Bildirim
Clio mu Cruze mu?
Lighting EVER LE Kafa lambası, LED şarj edilebilir, 2'li USB kafa lambası, kırmızı ışık ve 5 ışık modu, IPX4 su geçirmez mini alın lambası, çocuklar yetişkinler için, süper parlak kafa lambası balık tutma, kamp ve koşu için [USB kablosu dahil] : Amaz
https://www.amazon.com.tr/dp/B07WP37GQZ?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
14 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
clio b sınıfı cruze c sınıfı arada segment farkı var cruze 1.4 140 bg al kafan rahat olur sağlam konforlu güvenli euro ncaptan 5 yıldızlı 8 hava yastıklı çogu donanım standart geliyor clio küçük oldugu için cruze tam yetecektir -
İkisi arasında cruze..
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Eger sadece bu iki secenek varsa Cruze.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
clio 0.9 daha iyi az yakar,ikinci elide iyi
Cruze
gönül cruze der ama ikinci el ve chevroletin çekilmesi yüzünden mantık clio diyor.quote:
Orijinalden alıntı: bahaman
Cruze -
Park manevrası ve ekonomi Clio. Diğer her şey Cruze.quote:
Orijinalden alıntı: the_zula
gönül cruze der ama ikinci el ve chevroletin çekilmesi yüzünden mantık clio diyor.
Alıntıları Göster
Cruze özellikle direksiyon ve güvenlikte fark atar. Yalnız bayağı uzun bir arabadır. HB verisyonu bile 4.5 metre, her boşalan park yerine girmez. -
Aracını ş.içinde kullanıyorsan clio yok ben ş.dışına çok çıkarım dersen cruze. 0,9 modeline baktıgına göre araca lpg baglatmayacaksın zaten 2 motorda lpgye uyumsuz.quote:
Orijinalden alıntı: the_zula
gönül cruze der ama ikinci el ve chevroletin çekilmesi yüzünden mantık clio diyor.
Alıntıları Göster -
Segment farkı motor farkı güvenlik farkı hertürlü cruze alınır turbo olan modeli 140 bg üzmez kesinlikle avuç kadat clio ya yazık o paralar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurr1903 -- 22 Haziran 2015; 12:47:13 >
quote:
Orijinalden alıntı: dkerem2
Aracını ş.içinde kullanıyorsan clio yok ben ş.dışına çok çıkarım dersen cruze. 0,9 modeline baktıgına göre araca lpg baglatmayacaksın zaten 2 motorda lpgye uyumsuz.
0.9 clio ya sıralı lpg takılabiliyor
Malum sitede 1 tane bile lpgli yok.LPg kaça takılıyor? %100 lpg mi yakıyor ?quote:
Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58quote:
Aracını ş.içinde kullanıyorsan clio yok ben ş.dışına çok çıkarım dersen cruze. 0,9 modeline baktıgına göre araca lpg baglatmayacaksın zaten 2 motorda lpgye uyumsuz.
0.9 clio ya sıralı lpg takılabiliyor
Alıntıları Göster -
quote:
Malum sitede 1 tane bile lpgli yok.LPg kaça takılıyor? %100 lpg mi yakıyor ?
senin arabandan farkı sadece turbo var,lpg taktıran çok var forumda.
quote:
Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58
quote:
Anladım. peki malum sitede neden 1 tane bile yok onu anlayamadım. bu motora lpg takılırsa süper olur hem ekonomi hem performans. -
arkadaşlar cevaplarınız için teşekkür ederim genelde şehiriçi kısa mesafelerde kullanıcam sabah işe akşam eve haftada 1-2 gün eşimle dolaşmaya çıkarım şehirdışınada senede bir kere tatile çıkarım yani senede toplasan 10 bin km belki yaparım sattığım araç i30 1.6 dizel style modeldi herkes şimdi o araç satılıp bu araçlar alınırmı dicek ama maddi durumlardan dolayı satıp bu araçlara bakmak durumundayım cruze şu anlamda korkutuyor beni fabrika yakıt verisi yüksek geldi bana şehir içi birde benim kullanımım eklenince 9 ların altına düşmez gibi geliyor bana eşimde kullanıcak arabaya çok arada kaldım ikisinide 36 civarı buldum km leri düşük 30 bin civarı km leri lpg düşünmüyorum buarada zaten uyumlumudur bakmadım bilequote:
Orijinalden alıntı: dkerem2quote:
Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58
quote:
Anladım. peki malum sitede neden 1 tane bile yok onu anlayamadım. bu motora lpg takılırsa süper olur hem ekonomi hem performans.
