine sahip olduğundan, Megane 4 için önerilen balataları da değerlendirebilirsiniz.
    • Uygun fren balatası seçimi için aracınızın kullanım koşullarını göz önünde bulundurun. Şehir içi kullanım için daha yumuşak balatalar, performans sürüşü için ise daha sert balatalar uygundur.
    • Kaliteden ödün vermeyin. Orijinal ekipman üreticisi (OEM) veya güvenilir bir üçüncü taraf tedarikçiden balatalar tercih edin.

Fren Diski Seçimi:

• Clio 4 disk önerisi: Yüksek performanslı, delikli veya yivli fren diskleri, daha iyi ısı dağılımı ve frenleme performansı sağlar.
    • Disk boyutunu ve tipini aracınızın teknik özelliklerine göre kontrol edin.
    • Güvendiğiniz bir markadan fren diskleri tercih edin. Uygun olmayan diskler frenleme sorunlarına ve güvenlik risklerine yol açabilir.

Fiyatlar:

• Clio balata fiyatları: Fren balatası fiyatları markaya, malzemeye ve aracınıza göre değişir. Fiyatları karşılaştırın ve uygun fiyatlı ve kaliteli seçenekleri arayın.
    • Fren disklerinin fiyatları da malzemeye ve üreticiye göre değişir.

Önemli Notlar:

• Fren diski ve balatalarınızı düzenli olarak kontrol ettirin ve gerekirse değiştirin.
    • Güvenli ve verimli frenleme için yüksek kaliteli parçalar kullanın.
    • Fren sisteminizde herhangi bir sorun fark ederseniz, derhal bir yetkili servise başvurun.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Sonuçta firma kendi üretmiyor, trw, ferodo, ate, bosch gibi firmalar disk ürettirip amblem bastırıyor ve fiyat 2 katı oluyor, iyi bi marka disk ve yumusuşak bi balafa ile memnun kalırsınız

Tavsiyem, bulabiliyorsanız ate disk
    Ferodo, trw balata

• 0.9 tce aracıma servis disk balata ve işçiliğe 900tl dedi. Aloparçadan ferodo marka 350tl ye diski aldım. Bugün yarın balatayı alıcam. 90 100 de o tutar. Bir de ustaya taktırma maliyeti var. 100 de bu.550 ye kapatırım diye düşünüyorum. Marka olarak trw ve ferodoyu övüyorlar. Bosch bakma kaliteli değil eskisi gibi diyenler var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @skyrime2828
    @metinTasci

Bosch'dan vazgeçtim çok kötü diyenler var. Bu aracın normalde orijinal balatası ve diskinin markası nedir? fiyatını araştırayım. Ben ses çıkartmayacak ve kaliteli bir şey arayışındayım aslında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BR9

@skyrime2828
    @metinTasci

Bosch'dan vazgeçtim çok kötü diyenler var. Bu aracın normalde orijinal balatası ve diskinin markası nedir? fiyatını araştırayım. Ben ses çıkartmayacak ve kaliteli bir şey arayışındayım aslında.
    İnternette de fiyatlar aşağı yukarı 600e yaklaşıyor. Servisin kullandığı marka mais.

• BR9 kullanıcısına yanıt
    Araç bursada üretiliyor ise bosch olma ihtimali çok yüksek

Ek:
    www.otosupermarket.com
    Renault Clio 4 Ön Fren Diski 1.5 dci 90 Beygir [2012 Sonrası] (TRW) | TRW 1.5 dci 90 Beygir | OtoSuperMarket.com
    https://www.otosupermarket.com/urun/renault-clio-4-on-fren-diski-1-5-dci-90-beygir-2012-sonrasi-trw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinTasci -- 20 Şubat 2020; 23:58:47 >

• Aracımda şuanda MAIS marka Balata ve disk var kendi orijinal ürünü. İnternette fiyat 600'e yaklaşıyor derken disk ve balata ikisinin toplamı mı?

@skyrime2828
    @metinTasci
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bosch tavsiye etmem. Trw veya ate.Parçalara bakıp incelemedim ama mais disk alıp üstüne Trw balata varsa on numara olur. Bu arada eğer yaptırmadıysanız fren hidroliği değişimi de yaptırın 3 yıl olmuş.

• renault orjinal balataları ATE markadır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: carreraman59

Bosch tavsiye etmem. Trw veya ate.Parçalara bakıp incelemedim ama mais disk alıp üstüne Trw balata varsa on numara olur. Bu arada eğer yaptırmadıysanız fren hidroliği değişimi de yaptırın 3 yıl olmuş.
    58400km de dot 4 fren hidroliği ile değişmiş araç 70.000 de değiştirmeye gerek var mı hocam?

• BR9 kullanıcısına yanıt
    2 yıl veya 40.000 km ömrü. Hangi yılda değişti bilemiyorum yılı geldiyse değiştirin. Bide balataları değiştirirken hidrolik sıvısı azalacak. Üstüne ekleme yapılacak. Eğer sanayide yaptıracaksanız kesinlikle dot4 koysunlar dikkat edin.

• Disk ve balata bugün değişti. Araba cidden çok iyi oldu frenler tutmuyormuş bile neredeyse. Çıkan ses vardı oda geçti eski disklerimde parçalanmak üzereymiş neredeyse. Orijinal Reno MAIS aldım ikisinide.
  • 3 yaş üzeri araçlarda motrio marka yedek parça kullanıyor Renault servisleri aklınızda olsun. Mais'e göre biraz daha ucuzdur ama OEM yani orijinal ekipman üreticisi markadır. Yan sanayi değildir. Bunları da servisten temin edebilirsiniz.
  • Güle güle kullanın balata tamam ama diskin bu kadar erken bitmesi garip ama yine de en iyisini yapmışsınız kazasız belasız kullanın inşallah

• quote:

Orijinalden alıntı: babapars

Güle güle kullanın balata tamam ama diskin bu kadar erken bitmesi garip ama yine de en iyisini yapmışsınız kazasız belasız kullanın inşallah
    Teşekkür ediyorum hocam fakat benim aracım için internette ortalama kullanıma bağlı değişim ömrü 60-70 bin yazıyor zaten.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.