Şimdi Ara

Clio III sahipleri ve sevenleri bilgi paylaşım platformu (549. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.467
Cevap
46
Favori
937.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 547548549550551
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herkese slm benm aracın arka sileceği çalışmyor ön silcek sorunsuz çalşyor daha önce bu durum ile karşılaşan var mı?
  • Benim de arka silecek canı isterse su fışkırtıyor, istemezse su fışkırtmıyor. Yalnız silecek motoru için 350 lira çok para değil mi ya ?
  • isikdeniz kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Silecek tıkanmış olabilir. İnce bir tel ile açmaya çalışabilirsiniz. Kireçli su kullanımı nedeni ile olabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anilboran

Selam arkadaşlar. Ben de clio3 1.2 benzinli model bir araba aldım.
    İlk arabam. Silecek motorunu yaptırdım, 350 TL motor + 80 TL işçilik. beykent sanayide Ferhat Usta.
    aks körükleri değişti, baskı balata değişti, bilyesi taşlandı, falan filan. Toplamda 1450 TL harcadım.
    Hala daha ufak tefek masraf isteyen şeyleri var.
    Km 46.000
    Model 2007

Herkese selamlar...

Yakıt değerlerinizi beklemekteyiz...hayırlı olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cümleten iyi akşamlar arkadaşlar. Bır araç buldum 2011 Clio extreme edition 1.2 16v bva 85000 km'de fiyat olarak 28bin'e anlaştık kaporasini verdim araştırmasını yaptım.Kaza experttiz raporları, değişen parça vs sorgulama fotoğraflarını da ekliyorum. Bana değişen parçalar çok sıkıntılı gelmedi açıkçası. Siz ne düşünüyorsunuz? 

Araba ilk sahibinden ve düzgün bır işi gücü var arkadaşın. 

Temiz clio 
    http://www.sahibinden.c...iz-clio-239697225/detay 

KAZA 1  
    KM: 61944, Iscilik Toplam Tutar: 1364.51TL, Parca Toplam Tutar: 2382.51TL,  
    Degisen Parca Bilgileri: ON TAMPON,ARKA TAMPON,SOL FAR, ON SIS FARI BAKALIT TAKIMI, SAG ARKA STOP, SOL ARKA STOP, SAG ARKA SIS FARI, SOL ARKA SIS FARI  

KAZA 2  

KM: 69100, Iscilik Toplam Tutar: 799.0TL, Parca Toplam Tutar: 1973.09TL,  

Degisen Parca Bilgileri: KAPI ON SOL, SOL ON CAMURLUK, ON KAPI GERGISI SOL, DIS DIKIZ AYNA SOL KOMPLE, ON KAPI DIS ACMA KOLU SOL, DIKIZ AYNA CAMI SOL  
    Yanıtlarınız için şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meganers -- 20 Aralık 2015; 0:01:05 >

• Dün kaza yaptım, tırla olunca insan hayatta kaldığına şükrediyor haliyle. Sol ayna en pahalı parça. Aracım 2006 Clio 3 Expression. Sıfır orijinal aynaya 900 lira dediler. Çıkmasını arıyorum, tavsiye verebilecek varsa sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: steven_stiffler

Dün kaza yaptım, tırla olunca insan hayatta kaldığına şükrediyor haliyle. Sol ayna en pahalı parça. Aracım 2006 Clio 3 Expression. Sıfır orijinal aynaya 900 lira dediler. Çıkmasını arıyorum, tavsiye verebilecek varsa sevinirim

Sahibinden de var

• arkadaşlar merhaba. araç almayı düşünürken aramalarım beni clio 3 e yönlendirdi. bulunduğum yere yakın bir tane buldum. 2008 model 1.2 motor benzinli 73bin de yarı otomatik quickshifter li model. bu modellerde bu şanzıman tavsiye ediliyor mu? kullananlar yorum yaparsa sevinirim. bir de piyasa fiyatı hakkında bilgi verirseniz iyi olur. teşekkürler.
  • 2016 yılınız hayırlı olsun arkadaşlar
    Clio 3 aracıma kış lastiği almayı düşünüyorum.
    Bizim ebatlar sanırım 185/60/15.
    Almışken iyi bir marka olsun diyorum.Ne önerirsiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: attci

1.2 clio aracı olan arkadaşlar...

1-full depo menziliniz nedir?
    2-son zamanlarda ortalama 100/lt. Tüketiminiz nedir?

1.2 16v 2011 1.2 16v quickshift

100km ortalama: 6.4LT
    200TL ye fulledim 770km'de benzinciye girdim ama yol bilgisayarına göre 60km daha giderdi. Yani bu hesapla 820km gibi gider ben inanamadım çünkü arabayi alalı 2 hafta oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: ALTINBAŞAK

2016 yılınız hayırlı olsun arkadaşlar
    Clio 3 aracıma kış lastiği almayı düşünüyorum.
    Bizim ebatlar sanırım 185/60/15.
    Almışken iyi bir marka olsun diyorum.Ne önerirsiniz?

185/65/15 değil miydi ? Ben de lastik alacağım ama galiba çok kaliteli ve pahalı lastiklere bütçem yetmez.
  • steven_stiffler kullanıcısına yanıt
    Bilemiyorum hocam.Öneri yapan da olmadı.Ben hepsini 800'e felen halledeyim diyorum ama öneri yapan yok.

