Şimdi Ara

Clio III sahipleri ve sevenleri bilgi paylaşım platformu (550. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.467
Cevap
46
Favori
937.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 548549550551552
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kardeşimin aracı ( ondan çok ben kullanıyorum yoksa 15000km geçmezdi bu yıl )2011 1.2 otomatik 21.000km de servis zamanı geldi yağ , filtreler, kayışlar triger dahil başka bakımda neler yapacaklar bilmiyorum resmi servis 1300tl demiş yakın zamanlarda yaptıran varsa fiyat paylaşımı yapar mısınız yarın sanayide biraz gezineyim fiyat alıyım diyorum ...
  • Aracım Salı günü çalışmadığı için soğuktan olabileceğini düşündüm. Daha önce benzer bir durumu yaşamış yetkili serviste manyetik kaptör arızası olduğunu öğrenmiş ve yaptırmıştım. Şimdi de sente atlaması çıktı, durup duran araçta nasıl böyle bir şey çıktı bilmiyorum. 88 binde değişen Triger setim 106 binde tekrar değişecek. Yakın zaman triger seti değiştiren var mı ? Kaç liraya yaptırdınız merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi steven_stiffler -- 22 Ocak 2016; 19:31:36 >
  • s.a clio 3 makyajlı kasa 1.2 night-day tam donanım listesini bulabilirmiyiz ? Bİrde yakıt üketimi nasıldır ?
  • Clio 3 aracıma kol dayama alayım diyorum ama farklı ürünler var eski sayfadakilere baktım verilen linklerin satışı artık yok yakın zamanda kol dayama ürünü alan oldu mu?
  • yasin_kaya kullanıcısına yanıt
    Merabalar 20. yıl özel seriyi ben kullanıyorum fakat 20. yıl özel seriler sadece EXECUTİVE lerde var diye biliyorum executive hariç hiç 20. yıl özel seri görmedim . belki bir ihtimal night daylarda da olabilir onlarda çok dolu araçlardır .20. yıl özel serinin en belirgin özellikleri sağ ve sol ön kapı çıtasında 20. yıl logosu vardır birertane ayrıca ayak dayamalarında 20. yıl çıtaları da vardır .day night versiyonu en üst versiyon diye geçer fakat 20. yıllarda night day ın üstünde elektrikli kapanan aynalarda vardır .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bir alex değil -- 30 Ocak 2016; 19:05:26 >
  • Benim araçta Extreme. Renault u aradım. Istersem bursa dan getireceklerini söylediler. Orjinal kol dayama 478 TL. Orjinali arabanin içini daha güzel gösteriyor. Fakat fiyati çok tuzlu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2013 Clio 1.5 dci Motor ömrü konusunda bilgisi olan var mi motor ömrü 150-200 bin km sonrasinda Motor Yenileme Şart deniyor

Bilgi alabilirmiyim

• killforyou1981 kullanıcısına yanıt
    Continental premium contact 5 (cpc5) aldım.
    185x60x15 ölçüleri.

Tanesi 195tl

Piyasadaki en güzel ürün. Çok arastirmistim. 2ay boyunca hem internette araştırma hemde büyük lastik bayilerine giderek satış sorumlusu tecrübeli kişilere danışarak sonuçta cpc5 daha on planda olduğu kanısına vardım ve aldım.

Son derece memnunum. Orta yumusalikta lastik. Asfalta yapışıyor. Güven veriyor.
    Lastik alacak arkadaşlar bu modeli araştırsınlar derim

• lastiğe çok para vermeye gerek yok arkadaşlar, continental bayisi tanıdık bir arkadaş var abin ne gerek var continental takmayalım aynı markanın barum diye çıkardığı lastik var daha ucuz dedi beğenmezsen söker paranı geri veririm yada conti takarım dedi taktı ve gerçektn çok güzel arkalarda petlas var kış lastiği olarak yaza da önlere iki tane yazlık aldım mı yeter bana.

