Şimdi Ara

CLİO SWİFT İBİZA tercih yardımı acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar 3 tane araç yazacağım kullanan bilen arkadaşlar hangisini tercih etmem konusunda yardım ederse çok sevinirim aradığım özellikler sırasıyla
    1 az yakıt tüketmesi
    2 sağlam sorunsuz olması
    3 parçasının servisinin az masraflı olması

şehir içi istanbulda kullanacağım şehirdışı belki senede 1 ya da hiç

suzuki swift 4x2
    2006 model
    20000 km
    17.000 ytl

seat ibiza 1.2
    2006 model
    70 000 km
    16 750 ytl

renault clio 3 authentique hb 1.2
    2006 model
    74000 km
    16.500 ytl

bu haftasonu almayı düşünüyorum genel olarak yukarda yazdığım istekler düşünülrse siz olsanız hangisini tercih ederdiniz kullanan araştıran arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim ? bana göre en sevimli swift ama onunda ufak olması dezavantaj diğerleri için ne diyorsunuz ?

• ibiza derim.vergi avantajı,ekonomik ve sorunsuz motor,alım-satım,yedek parça temini kolaylığı
  • ben clio derim.
    güzel bir kasası var. 1.2 16 valf lık motoru üzmez.
    az yakar. iç mekanı da geniştir.
    her köşe başında servisi var.
    yedek parçası bol parçacılarda orjinal parçalar bol miktarda var ve servis fiyatlarından bayağı bi uygun..

benim tercihim cliodan yana olurdu..
  • hyundai accent öneririm. nacizane fikrim. otomatik versiyonları da kullanışlı ayrıca LPG taktırabilmek için güzel bi bagaja sahip.

çünkü önerdiğiniz ve önereceğiniz araçlar zaten az yakıyor. benzin fiyatları böyleyken bütçenizin sarsılmaması imkansız. 1 tonluk araba daha ne kadar az yakabilir hepsi az yakıyor zaten. sorun benzin fiyatlarında.

ayrıca accentleri 2005-2006 olarak 15-16 ya rahatlıkla bulabilirsiniz.

edit: Bu arada sanırım 6 aydır araç almak istiyosunuz doğru mu? konuları açıp sonuçlandırmadan bırakmışsınız da mayıs ve temmuz aylarından beri.

umarım bu konuda öyle olmaz. yardımcı olan tüm arkadaşlarımız süreci dikkatle izler ve merakta edebilirler benim gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oneMoreCupofCoffee -- 15 Kasım 2008; 0:07:14 >
  • bizde 2006 otomatik seat ibiza var
    motor ve mekanik olarak memnunuz yıllık bakım harici servise gitmiyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: imamen

ibiza derim.vergi avantajı,ekonomik ve sorunsuz motor,alım-satım,yedek parça temini kolaylığı

• quote:

Orjinalden alıntı: oneMoreaCupofCoffee

hyundai accent öneririm. nacizane fikrim. otomatik versiyonları da kullanışlı ayrıca LPG taktırabilmek için güzel bi bagaja sahip.

çünkü önerdiğiniz ve önereceğiniz araçlar zaten az yakıyor. benzin fiyatları böyleyken bütçenizin sarsılmaması imkansız. 1 tonluk araba daha ne kadar az yakabilir hepsi az yakıyor zaten. sorun benzin fiyatlarında.

ayrıca accentleri 2005-2006 olarak 15-16 ya rahatlıkla bulabilirsiniz.

edit: Bu arada sanırım 6 aydır araç almak istiyosunuz doğru mu? konuları açıp sonuçlandırmadan bırakmışsınız da mayıs ve temmuz aylarından beri.

umarım bu konuda öyle olmaz. yardımcı olan tüm arkadaşlarımız süreci dikkatle izler ve merakta edebilirler benim gibi.

hiçbir şey kaçmıyor =) yok ben kendime aldım aslında micra 1.2 tekba, bu kuzenime alınacak kendimmiş gibi yazdım uzatmamak için sonuçta fikirlerinizi merak ettiğim için bana başkasına alınması fark etmez diye düşündüm =)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FİAT PALİO ALACAĞIM YARDIM
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.