Şimdi Ara

clio symbol alize yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
5.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bügün 2006 model clio symbol alize 1.4 benzinli 8v 51000 km. aracı 14700 tl. anlaştım. abs-2 yastık- klima immobilizer-merkezi kilit var. fiyatı uygun mu? 16 valf olanı varmış. Yakıt tüketimleri-performansı ve 2. eli nasıldır?. Beni bu ilk arambam olacak. acil yardımlarınız istiyorum...

• Yapay Zekanın Yanıtı

Renault Clio 1.4 Alize 2006 Hakkında Detaylı Bilgiler

Renault Clio 1.4 Alize 2006, hem şehir içi hem de uzun yolculuklar için uygun, bütçe dostu bir hatchback otomobildir. Clio'nun bu modeli, 1.4 litre benzinli motoruyla tanınır ve kullanıcılar arasında oldukça olumlu yorumlar almaktadır.

Renault Clio 1.4 Alize 2006 Özellikleri

• 1.4 litre 8 valf benzinli motor
    • 75 beygir güç
    • 112 Nm tork
    • 5 ileri manuel şanzıman
    • Ortalama yakıt tüketimi: 6,3 litre/100 km
    • 0-100 km/s hızlanma: 13,4 saniye
    • Maksimum hız: 172 km/s

Renault Clio 1.4 Alize 2006 Kullanıcı Yorumları

Renault Clio 1.4 Alize 2006 kullanıcıları, genellikle aracın güvenilirliği, yakıt verimliliği ve uygun fiyatından bahsetmektedirler. Ayrıca, aracın iç mekanının geniş ve konforlu olduğunu belirtmektedirler.

Renault Clio 1.4 Alize 2006 Nasıl Bir Araçtır?

Renault Clio 1.4 Alize 2006, günlük kullanım için ideal bir araçtır. Şehir içinde çevik ve park etmesi kolaydır, uzun yolculuklarda ise rahat ve güvenli bir sürüş deneyimi sunar. Ancak, aracın performansının sınırlı olduğunu ve özellikle yokuşlarda güç kaybı yaşanabileceğini belirtmekte fayda vardır.

Sonuç olarak, Renault Clio 1.4 Alize 2006, uygun fiyatlı, güvenilir ve yakıt verimli bir hatchback aracıdır. Günlük kullanım veya aile aracı olarak idealdir, ancak yüksek performans beklentisi olanlar için uygun olmayabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bence uygun. Benim arabamın aynısı. Benim ki 2005 model ve senin belirttiğin gibi 1.4 8V 8 75 HP'lik motora sahip ve km. olarak da tam 50300 km. deyim. İlk sahibiyim. Klima, tek hava yastığı mevcut bende. ABS yok. Dediğin gibi ABS ve çift hava yastığı varsa bence makul fiyat.
    8 v'lik motor seni üzmez. Çok fazla yormaz. Özellikle şehir içinde düşük devirlerde çabuk toparlayıp canlanır. Bir depo ile İstanbul içinde 500-550 en fazla 580 km yol yapabiliyorum. Şehirler arası ise 750 km. yol gidebiliyorum. Yer ye klima açık ve ortalama 110-120 ile gitmeme rağmen. Arabamı sıfır aldım ve periyodik bakım harici servise gitmedim. Bu yıl 45 bin bakımında triger kayışımı vs. değiştirdim. 30 bin de 2 yıl önce ön fren balatalarımı değiştirdim. Bu yıl yine arka susturucumu değiştirdim. Bir de dört lastik aldım. Ve iki hafta önce 50 bin km. yi geride bıraktım. Şahsen memnunum.
    Gelelim eksilerine. Arkası dardır. Önü de biraz dar. 1.80'lik biri oturunca önce "yahu keşke bu arabayı almasaydım" diyorum bazen. Gerçi ayda yılda bir kere oturacağı tutar öyle cüsseli birininde. Klima açıkken motor rampa yukarı bayabiliyor. Ama iyi devirleyip düzde iyi kaptırırsan rampanın ortasına adar iyi kurtarırsın. Devir saati yoktur bunlarda. 2007'den itibaren standart oldu. O yüzden Renault'a saygılarımı bir kez daha yollarım. Hoş çok da umrumda değil devir saati ama göz arıyor yine de.
    Bildiğimiz Renault işte. Ne çok iyi ne çok kötü. Limitlerini zorlamazsan virajda savrulma vs. yaşamazsın. 140 km/h bu araba için en ideal hızdır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.