ama bu aralar arabayı satmayı düşünüyorum arayan olursa çarpığı vuruğu yok çok temiz aracım. ilan numarasını P.M den veririm dileyen arkadaşa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mstftoy

2013 Clio 1.5 dci Motor ömrü konusunda bilgisi olan var mi motor ömrü 150-200 bin km sonrasinda Motor Yenileme Şart deniyor

Bilgi alabilirmiyim

siz o denilenlere inanmayın, 500-600 bin deviren taksiciler var. ağzı olan konuşur, ama şunuda söyleyim aracı devirsiz yada çok devirli kullanan yani kullanmasını bilmeyen birisine verirseniz 1000 km de de motoru patlatır,
    mesela benim aracın ilk debriyaj balatasını 108 bin km de ilk ben değiştirdim. ama acemi birisine verin aracı üç güne kalmaz debriyaj balatasını sıyırtır atar .
  • quote:

Orijinalden alıntı: steven_stiffler

Aracım Salı günü çalışmadığı için soğuktan olabileceğini düşündüm. Daha önce benzer bir durumu yaşamış yetkili serviste manyetik kaptör arızası olduğunu öğrenmiş ve yaptırmıştım. Şimdi de sente atlaması çıktı, durup duran araçta nasıl böyle bir şey çıktı bilmiyorum. 88 binde değişen Triger setim 106 binde tekrar değişecek. Yakın zaman triger seti değiştiren var mı ? Kaç liraya yaptırdınız merak ediyorum.

88 binde değişen trigeri 106 binde neden tekrar değiştiriyorsun ki, benim aracın orijinal trigeri ve araç 116 binde hiç değişmedi motorcu arkadaşlara sordum 120 bin km ye kadar elletme dediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: engin_er_26

quote:

Aracım Salı günü çalışmadığı için soğuktan olabileceğini düşündüm. Daha önce benzer bir durumu yaşamış yetkili serviste manyetik kaptör arızası olduğunu öğrenmiş ve yaptırmıştım. Şimdi de sente atlaması çıktı, durup duran araçta nasıl böyle bir şey çıktı bilmiyorum. 88 binde değişen Triger setim 106 binde tekrar değişecek. Yakın zaman triger seti değiştiren var mı ? Kaç liraya yaptırdınız merak ediyorum.

88 binde değişen trigeri 106 binde neden tekrar değiştiriyorsun ki, benim aracın orijinal trigeri ve araç 116 binde hiç değişmedi motorcu arkadaşlara sordum 120 bin km ye kadar elletme dediler.

Abi karda araç çalışmayınca usta getirdim, bilgisayar bağlayıp arıza testi yaptı ama bir şey çıkmadı. Aracı çekiciyle servise çektirdim, sente atlaması tespit edildi. Triger değişimine gitti olay. Triger değiştikten sonra çekişten düştü, muhtemelen işçilik iyi değildi. Şimdi yaptırıyorum ama çok masraf oldu bana, yaptırdıktan sonra muhtemelen aracımı satmak zorunda kalacağım :( Satabileceğim fiyatı az çok tahmin ediyorum, o paraya daha iyisini de alamam. 1.2 Expression, donanım olarak tatmin ediyordu ama satmak zorundayım gibi gözüküyor.

• quote:

quote:

quote:

Abi karda araç çalışmayınca usta getirdim, bilgisayar bağlayıp arıza testi yaptı ama bir şey çıkmadı. Aracı çekiciyle servise çektirdim, sente atlaması tespit edildi. Triger değişimine gitti olay. Triger değiştikten sonra çekişten düştü, muhtemelen işçilik iyi değildi. Şimdi yaptırıyorum ama çok masraf oldu bana, yaptırdıktan sonra muhtemelen aracımı satmak zorunda kalacağım :( Satabileceğim fiyatı az çok tahmin ediyorum, o paraya daha iyisini de alamam. 1.2 Expression, donanım olarak tatmin ediyordu ama satmak zorundayım gibi gözüküyor.

