Bildirim
Golf7 trim sesi problemi
Razer Kitsune - PS5 ve PC için optik tüm düğmeli arcade kontrol cihazı (4 hassas hareket tuşlu düzen, düz doğrusal optik anahtarlar, ince, taşınabilir gövde) Siyah : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol
https://www.amazon.com.tr/dp/B0C8MRB3XK
14 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Ses fitillerin sertleşmesinden dolayı geliyordur. Servis fitillere bir şey sıkıyor ve düzeliyordu. -
Golf değildir o Golf'te trim sesi mi olur. Olsa olsa Leon'dur o. -
Derin bir cukura girdiyseniz arabanin sasisi belvermistir. Kapi oynuyordur. Vw nin kronik problemi. Bizim sirket jettasinda 10 bin kmde basladi bu problem. -
Golf 7 kapisindan ciddi ses gelmesi enteresan olmus.
Basit birseydir bence , kablo demedi yerinden cikmis olabilir.
Kapi daha once islem gormus muydu? -
Nasil bir ses geliyor peki metal sesi felan mi ? -
Başımıza taş yağacak golf ve trim sesi haşa tövbe.. O golf ki mercedes c serisinden bmw 3 serisinden daha kaliteli işçiliği olan bir das auto -
-
sen nasıl golf te trim ses var desin... tez doğuş elinden alsın aracı....quote:
Orijinalden alıntı: baba0392 -
golf ve trim sesi doğaya aykırı bir şey.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-38F9BBB0B
sen nasıl golf te trim ses var desin... tez doğuş elinden alsın aracı....
Alıntıları Göster
hatalı üretim olabilir.
direkt servise. -
Bende de yolcu kapısından geldiğini sandığım bir ses olmuştu ancak sonradan sesin yolcu tarafındaki güneşlikten geldiğini farkettim, bozuk yollarda zırıltı şeklinde bir sesti, sende bi kontrol et, hatta yolcu tarafındaki güneşliği hafif açarak gitmeyi dene hala ses geliyor mu bir bak. -
quote:
Orijinalden alıntı: zetzetto
Bende de yolcu kapısından geldiğini sandığım bir ses olmuştu ancak sonradan sesin yolcu tarafındaki güneşlikten geldiğini farkettim, bozuk yollarda zırıltı şeklinde bir sesti, sende bi kontrol et, hatta yolcu tarafındaki güneşliği hafif açarak gitmeyi dene hala ses geliyor mu bir bak.
Konu sahibine yardımcı olmak için yazılan tek cevap -
Yakın çevremdeki Vw lerden gördüğüm kadarıyla soğuyan hava ile amortisör takozları, kapı fitilleri ses yapabiliyorlar.quote:
Orijinalden alıntı: Explorer79quote:
Bende de yolcu kapısından geldiğini sandığım bir ses olmuştu ancak sonradan sesin yolcu tarafındaki güneşlikten geldiğini farkettim, bozuk yollarda zırıltı şeklinde bir sesti, sende bi kontrol et, hatta yolcu tarafındaki güneşliği hafif açarak gitmeyi dene hala ses geliyor mu bir bak.
Konu sahibine yardımcı olmak için yazılan tek cevap
Alıntıları Göster
Aracın lastik/kauçuk aksamlarından gelen sesi bakım ürünleri ile kendiniz de azaltabilirsiniz, sorun bu noktalarda değilse servis yardımcı olabilir.
-
quote:
Cevap icin tesekkurler hocam, haftaya servisten randevu aldim bunun icin. Aracla agirlikli cevre yolu ve uzun yol kullanimim oldu, normal sartlarda kullanima bagli sorun olmamasi gerekiyor, servisten sonra paylasimlarimi yapabilirim. -
quote:
Orijinalden alıntı: individual
Golf 7 kapisindan ciddi ses gelmesi enteresan olmus.
Basit birseydir bence , kablo demedi yerinden cikmis olabilir.
Kapi daha once islem gormus muydu?
Yok hocam herhangi bir islem gormedi, yalniz sesler son 15-20 gundur gelmeye basladi -
quote:
Orijinalden alıntı: uniqlo
quote:
Cevap icin tesekkurler hocam, haftaya servisten randevu aldim bunun icin. Aracla agirlikli cevre yolu ve uzun yol kullanimim oldu, normal sartlarda kullanima bagli sorun olmamasi gerekiyor, servisten sonra paylasimlarimi yapabilirim.
Haftaya sonucu buraya yazarmisiniz hocam bende de o sesler var. -
Sonucu güncellerseniz seviniriz.quote:
Orijinalden alıntı: ogzdrkquote:
Orijinalden alıntı: uniqlo
quote:
Cevap icin tesekkurler hocam, haftaya servisten randevu aldim bunun icin. Aracla agirlikli cevre yolu ve uzun yol kullanimim oldu, normal sartlarda kullanima bagli sorun olmamasi gerekiyor, servisten sonra paylasimlarimi yapabilirim.
Haftaya sonucu buraya yazarmisiniz hocam bende de o sesler var.
Alıntıları Göster
-
Golf'te trim sesi varmış diye Leon sahipleri göbek atıyor. Bu nasıl bir hasetliktir? -
ses gelen kapının fitillerine silikon sprey sıkınquote:
Orijinalden alıntı: spinattimyalnizliga
Golf'te trim sesi varmış diye Leon sahipleri göbek atıyor. Bu nasıl bir hasetliktir? -
Aynısı benimde başıma gelmişti. Servis görevlisiyle test sürüşüne çıktık o da duydu. 10-15 dakikalık bir işlemle halloldu bir daha duymadım.quote:
Orijinalden alıntı: KaSaTuRa.
ses gelen kapının fitillerine silikon sprey sıkın
Alıntıları Göster
Yalnız bu sorunu sıfır Golf alanların hemen hepsinde duyuyorum. Kronik galiba.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Başımıza taş yağacak golf ve trim sesi haşa tövbe.. O golf ki mercedes c serisinden bmw 3 serisinden daha kaliteli işçiliği olan bir das auto
|
Benzer içerikler
- mg f 1.8 alınır mı
- ev ile araba takası nasıl yapılır
- opel mokka yorumlar
- toyota hibrit batarya fiyatı
- renault taliant yorumlar
- uçan araba fiyatları
- bayiden sıfır araba fiyatları
- 35 tfsi ne demek
- golf 7.5 ne zaman çıktı
- byd 2025
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X