Şimdi Ara

Cls 350 verdim Alfa Romeo giulia aldım… (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
435
Cevap
6
Favori
21.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Diyebilir ben fikrimi söyledim, anlık hevesle alınacak bir araba değil çünkü

Bu araba alınmaz diyenlere tepki gösterenlere aynı parayı versek gidip bu aracı almazlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bamorex kullanıcısına yanıt

4 5 milyon verip jaguar,Bentley alamazsın.

• SHIHAD kullanıcısına yanıt

Giulia kullanıcısına o parayı verme Passat 1.6 TDI + egea al diyebilen bir forumun kalitesinden şikayet ediliyor bir de.

Bitmiş Okeye dönüyor burası

o paraya gidip ben de asla guila almazdım. ama arkadaş almış, onun keyfi. o günlerde o paraya A45 S AMG alınabilirdi. şimdi ise zor.

• mahmut_emmi kullanıcısına yanıt

Passategeaci elemanın kafayla düşünelim,

A45s i muhtemelen 1.5 senede satarsın

A45s kütük gibi safkan sportif bir C hot hatch

D segment güçlü bir premium araca sahip bir kullanıcının listesinde dahi olmaz

• en1gma kullanıcısına yanıt

Eski tadı yok artık ilk geldiğim zamanlar çok güzeldi

Evet keşke gelmeseydin de biz de giulia kullanıcısına Passat egea öneren biriyle tanışmasa idik

Aynen, netekim geçen gün eski kasa a45 takas önerisi geldi, +1milyon vermeye razıydı, lakin kabul etmedim…

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Bu olayı da nasıl passat a bağladın bravo yani. Dün gelmişsin foruma sağa sola atar gider yapıyorsun.

😂😂😂 eyvallah, eyvallah

Ne içiyorsan söyle de oradan alışveriş yapmayalım. Kendi kendini yalanlıyorsun

Cls 350 verdim Alfa Romeo giulia aldım…

Kucumseyici bakış

• OzzY® O kullanıcısına yanıt

Pazarlık sünnettir . Eğer yazdığın fiyattan bir kuruş bile inmezsen aracını zor satarsın sen

• leigh_hunt L kullanıcısına yanıt

Valla dostum senin aracın senin paran senin kararın. Bizim içim hava hoş. Zamanında sana demişlerdi piyasası yok bu aracın diye kafanın dikine gittin şimdi acısını cekiyorsun . Ya ciddi bir indirim yapıp satacaksin yada binmeye devam edeceksin bize giren çıkan yok .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moueson -- 18 Eylül 2024; 14:30:19 >
  • Moueson kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım siz yazdıklarımı okudunuz mu? Acısını filan çektiğim yok, satılırsa yeni araba alırım, satılmazsa binerim, ha aklıma eserse bunu satmadan da yeni araba alırım, bin şükür durumum iyi…

Nerede gördünüz benim satılmıyor diye isyan ettiğimi? Allah başka dert vermesin, bunlar dert mi…

Kafamın dikine falan gitmedim, kimseye sormadım ki ben bu arabayı alayım mı diye, o sıralar s60-a4 konusu açmıştım, birden bire bunu gördüm bunu aldım, ailem bile arabayı kapıda gördü, kimseye haber vermedim, siz karıştırmış olmayasınız…

O zaman neden aracım 2 aydır satilmadi diye güncelleme yaptınız. İnsanların ne demesini bekliyordunuz ki . Tabi ki olumlu yorumlar da bulunmayacaklardı . Ayrıca bu kadar paranız var neden daha iyi bir araç almadınız ki . Ala ala alfa Romeo ya mı kaldınız.

• Moueson kullanıcısına yanıt
    İkili polemikleri hiç sevmem ve girmem ama yazayım genede; üstteki mesajları hakikaten okumamışsınız, ilan açıp satacağım dediğimde çok kişi, bakalım ne kadar zamanda satılacak diyerek meraklarını bildirmişlerdi, onlar için yaptım o güncellemeyi…

Bu kadar paranız vardıda niye bunu aldınız sorusuna gelince; o gün bu hoşuma gitti bunu aldım, şimdi hevesimi aldım, başka bir şey alacağım, nesi garip bunun?

Ben kaprisli ve burnu havada biri değilim, lineaya, clioya falanda binerim ( bunlarda var bende) hatta şirket doblosuna, transitinede binerim. Bakarsınız yarın 2000 model araba alırım keyif benim değil mi?

Satılma ihtimali %0

çok uyguna vermen lazım. Harici satılması olanaksız

aylarca beklersin 1 seneden fazladır ilanda olan alfalar var.

o parayı verdikten sonra stelvio alırım.

• cihanair kullanıcısına yanıt
    Olsun hiç önemli değil, oğluma veririm en kötü, genede öldü fiyata vermem…

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.