bu konuda usta önemli trigeri her usta takamaz. ben şimdiden araştırıyorum, taksicileri gittiği bir usta buldum renaulttan ayrılmaymış bakalım araç 120 bin km ye gelsin gideceğim ama bu arada satmazsam tabi,

aracınız temiz ise bu sebebten dolayı satmayın iyi bir usta bulun usta 150-200 tl gibi bir rakama söker takar

• quote:

quote:

quote:

quote:

bu konuda usta önemli trigeri her usta takamaz. ben şimdiden araştırıyorum, taksicileri gittiği bir usta buldum renaulttan ayrılmaymış bakalım araç 120 bin km ye gelsin gideceğim ama bu arada satmazsam tabi,

aracınız temiz ise bu sebebten dolayı satmayın iyi bir usta bulun usta 150-200 tl gibi bir rakama söker takar

Aracı aldığımda parça parça hasar kaydı vardı, sol tarafı boyalı. Açıkçası çok içime sinerek almadım, çok uzun süre arayıp bulamayınca; insanların ne kadar çiğ süt emdiğini görünce araca baktırdım, iki usta da al dediği için aldım. Geçen ay soldan kaza yaptım, sol ön çamurluk ve far değişti. Bahaneyle arabaya pasta yaptırdım ve tertemiz olması dolayısıyla seve seve kullanmaya başladım; ta ki bu sorun çıkana kadar.

Yakıtından, gidişinden, özelliklerinden ve görüntüsünden memnunum. Satsam o paraya anca Peugeot 206 falan bulabilirim, onu da çok istemiyorum. Ama maddi olarak şu son 2 ay beni epey sıkıntıya soktu. Satsam rahatlayacağım gibi geliyor ama arabasız da uzun süre duramam.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Aracı aldığımda parça parça hasar kaydı vardı, sol tarafı boyalı. Açıkçası çok içime sinerek almadım, çok uzun süre arayıp bulamayınca; insanların ne kadar çiğ süt emdiğini görünce araca baktırdım, iki usta da al dediği için aldım. Geçen ay soldan kaza yaptım, sol ön çamurluk ve far değişti. Bahaneyle arabaya pasta yaptırdım ve tertemiz olması dolayısıyla seve seve kullanmaya başladım; ta ki bu sorun çıkana kadar.

Yakıtından, gidişinden, özelliklerinden ve görüntüsünden memnunum. Satsam o paraya anca Peugeot 206 falan bulabilirim, onu da çok istemiyorum. Ama maddi olarak şu son 2 ay beni epey sıkıntıya soktu. Satsam rahatlayacağım gibi geliyor ama arabasız da uzun süre duramam.

pejodan uzak dur
    alırsan dizel clio III al derim.

• algins kullanıcısına yanıt
    Oldukça tuzluymuş :)

Ben internette bir kaç tane buldum tabi ki orijinal değil fakat el frenini engellememek için en uygun iskelete sahip olanı hangisi onda karar veremedim.Ortalama 80 lira civarı fakat dediğim gibi iskeleti farklı :)
  • ahnksqualt kullanıcısına yanıt
    Ben de orjinal taktırmaktan vazgeçtim. O paraya 3 defa depoyu fullerim Yakışır bir yan sanayi bulursam onu taktıracağım. Fiyatı da öğrenince Renault a güzel bir mektup yazdım zaten.
  • algins kullanıcısına yanıt
    iyi ki almamışsınız ben o parayı versem oturur 3 gün ağlarım sanırım :)

n11'den bulmuştum 69 lira vs gibiydi en yakın zamanda alacağım. Üzerine küçük çocuk oturmadığı sürece kırılmaz diye düşünüyorum.
  • Herkese selam i 30 umu sattım 2012 1.5 90 bg clio grandtour aldım aranizdayim yani bende

• Arkadaslar merhaba ! 2007 clio 3 dizel var . Multimedia ekranlı radyo takılabilir mi ? yaptıran oldu mu hiç ?
  • 
Sayfa: önceki 548549550551552
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.