Şimdi Ara

Clio III sahipleri ve sevenleri bilgi paylaşım platformu (552. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
11.467
Cevap
46
Favori
938.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 550551552553554
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Keşke devirdaim de değişseymiş çünkü onun değişmesi gerekirse yine motorun büyük bir kısmı değişecek bu da ek maliyet olacak.

Gerçek bir usta bulduğunuzda özel servis daha mantıklı.

Ben ürünümü kendim aldım. Sonra yıllardır bu iş ile uğraşan özel bir servise ürünleri teslim ettim ve ağır bakımlarını yaptırdım.Hatta yetkili servisin kullanacağı yağ ve antifirizden daha kalitelisini kullanmış oldum. :)
  • exotik kullanıcısına yanıt
    Üretim yılı nedir lastiklerin?

Ben adac testinden continentalden sonra gelen hankook aldım 2016 üretimi tanesi 170 lira.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahnksqualt

Keşke devirdaim de değişseymiş çünkü onun değişmesi gerekirse yine motorun büyük bir kısmı değişecek bu da ek maliyet olacak.

Gerçek bir usta bulduğunuzda özel servis daha mantıklı.

Ben ürünümü kendim aldım. Sonra yıllardır bu iş ile uğraşan özel bir servise ürünleri teslim ettim ve ağır bakımlarını yaptırdım.Hatta yetkili servisin kullanacağı yağ ve antifirizden daha kalitelisini kullanmış oldum. :)

Ben değişecek biliyordum ama servis değiştirmemiş. Servis müdürü ile görüştüm. Bu araçlarda devirdaimle ilgili 1.2 lerin kronik bir sorununun olmadığını değişmesinin gerekmediğini söyledi. Tabi triger değiştiği için de artık birşey yapamadık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler bende yakın zamanda aranıza katılabilirim bu ilanda ki araba için nediyorsunuz.. İlk arabam olacak 22 bin 23bin param..Yıllarca aile arabası dizeldi yakıtlardan memnunduk benzinli olması biraz korkutuyor siz nediyorsunuz..İlan linki : http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-kisa-sureligine-fiyati-dusurdum-ilk-gelen-alir-280888068/detay?newSearchMode=withStandardMode&hideSearchFilter=false

• Eğer bilgiler doğruysa alinir. Yaşına göre km si çok az.

• Vites topuzunda sorun yaşayan var mı ? Kronik mi acaba ? Orijinal vites topuzu ortadan çatlamıştı, en sonunda elimde kaldı. Servis orijinaline 600 küsür lira fiyat çıkarınca (Körüğüyle birlikte değil, sadece topuz :) ) yan sanayi aldım taktırdım. 4 ay oldu taktıralı, şimdi bunun da kapağı oynamaya başladı. Muhtemelen yakın zamanda elimde kalacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: steven_stiffler

Vites topuzunda sorun yaşayan var mı ? Kronik mi acaba ? Orijinal vites topuzu ortadan çatlamıştı, en sonunda elimde kaldı. Servis orijinaline 600 küsür lira fiyat çıkarınca (Körüğüyle birlikte değil, sadece topuz :) ) yan sanayi aldım taktırdım. 4 ay oldu taktıralı, şimdi bunun da kapağı oynamaya başladı. Muhtemelen yakın zamanda elimde kalacak.

benim deri vites topuzu da soyulmaya başladı. ben de yan sanayi alıp takmak istiyorum. vites topuzu nasıl çıkıyor? döndürerek çekiyormusunuz ya da başka bir yöntemi mi var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bulut5155

quote:

Orijinalden alıntı: steven_stiffler

Vites topuzunda sorun yaşayan var mı ? Kronik mi acaba ? Orijinal vites topuzu ortadan çatlamıştı, en sonunda elimde kaldı. Servis orijinaline 600 küsür lira fiyat çıkarınca (Körüğüyle birlikte değil, sadece topuz :) ) yan sanayi aldım taktırdım. 4 ay oldu taktıralı, şimdi bunun da kapağı oynamaya başladı. Muhtemelen yakın zamanda elimde kalacak.

benim deri vites topuzu da soyulmaya başladı. ben de yan sanayi alıp takmak istiyorum. vites topuzu nasıl çıkıyor? döndürerek çekiyormusunuz ya da başka bir yöntemi mi var?

Keşke soyulma olsa, bildiğiniz ortadan ikiye ayrılıyor. Ben kendim takamadım, tanıdık bir ustaya götürdüm 2 dakikada taktı. Ama eskisi gibi sağlam olmadığı için içime sinmemişti açıkçası, sağa sola dönüyor.

• merhabalar..
    dizel grandtour 2011-12 temiz donanimli model aracini satacak arkadas var mi?