Alıntıları Göster
-
Cruze diyenler araci bildiklerinde mi yoksa sadece C segmenti olduğundan mı diyo ?quote:
Orijinalden alıntı: harmonyoa
arkadaşlar cevaplarınız için teşekkür ederim genelde şehiriçi kısa mesafelerde kullanıcam sabah işe akşam eve haftada 1-2 gün eşimle dolaşmaya çıkarım şehirdışınada senede bir kere tatile çıkarım yani senede toplasan 10 bin km belki yaparım sattığım araç i30 1.6 dizel style modeldi herkes şimdi o araç satılıp bu araçlar alınırmı dicek ama maddi durumlardan dolayı satıp bu araçlara bakmak durumundayım cruze şu anlamda korkutuyor beni fabrika yakıt verisi yüksek geldi bana şehir içi birde benim kullanımım eklenince 9 ların altına düşmez gibi geliyor bana eşimde kullanıcak arabaya çok arada kaldım ikisinide 36 civarı buldum km leri düşük 30 bin civarı km leri lpg düşünmüyorum buarada zaten uyumlumudur bakmadım bile
Alıntıları Göster
2011 model cruze en full olan otomatik vites, 45 binde daha arkadaşa alma niyetiyle gidip test ettik.
Daha bismillah bindim otomatik dikizlerin tuşlarını kontrol ettim ve bozuk çalışmıyor,
Arka koltuklar yerinden çıkacak nerdeyse deli gibi oynuyor, ilk defa bir araçta o şekilde koltuklar gördüm,
Direksiyon sanki elimde kalacaktı gözü başı ayrı oynuyo gıcır gıcır..
Gelelim yoldaki gidişine, araç resmen gitmiyo tank gibi ağır, ama daha kötüsü tüplüydü ve araç deli gibi kafa atıyodu, muhtemelen tüp ayarı ile düzelebilir, ama ayagım gazda sabitken devir bi anda yükselip düşüp çok kötü bir sarsıntı yaptırıyodu.
Dıştan cidden yakışıklı olan bu araç, daha 4 yaşında ve 45 binde dökülüş resmen, tam bir hayal kırıklığıydı...
-
Chevrolet'nin çekilmesinden ötürü clioquote:
Orijinalden alıntı: akdogan911
Cruze diyenler araci bildiklerinde mi yoksa sadece C segmenti olduğundan mı diyo ?
2011 model cruze en full olan otomatik vites, 45 binde daha arkadaşa alma niyetiyle gidip test ettik.
Daha bismillah bindim otomatik dikizlerin tuşlarını kontrol ettim ve bozuk çalışmıyor,
Arka koltuklar yerinden çıkacak nerdeyse deli gibi oynuyor, ilk defa bir araçta o şekilde koltuklar gördüm,
Direksiyon sanki elimde kalacaktı gözü başı ayrı oynuyo gıcır gıcır..
Gelelim yoldaki gidişine, araç resmen gitmiyo tank gibi ağır, ama daha kötüsü tüplüydü ve araç deli gibi kafa atıyodu, muhtemelen tüp ayarı ile düzelebilir, ama ayagım gazda sabitken devir bi anda yükselip düşüp çok kötü bir sarsıntı yaptırıyodu.
Dıştan cidden yakışıklı olan bu araç, daha 4 yaşında ve 45 binde dökülüş resmen, tam bir hayal kırıklığıydı...
Alıntıları Göster
-
Clio Al Rahat Konforlu Parça Pahalı Değil Yakmıyor Cruzenin Parçalar Tuzlu Olabilirquote:
Orijinalden alıntı: George Staub
Chevrolet'nin çekilmesinden ötürü clio
Alıntıları Göster
Clio -
1.6 124lük Cruze'dan 1.4 tdi Polo'ya geçtim. C segmentinden B segmentine geçisi hissediyorsun. Cruze'u Ankara'da kullanıyordum, pek sakin kullandığım söylenemez 9-10LT civarı bir tüketimi vardı. Sakin kullandığımda 7.5-8L arası tüketiyor. Araba evet arkadaşların dediği gibi ağır, gazı köklerseniz ivmeleniyor ama vites küçültmek lazım hızlanmak için. Son olarak Cruze'un yol tutuşu, direksiyon tepkileri vs.. Polo'da yok. Clio'nun da Polo'dan bir farkı olacağını sanmıyorum. Sonuç olarak 2LT az yakacak, park sorunu olmayacak diye bence B sınıfı araca binilmez.
Cruze cok yakar her turlu. Bence siz direk aveo dizel bakin. Az yakar guvenli vs..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- 2 milyona alınacak sıfır arabalar
- citroen c3 otomatik vites yorum
- 2004 megane 2 1.6 dynamique yorumları
- mini cooper yorumları
- ford custom yakıt tüketimi yorumları
- uçan araba fiyatları
- en az yakan arabalar
- renault logan
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X