• ALTINBAŞAK kullanıcısına yanıt
    Ben de ilk defa lastik alacağım. 2 hafta önce kaza yaptım, araç 2006 kaskosu yüksek çıktı diye yaptırmamıştım. Biraz masrafım oldu. Sol far, ön çamurluk, sol aynam değişti :( Lastik için kış lastiği mi almalıyız, yoksa dört mevsim dedikleri iş görüyor mu ?
  • 2015 ağustosta aracimi aldim üzerine dunlop vardı aracın kitapçığınin yaninda lastiklerin faturasıni buldum,2012de takmış 20bin km yapmış dişler ön 4 arkalar 3mm olmuş yolda geziyodum virajlarda yoldan çıkıyordu, kışın gelmesiyle acil yazlık lastik arayışına girdim incelemedigim marka kalmadı bizim ölçüler de 120tl den başliyo 250tlye kadar var birgun yan sanayi aliyodum birgun bilindik marka malum imkanlar dahilinde 65 yanak daha ucuz nette bakiyorum kullanan var yakindan gorunce vaz geçtim baya yüksek dedim almışken orjinal,iyisi olsun can taşıyoruz keşke dememek icin 60 15 Continental eko5 i 200tl ye aldim dunlop tan sonra yola zamp gibi yapışyo virajlarda gaz basicak güveni vermiyodu simdi duz yol gibi devam ediyorum
    100km oldu şimdilik keşke kumho mumho falken alsaydim demiyorum petlasa bile 170tl dediler alicaklara contact5 i tavsiye ederim. 1hafta önce kar vardı simdi havalar normal kış böyle geçer burda o yuzden kışliga gerek yoktu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi killforyou1981 -- 7 Ocak 2016; 21:34:53 >

Clio3 aracımda ContiWinterContact™ TS 850 kullanıyorum geçen yıl aralık ayında almıştım son derece memnunum . Yumuşak , arabanın kendi üzerindeki bridgestone er300 lerden sonra çok konforlu gelmişti Edirne gibi soğuk buzlanması kar yağışı olan bir ilde kullanmıştım üstelik . Geçen yıl dört adet lastik için 650 TL ödemiştim. Fiyat olarak da uygundu. Karar verirkenhttp://www.tyrereviews.co.uk den yararlanmıştım . Bir çok testte ya en iyi ya da üst sıralarda yer almış güvenilir lastik bence.
    Yalnız fiyat olarak lastikçiler bol keseden atabiliyor aynı lastiğe 2 saat arayla bi 150 bi 200 fiyat verecek kadar ahlaklısı da var.İyi araştırmanızı öneririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: 00BRK00

Clio3 aracımda ContiWinterContact™ TS 850 kullanıyorum geçen yıl aralık ayında almıştım son derece memnunum . Yumuşak , arabanın kendi üzerindeki bridgestone er300 lerden sonra çok konforlu gelmişti Edirne gibi soğuk buzlanması kar yağışı olan bir ilde kullanmıştım üstelik . Geçen yıl dört adet lastik için 650 TL ödemiştim. Fiyat olarak da uygundu. Karar verirkenhttp://www.tyrereviews.co.uk den yararlanmıştım . Bir çok testte ya en iyi ya da üst sıralarda yer almış güvenilir lastik bence.
    Yalnız fiyat olarak lastikçiler bol keseden atabiliyor aynı lastiğe 2 saat arayla bi 150 bi 200 fiyat verecek kadar ahlaklısı da var.İyi araştırmanızı öneririm.

Hocam hangi ölçülerde aldınız?

185/60 R15
  • quote:

Orijinalden alıntı: 00BRK00

185/60 R15

Hocam bir de internetten aldıysanız link alabilir miyim?Ya da nereden aldığınızı söyleyebilir misiniz?

Internetten almadim , izmit ten continental in yetkili bayisinden almistim .

• Arkadaşlar öncelikle merhaba. Bir kaç aydır sıfır araç alma planım varken, biraz ekonomi yapıp ikinci el bir clio 3 aldım. Aracım 2009 model dizel dinamik donanım. 138 bin km de aldım aracı geçen hafta, şu an 141 bin kmde. Araç daha önce renault servisinde bakıma girmemiş. Servise sordum manisada ordu renaulta motor ağır bakımı için 1500 tl civarı bir para dedi. İzmirde motiv renault var özel servis onlar aynı bakım için 900 tl dedi. Motor dışında fren diskleri filan (tam anlamam bu konulardan) değiştirtmek istiyorum. Fiyatlar nasıl sizce? Motiv renault eskiden yetkili servismiş şimdi özel servis olmuş bana pek güven vermedi gibi (tekrar söylüyorum anlamam bu konulardan). Aracı nereye götürmeliyim sizce? Neler yaptırmalıyım? Motor bakımı ne diye sordum iki servise de ikisi de aynı cevabı verdi. Filtreler, triger, v kayışı diye bir şeyler söylediler. Bir de araçla ilgili iki problemim daha var. Birincisi navigasyon nasıl güncellenir? Servis yapar mı? İkincisi yol bilgisayarım ortalama tüketimde 0.98 litre filan fazla gösteriyor. Uzun yolda yaptım gerçek tüketimim en az 5.7 oldu 100-130 km civarı hızlarda araç boş iken. Sizce bunlar normal değerler mi?

• 
Sayfa: önceki 547548549550551
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.