Arkadaşlar 2001 HB RXT aracım var...Bursa da yaşıyorum ve şuanda ankara da olduğum için aracı herhengi servise götürmedim... Ama benim problemim şu;eğer ön silecekler çalışırken frene basarsam arka sileceklerde kendiliğinden çalışıyor... Yada sağ sinyal yanarken frene basarsam sinyal yanmayaı bırakıyor sizce sorun ne olabilir.. Yada daha önce başına böle bişi gelen var mı?
Benzer sorun bende de vardır. clio HB benim araç da... Elektrik sisteminde bir arıza da olabilir, basit bir temassızlık da...
Öyleki ben frene basınca araba sinyal vermiyordu, frenden ayağımı çekince sinyal vermeye devam eidyordu... Arka stop lambalarının girdiği yuvada garip şeyler olmuştu, pas desem değil yanık desem değil.... neyse usta biraz temizledi üfledi vs.. sonra çalışmaya devam etti..
mesela gece stopl lambaları yanarken, flaşör açıldığında, stoplar flaşör yandıkça cansızlaşıyordu, nerdeyse sönücek gibi, o da düzeldi
quote:
Orjinalden alıntı: aminocard
Benzer sorun bende de vardır. clio HB benim araç da... Elektrik sisteminde bir arıza da olabilir, basit bir temassızlık da...
Öyleki ben frene basınca araba sinyal vermiyordu, frenden ayağımı çekince sinyal vermeye devam eidyordu... Arka stop lambalarının girdiği yuvada garip şeyler olmuştu, pas desem değil yanık desem değil.... neyse usta biraz temizledi üfledi vs.. sonra çalışmaya devam etti..
mesela gece stopl lambaları yanarken, flaşör açıldığında, stoplar flaşör yandıkça cansızlaşıyordu, nerdeyse sönücek gibi, o da düzeldi
Evet bende frene bassınca sinyal vermiyor ve ön silecekler çalışırken frene basarsam arka sileceklerde çalışmaya başlıyor... Umarım basit bir temassızlıktır...
oskitlenme olmuş olabilir.en iyi yöntem servise bşvurmak
akadaşlar bende 2000 HB RTE var araçtan gayet memnunum fakat araca bi sis farı alayım dedim servise gittim yaklaşık 350ytl ye mal olur dediler acaba bu sislerin yan sanayisi bulunurmu yoksa 350ytl bi sise vermek biraz enayilik olr.
ya aynı arabadan bende de var... otomatik...
ben acemi olduğumdan sık sık unutup el freni çekili kalkıyorum ama araç gidiyor o şekilde... el freni çekili araba gitmez diyolar... acaba benim arabada mı hata var dersiniz?
quote:
Orjinalden alıntı: ata_deu
akadaşlar bende 2000 HB RTE var araçtan gayet memnunum fakat araca bi sis farı alayım dedim servise gittim yaklaşık 350ytl ye mal olur dediler acaba bu sislerin yan sanayisi bulunurmu yoksa 350ytl bi sise vermek biraz enayilik olr.
bende de aynı araç var hocam , sis farının kolu için sis farından daha fazla para istemişlerdi.Toplamda 500'e falan çıkıyordu.Bence yan sanayi sis farını al, yakmak içinde sana çıtçıt yapsınlar tertemiz kullanırsın:)
ben acemi olduğumdan sık sık unutup el freni çekili kalkıyorum ama araç gidiyor o şekilde... el freni çekili araba gitmez diyolar... acaba benim arabada mı hata var dersiniz?
Balataları yakarsın...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme