Herkese Merhaba, Evde kullandigimiz iki arac var biri esimin 2014 Clio faz1 araci digeri 2017 308. Calistigim pozisyon degisimi nedeniyle her gun Bursa-Gemlik Serbest Bolge arasi gitmem gerekecek. Yuksek km'nin 308'i yormamasi icin ve tursusunun cikmamasi icin araclari degistirecegiz Clio'yu ben alacagim. Clio'da aldigimiz gunden beri 90km ustunde cok fazla ruzgar sesi var. Kelebek cam fitiline birkac defa mudehale ettim fakat cozum olmadi. Tecrubeniz veya cozum yolu bilen var mi? Faz2'lerde de ayni problem var ki? Fitilleri degistirsek cozum olur mu? Simdiden tesekkurler. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Clio Ruzgar Sesi Problemi
-
-
Araç da sorun yok sizde sorun var. B sinif bir araçtan çok şey bekliyorsunuz. Yurt dışında genelde bu sınıf araçlara işçiler biniyor. Eğer yüksek konfor ve yalıtım istiyorsanız daha üst segment bir araç alın gidip te Clio yu burada kötülemeyiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Moueson
Araç da sorun yok sizde sorun var. B sinif bir araçtan çok şey bekliyorsunuz. Yurt dışında genelde bu sınıf araçlara işçiler biniyor. Eğer yüksek konfor ve yalıtım istiyorsanız daha üst segment bir araç alın gidip te Clio yu burada kötülemeyiniz.Ilk defa arac kullanmiyoruz, ilk aracimiz degil, ilk B sinifi aracimiz degil.
Sacmalamanin esprisi yok.
90 km üzerinde Golf'te çok rüzgar sesi alıyor bana göre. Yani demem o ki rüzgar sesinin şiddeti, bu araçta normal olup olmaması, oluyorsa ne kadara kadar oluyor, varsa bu sorunun cevabı bu araçlar ile uğraşmış usta ile test sürüşüne çıkmadan buradan anlamak zor. Ustaları eski ve iyi olan ya bir yetkili servise başvurun ya da iyi bir ustanı varsa ona.
-
quote:
Orijinalden alıntı: berkayacanIlk defa arac kullanmiyoruz, ilk aracimiz degil, ilk B sinifi aracimiz degil.
Sacmalamanin esprisi yok.
Alıntıları GösterBeyefendi madem ilk aracınız değil bu sınıf araçlarda yalıtımın kötü olduğunu bilmeniz lazım . Yani boşuna araçta sorun aramayın diyorum sesi kabulleneceksiniz o kadar yada 308 ile işe gidip geleceksiniz araçın km su artarsa artsın maddi eşyalara bu kadar anlam yüklemeyin. Hiç bir sey insanın konforundan daha önemli değildir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Clioların kronik sorunu ön kapılardaki kelebek camların oradan rüzgar almasıdır. Facebook grubunda bunun çözümünü söylemekteler. Oraya fitil falan alıyorlar sesi kesiyor mutlaka deneyin derim
-
Peugeot 308 den Clio binince böyle gelmesi normal gibi 2013 308 ile 150km ile giderken de çok rahatsız olmuyordum tabi insandan insana değişir yalıtım işi
quote:
Orijinalden alıntı: Lego95Clioların kronik sorunu ön kapılardaki kelebek camların oradan rüzgar almasıdır. Facebook grubunda bunun çözümünü söylemekteler. Oraya fitil falan alıyorlar sesi kesiyor mutlaka deneyin derim
Makyajla değişti o kısım makyajlilar ile makyajsizlar arasında epey yalıtım farki var hissedilir düzeyde
Clio 4 faz 1 lerin kronik sorunudur
Kelebek camının dış tarafındaki kapağı siyah silikonla sıkıca yapıştırın, kuruyunca kapağın yan yüzeylerini de kenarlarından rüzgar girmeyecek şekilde yine siyah silikonla kapatın rüzgar sesini kesin ses de kesilsin
clio 4 konularında işlemi bulursunuz
2.videodaki parçayı söküp sünger sıkıştırdığı kısma pu mastik sıkın sonra kapağı yerine yapıştırarak takın ,takınca kapağın kenar kısımlarına da sıkın (yüksek hızlarda rüzgar o parça tam oturmasına rağmen arasından sızıyor diyorlar onun için yanlarıda kapatın) ama önemli yer sünger sıkıştırdığı boşluğun kapatılması sonrası 1.videodaki işlem forumlarda var inceleyin bende clio 4 yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfa-x -- 8 Mayıs 2021; 0:44:52 >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları GenişletMoueson demiş ki; Mesajı Yerinde Gör
Ilk defa arac kullanmiyoruz, ilk aracimiz degil, ilk B sinifi aracimiz degil. Sacmalamanin esprisi yok. |
Beyefendi madem ilk aracınız değil bu sınıf araçlarda yalıtımın kötü olduğunu bilmeniz lazım . Yani boşuna araçta sorun aramayın diyorum sesi kabulleneceksiniz o kadar yada 308 ile işe gidip geleceksiniz araçın km su artarsa artsın maddi eşyalara bu kadar anlam yüklemeyin. Hiç bir sey insanın konforundan daha önemli değildir. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X