Şimdi Ara

clio symbol kliması soğutmuyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
20.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar clioların klimasından memnun olan varmı?.Sorunum ise hem iyi üflemiyor hem iyi soğutmuyor.(3. kademede mesela).Bugün albea dolmuş taksiye bindim 2.kademede benim 3 kademeden daha fazla üflüyordu ve 2-3 kat daha soğuk hava veriyordu.Kıskandım valla..Bu sorun için 10 gün önce servise gitmiştim, ölçüm yapıldı klima 15 C'ye kadar soğuttu.Bu normalmi??Klima gazı ekledik dediler oldu dediler ama ben hala serinliyom diyemedim.Albea çok çok iyiydi(aynı motor hacmine rağmen, dışarda 40 C'de biz arabada üşüdük).birde fan 3-4 kademede iken vibrasyon ve uğultu yapıyor, ne yapabilirim??Gerçekten renoların kliması böyleyse kesinlikle bu yaz fiat almaya karar verdim.Yardımlarınız için teşekkürler.

• aynı sorun bende de vardı ilk önce gaz ölçümü yaptırdım eksik çıktı gazı doldurduktan sonra tabi bilgisayarlı doldurtun klimayı çalıştırırken içerdeki havayı kullanırsanız daha çok verim alırsnız bugün yolda ben şahsen üşüdüm
  • arkadaşım clioların soğutma kapasitesinin düşük olduğu doğrudur çünkü klima kompresörü motora fazla yük binmesin diye ufak yapılır bunun iyiliğinide yolda giderken görürsünüz klima açıkmı kapalımı hiç farketmezsiniz bile , soğutma işine gelince klimayı düzgün kullanmana bağlı içerideki havayı sirküle edecek şekilde kullanırsan en iyi verimi alacağından eminim , belki fan motorunda sorunda olabilir önce fanı bi kontrol ettir ister,,,

bizde 2 adet clio var ikisininde soğutmasından memnunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mendel50 -- 23 Temmuz 2007; 4:29:04 >
  • Arkadaşlar teşekkürler yanıtlarınız için.Benim arabada polen filitresi yok.Bu klima petekleri(herhalde tahminimce soğuyan klima gazının içinde dolaştığı ve bunun arkasındaki fanda soğuyan petekleri üflemek suretiyle arabanın içini soğutuyor diye düşünüyorum.herhelde böyle bir mekanizma ile çalışıyor) temizletmemiz veya klima bakımı (gaz dışında) yapmamız gerekiyormu.Evet haklısınız klimanın motordan aldğı güç hiç hissedilimiyor..Herhalde bursada bu aralar hava sıcaklığı 40 c civarında belkide ben çok şey istiyorum..

• Arkadaşım benimde 2001 model bir clio symbol' üm var benim klimamda da senin bahsettiğin problem vardı gazını tamamlattırdım düzeldi fakat şöyle bir durum var gaz fazla konursa yine klima iyi sogutmaz yani ne kadar olması gerekiyorsa o kadar koyulmalı buna dikkat et.Diger konuda haklısın diger araçlar kadar çabuk soğutmuyor ama biraz zaman geçince arabada üşüyorsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: woltagen

Arkadaşım benimde 2001 model bir clio symbol' üm var benim klimamda da senin bahsettiğin problem vardı gazını tamamlattırdım düzeldi fakat şöyle bir durum var gaz fazla konursa yine klima iyi sogutmaz yani ne kadar olması gerekiyorsa o kadar koyulmalı buna dikkat et.Diger konuda haklısın diger araçlar kadar çabuk soğutmuyor ama biraz zaman geçince arabada üşüyorsun.

belki diğer araçlar kadar ( mercedes bmw opel ) iyi soğutmuyor ama yolda giderken diğer arabalar gibi 1 vites devirden düşürmüyor aracı o markaları burda yazmayacağım tartışma çıkmasın diye , birde motor ufak olunca bence kafi derecede soğutma sunuyor çok aşırı şeyler beklememek gerekir diye düşünüyorum klimadan ama fikrimi sorarsanız makul bir soğutmayı performansdan ödün vermeden sunabilien bir araba = clio

• 2009 clio 50 yi geçince soğutmuyor neyden olabilri 1 gündür 45 km hızla geziyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi günler aynı sorun benim araçta da var. 2009 symbol ortalama 50 ye geçince sogutmuyor. Sorunu cozebildiniz mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.