Şimdi Ara

Clio 4 Far Ampül Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
66
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selam 2013 Clio 4 aracım var. Aracı aldığımda üzerinde olan led farlardan bir tanesi baya sönük yanmaya basladı muhtemelen patlayacaktır değişmek istiyorum. Kısa ve uzun için önerilerinizi alabilir miyim? Kullanan ve kullandığı ampülden memnun olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim, aydınlatması yeterli olsun yolda insanların gözünü almasın yeterli benim için.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• osram nightbreaker halojen alın.

sisteminize göre h7 veya h4 hangisi bilemiyorum.

lütfen led almayın; aracınızın orjinal reflektörleri lede göre değil halojen ampue göre yapılmış.

• tasshelhoff kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam tavsiyeniz için. H7 ve H1 diye biliyorum ampüller. Araçta led var ama gerçekten bilmiyorum çevreye bir rahatsızlık veriyor mu o sebeple ben de halojene dönebilirim sonuçta orijinali o fakat benim araçla biraz oynamış önceki sahibi, kaput içinde 1-2 kablo görmüştüm umarım orijinalini bozmamıştır :)

Uzunlar için de aynı şekilde mi düşünüyorsunuz? Selektör harici pek uzunla işim olmuyor, selektörde led daha etkili diyorlar ama siz ne tavsiye edersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sergenss -- 28 Aralık 2024; 20:52:59 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • zannetmiyorum yuvaları aynı oluyor ampullerin.

ben daha orjinali led veya xenon olmayıp gözümü almayan arabaya rast gelmedim.

bence uzunu da kısayıda orjinali neyse onu yapın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 28 Aralık 2024; 20:54:49 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Clio 4 Park Sensörü tavsiyesi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.