• iyi forumlar arkadaşlar,

Clio 3, 1.2 Authentique paket benzinli 2006 model araç buldum bitane, 55 bin km'de ama 7bin lira hasar kaydı varmış 5 ayrı çarpmadan kaynaklı.
    konuştuğumda ön ve arka tamponlar değişmiş sağ ve sol ön kapı çizikten dolayı boyatmış aldığında, kasetçaları söküp orjinal cd çalar panel taktırmış. aracın sürücüsü bayan 2. sahibiymiş ondan önce 570 ve 400 liralık 2 adet hasarı varmış kalan hasarlar son 1,5 yılda bayan tarafından yapılmış..
    sizce bu araça 24 bin lira vermek mantıklı mı ben binmek için alıyorum en az 5-6 yıl binebileceğim bi araç istiyorum..

bu hasar kaydıyla alırsam kasko ya da sigorta yaptırırken çok mu abartı fiyat çıkar?

yardımcı olursanız memnun olurum.
    iyi forumlar tekrar.
  • merhaba,

3.ruhsat sahibinden Clio 3 faz 2 tomtom edition donanımlı (en üst donanımın bir altı) aracı aile büyümesi sebebiyle kuzenim satma/değiştirme fikrinde.
    araçta sağ arka çamurluk tampon birleşim yeri dışında boya yok, değişen zaten yok, tramerde 2 kayıt var ikisi de aynı yer, kayıt 1000 TL var yok, renk dinamik kırmızı,

kullanma maksatlı düşünen varsa irtibat kurabilir.
    (araç 1.200 cc 16 valf 75 hp olup lpglidir, yakıt tüketimi güncel şehirlerarası 15kr civarı. Fiyat 30bin, "makul" pazarlık var. Unutmayın kimse iyi malı ucuza vermez, ya da galeriye verir geçer uğraşmaz)
  • rocker35 kullanıcısına yanıt
    Ben 2010 model 37000 kmde 1.2 expression clio 3 ü 32000 e aldım. Otomatik. Hatasız ama bayan kullanmış Boya yok. 2 hasar görünüyor. 250 ve 350 tl. Arka tampon yarım boyalı. Sigorta 400 tuttu. Kasko en düşük 1200 çıktı yaptırmadım. Fikir sahibi olman açısından yazdım.

• gurnur G kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim hocam,
    sigorta çok çıkacak bana onun farkındayım ilk araba, yaş genç ve bekar olduğum için

sonuç olarak biyerden başlamak lazım kullanmak için alıyoruz.
    bu arada 1.2 motor çekişi nasıl kalabalık binince arabaya bagajı da doldurunca yokuşta filan tıkanıp vites düşürmek gerektiriyor mu çok fazla?
    1.5 daha mı ideal olur onun kararını veremiyorum..

cevap için tekrar teşekkür ederim iyi forumlar..

Edit: kasko yaptırmamak nasıl bir dezavantaj getirir? 1500 filan çıkıyormuş ortalama senelik?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rocker35 -- 27 Mart 2016; 4:29:44 >
  • Kasko karşı tarafın ve senin hasarını hata oranına bakmadan ödüyor. Eğer ehliyetsiz ve alkollü değilsen tabi. 1.2 motor şehiriçi için ideal ama ani hızlanmalar yavaş. Otomatik viteste de araç ilk kalkışta patenaj yapıyor dikkat etmezseniz. Vites geçişleri de yavaş. Ancak ben eşime aldığımdan pek önemsemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: gurnur

Kasko karşı tarafın ve senin hasarını hata oranına bakmadan ödüyor. Eğer ehliyetsiz ve alkollü değilsen tabi. 1.2 motor şehiriçi için ideal ama ani hızlanmalar yavaş. Otomatik viteste de araç ilk kalkışta patenaj yapıyor dikkat etmezseniz. Vites geçişleri de yavaş. Ancak ben eşime aldığımdan pek önemsemiyorum.

Hocam kasko yaptırırsak ,trafik sigortasına gerek kalmıyor mu?

• by_efendy34 kullanıcısına yanıt
    Trafik sigortasi yaptirmak zorunlu. Kasko zorunlu değil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar bende araniza yeni katildim.aracim clio 3 extrem dizel. Benim ufak bir sorunum var siz nasil cözďurdunuz ve nekadar fiyata maal ettiniz. On fren sisteminden ses geliyor stabilize yollarda veya ufak tefek cukurlarda lak lak diye kaliperden şupeleniyorum kalici cözum olarak ne dusunuyosunuz.

• Arkadaşlar, küçük geldiğinden memnun olmama rağmen 2008 quickshift aracımı satarak linea almayı planlıyorum ama lineanın dualogic i ile ilgili memnuniyetsizlikler var. İki aracıda tanıyanlar karşılaştırabilirmi?
  • selamün aleyküm arkadaşlar. 2010 clio symbol 1.2 expression plus araç alarak sizlere dahil oldum.
    izninizle bir sorum olacak .ön camın hemen önündeki buğu giderme ızgarasına bir parça kaçtı.kredi kartının üçte biri büyüklüğünde sert plastik bir malzeme. bunu çıkarmanın yolu var mı? çıkarmasam bir zararı olur mu. şimdiden teşekkürler.

• demirtas980 kullanıcısına yanıt
    Üstte iç kısımlarda civataları var sanıyorum.onları sökmen gerek görünür bir yerde ise alırsın değilse elleme dursun bişey olmaz.

• 
Sayfa: önceki 550551552553554
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.