Şimdi Ara

Clio III sahipleri ve sevenleri bilgi paylaşım platformu (554. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.467
Cevap
46
Favori
937.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 552553554555556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2011 model Clio 3 faz 2 20.yıl executive donanımlı (en üst donanımı) dizel otomatik aracımızı, evin 2.aracı olması ve ihtiyaç kalmaması sebebiyle satıyoruz.

kullanma maksatlı düşünen varsa irtibat kurabilir. (sahibinden 297702437)
  • arkadaşlar max 25 27 bin tl ye clio 3 bakıyorum,lütfen yardım edin fikir verin.aşağıda linkte yer alan araç alınır mı

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-reno-clio-1.5-dci-2006-model-302111274/detay
  • quote:

Orijinalden alıntı: aziz11

arkadaşlar max 25 27 bin tl ye clio 3 bakıyorum,lütfen yardım edin fikir verin.aşağıda linkte yer alan araç alınır mı

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-reno-clio-1.5-dci-2006-model-302111274/detay

araç temiz gözüküyor ama fiyat 2006 clio için bana yuksek geldi. 2016 ocak ayında 2011 model 66.000km 1.2 tomtom edition u 27.300 e almıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZeroDisquiet -- 25 Mayıs 2016; 10:54:01 >

• hocam şuan o fiyata tomtom imkansız gibi :( kışın araçlar ucuzluyor ondan olsa gerek
  • Dün 10 bin km yağ değişimini yaptırdım. Yanlışlıkla yakıt tüketimi göstergesini de sıfırlamışım. Kısa mesafe kullandığım için yakıt tüketimi 8-9-10 litre arasında geziyor şu an, psikolojik olarak çok olumsuz etkiliyor :) Normalde 7.2/100 km şeklindeydi. 1.2 benzinli bu arada.
  • steven_stiffler kullanıcısına yanıt
    benim de çevre yolu ve şehir içi kısa mesafe karışık 7.2 lt tüketim oluyor. her seferinde sıfırlarım sonuç bu. mecbur kalamdıkça 3000 d/d nin ustune çıkmamaya çalışıyorum alt devirlerdeki çekişi gayet yeterli 1.2 motora göre. 3000 üstünde 1.2 den beklenmeyecek kuduruklukta motor çok hoşuma gidiyor.
  • Bu sabah yakıt için kalan km 69'a indi. Normalde 75'in altına indiğinde gösterge --- olur, benzin ikazı yanardı. Şimdi 69'da neden yanmamış olabilir acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: steven_stiffler

Bu sabah yakıt için kalan km 69'a indi. Normalde 75'in altına indiğinde gösterge --- olur, benzin ikazı yanardı. Şimdi 69'da neden yanmamış olabilir acaba ?

depo şamandırası takılmış olabilir ya da yokuş aşağı veya yukarı giderken ışık yanmış olabilir. benzin alınca düzelir sanırım. ben hiç dikkat etmiyorum ışık yanınca kaç km daha gideceğine.
  • Arkadaşlar 2008 model 1.2 hatchbak clio 3 üm var ve aracın volant dişlisi aşınmış bunun cikmasini nerden temin edebilirim ve marş dişliside lazim. Bu aracla sunu anladim clio 3 parca temini cok zormus. Bir bu volant dislisi neden bu hale gelir serviste orjinali 740 tl oda 1 hafta sonra gelir diyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayrica araci ben yeni aldim parçalari cok ama cok pahali mesela debriyaj seti 380 tl normal clio olsa 140 tl diyor parcaci. Bir de bu 2008 clio volant dislisi ile 2012 model clio 3 un volant dislisi bir birine uyarmi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALTAN.80 -- 28 Mayıs 2016; 13:38:58 >
  • ALTAN.80 A kullanıcısına yanıt
    sahibinden de reno yedek parçası ya da çıkma parçası satan dukkanlara sorabilirsiniz buyuk ihtimalle vardır.
  • Aylardır beklediğim servis kampanyası başladı sonunda,
    Yaş vs ayrımı olmaksızın %20 indirim.

https://www.renault.com.tr/kampanyalar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sacrificeson -- 2 Haziran 2016; 7:27:53 >
  • Herkese slm, benm aracım 2008 clio hb aut. 1.2, bebek koltuğu almam gerekiyor ancak ben isofix bağlantısı göremedim. kemer ile bağlanan bir model mi bakmalıyım?
  • 1.4 motorun istanbul trafiğinde yakıt tüketimi nasıldır arkadaşlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0nur! -- 5 Haziran 2016; 17:07:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0nur!

1.4 motorun istanbul trafiğinde yakıt tüketimi nasıldır arkadaşlar?

max 8 lt civarı yakar.
  • isikdeniz kullanıcısına yanıt
    kemer bağlantılı model bakın bende 2010 1.5 dci var isofix bağlantısı yok kemer bağlantılı model aldım son derece iyi isofix için ekstra para ödemenizde gerekmez
  • Selamün aleyküm arkadaşlar bende 1.2 2008 model benzinli clio 3 var hatcbak. Geçen gün araçla giderken abs, direksiyon ve stop lambası ışığı yandı direksiyon agırlaştı radyo gitti fan durdu ve camlara inip kalkmyordu araci saga cekip stop ettim ve sonra hersey normale döndü.sonra bunu bir kac defa daha yapti bazen sadece direksiyon isigi yanip sonuyor bazende abs ile birlikte yanıp sönüyor hemen sonmezsede ben stop edip tekrar devam ediyorum.Ama genelde kucuk bir çukur veya tumsekten gecerken bu ariza isiklari yanyor. Sizce sorun nedir sizinde basiniza boyle bir sorun geldimi.

• 750 tl volant dislisi 340 tl de vites halati orjinal aldim :-)

• ALTAN.80 A kullanıcısına yanıt
    bu parçaları neden değiştirme ihtiyacı duydun arıza mı verdiler? arızalıysa nasıl problemler baş gösterdi?
  • Araci calistirmak icin marsa bastigimda giyy giyyy diye igrenc bir ses geliyordu ama arada bir yapyordu sonra ustaya dedim bakti volant dislisi asinmis marsa bastigimda asinmis yerdeki disliye denk gelirse giyyy giyy diye ses cikiyor taki saglam disliye denk gelince calsyordu. Vites halatinida vites gecisleri cok sertti onun icin

• 
Sayfa: önceki 552553554555556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.