Şimdi Ara

Clio Rs 172 Hp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Adana
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

SPESİFİKASYONLARI

RUHSAT SAHİBİNDEN

2001 model 123.000 KM DE

BİR YIL BOYUNCA YATTI DİYEBİLİRİZ SADECE 5.000 KM YAPILDI

KİLOMETRESİNİN ÇOĞU UZUN YOLDA YAPILMIŞTIR.

PARAM BU ARACA YETTİĞİ İÇİN ALMIŞTIM, HIZ TUTKUM YOK VE ÇOCUĞUM OLDU O YÜZDEN HIZ TUTKUNLARINA HAYIRLI OLSUN.

PARÇA BOYALAR MEVCUTTUR, DEĞİŞEN YOKTUR

BOYASI SIFIR AYARINDADIR.

FB PLAKALIDIR FENERBAHÇELİLERE ÖZEL

FULL ÖZELLİKLERE SAHİPTİR ( 4 AIRBAG,KLIMA,EBD,ABS,ESP,ISITMALI KOLTUK AYNA,AYARLANABİLİR DİREKSYON,CD ÇALAR,DİREKSYONDAN KUMANDALI RADYO TEYP)TÜM ÖZELLİKLERİ AŞAĞIDA GÖREBİLİRSİNİZ...

BU FİYATA VERMEMİN SEBEBİ HERGÜN ` BEYLİKDÜZÜNDEN KANLICADA BULUNAN İŞ YERİME GİDEMEDİĞİM İÇİNDİR`

ARACI GÖRMEK İSTEYENLER `CUMARTESİ VE PAZAR GÜNLERİ BEYLİKDÜZÜ VEYA AVCILARDA GÖREBİLİRLER`

Fiyat Olarak ' 13.500 TL ' diyorum... Yorumdan ziyade özel mesajlar tercih edilecektir.

Tel: 0532 487 67 47 Saygılar

Clio Rs 172 Hp

Clio Rs 172 Hp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onurergen -- 19 Haziran 2009; 13:52:52 >

• Arkadaş sanırım ilan sitesine verdiği bilgileri aynen copy+paste yaptığı için fiyat kısmını es geçmiş. Ve fiyatı olmayan ilanlar silinir.
  • Sanki model bilgisi de eksik fiyatın yanında..
  • fiyat eklenmiştir, araçla ilgileniyorsanız özel mesaj atın lütfen. Sırf yorum yapıyor olmak için yorum yapmayalım, önümüzü kapamayalım. Saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Onurergen

fiyat eklenmiştir, araçla ilgileniyorsanız özel mesaj atın lütfen. Sırf yorum yapıyor olmak için yorum yapmayalım, önümüzü kapamayalım. Saygılar

Arkadaşım sen iyi misin?
  • model bilgisinin neresi eksik ?onu anlamadım

bu araba 2001 clio sport 2.0 172hp

1.6 mı diyorsan zaten 1.6 larda 172 hp yok bilen biliyor sen kafanı yorma.
  • quote:

fiyat eklenmiştir, araçla ilgileniyorsanız özel mesaj atın lütfen. Sırf yorum yapıyor olmak için yorum yapmayalım, önümüzü kapamayalım. Saygılar

bu forumun özelliği ,her kes kırıcı olnadan düşüncesini yazabilir.isteyen pm de yazar, isteyen konu altında.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ford Kuga 1.5 ecoboost 182 hp
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: sissil

model bilgisinin neresi eksik ?onu anlamadım

bu araba 2001 clio sport 2.0 172hp

1.6 mı diyorsan zaten 1.6 larda 172 hp yok bilen biliyor sen kafanı yorma.

Benim model belirtiniz mesaj saatim ile arkadaşın editleme saatini kontrol ederseniz oradan anlayabilirsiniz.
  • kusura bakmayın :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: necmi42

quote:

bu forumun özelliği ,her kes kırıcı olnadan düşüncesini yazabilir.isteyen pm de yazar, isteyen konu altında.

Forum kurallarını okumadan işkembeden yorum yazmayın, yok forumun özelliğiymiş te bilmemneymiş..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.