2024 model gelmiyor stelvio var 2023 model sıfır km bayide 3.700.000 lira en dolusu hesabını sen yap yüzüne bakan yok. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Cls 350 verdim Alfa Romeo giulia aldım… (16. sayfa)
-
-
Satılma ihtimali
Türkiye’nin ab’ye girmesi ile aynı ihtimal
alfayı bir alınca çok sevinirsin
birde satınca.
100.000 Euro verip Alfa alacak insan bir elin parmağını geçmez
parayı faize koydan ayda 150.000 geliyor
sana Niye versin ya :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yanıt yok…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bugün 3 milyon 700 bin liram olsa bir saniye düşünmeden Alfa Romeo Stelvio almak isteyen birisi olarak (nasip olursa seneye ama sıfır ama 1-2 yaşında olanını umarım Allah nasip eder), ana akım markalara kafayı takmış arkadaşlardan tavsiye bekliyorum. Bu paraya bana; iç hacmi, bagajı ve donanımı böylesine tatmin edici, 4x4, 280 beygirlik motoruyla 5.7 saniye hızlanması olan (6 sn ve altı kabulüm), sürüşü bu kadar güven ve keyif veren başka araba önerebilir misiniz? Ciddi soruyorum. Ama bana multimedya ile, enine tv gibi uzanan gösterge paneli gibi oyuncak hikayeleri ile gelmeyin. Mesela Volvo V60/V90 Cross Country leri çok araştırdım, hâlâ da ciddi düşünüyorum ama V60'ın iç hacmi basık ve Stelvio'dan dar, V90 deseniz sıfır fiyatı alıp başını 5 milyona doğru gidiyor, eskimiş bir kokpit (muhtemelen model yenilenecek yakında), sadece biraz daha iyi malzeme kalitesi ve koltuklar. Audi'lerde DSG mi var halen? Onu da geçiniz. 1.3 motorlu 10 saniye hızlanması olan Mercedes GLB mi alayım mesela bu fiyata? Ya da BMW X3? Belki; ama muhtemelen daha pahalı, bilemiyorum. Beni gerçekten ikna edecek arkadaşların cevaplarını bekliyorum. Her bir arabasına 5 yıldan aşağı binmemiş biri olarak sorduğumu da belirteyim. Mesela acil satma durumu olduğunda piyasanın %3-5 aşağısına elden çıkarmayı da sorun etmem.
Konu sahibi abimizin Giulia'sına birazcık fazla fiyat söylediğini düşünüyorum; zira aynı model yılına ve daha düşük km'ye sahip araçlar, kendisinin arabasından daha ucuza satılıyor, bilmiyorum farkında mı, ama tabi karar kendisinin. Eğer aynı fiyat skalasındaki/klasmandaki BMW ve Mercedes'leri (her iki markanın da çeşitli modellerini çok beğenirim) motor gücü, sürüş keyfi vb. anlamlarda amiyane tabirle "tokatlayacak" ise Giulia'dan iyisi, Şam'da kayısı... Gönül ister ki 520 beygirlik 2.9 lt motorlu modeline sahip olunsa; ama işte o modeli "ülkemizde" savunamam, burada onu satın almak gerçekten anlamsız. Zira o paralara çıkıldığında çok daha güçlü motor ve donanımıyla ön plana çıkan marka ve modeller devreye giriyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freedom36 -- 18 Eylül 2024; 15:31:28 >
-
satılacak rakam 2.500.000 harici kuruş fazla vermez kimse
-
Hocam o elemanı muhatap alma, zamanında ne söylediyse ertesi ay aksini yaptı
Şimdi 100 bin aşağı giulia bulsun sabaha soluğu noterde alır
Bu forumun en büyük acısı sensin maalesef
Bizim milletin araba tercihlerini ve sözde hava atma, "desinler" uğruna çerçöp arabalara parasını yatırıp hiç etmesini asla anlayamayacağım sanırım
-
Dostum öncelikle güzel mesaj için teşekkürler. Fiyatımı bilerek yüksek tuttum, genellikle takas teklifleri geliyor ve bizde takas kültürü gelişmediği için geneli abuk-subuk. Aynı fiyata ev ilanı açmış bir tanesi, bana teklifte bulunuyor ve mesajın altında üste 1 milyon isterim diyebiliyor…
İşin bir diğer yönüde, bu tarz arabalarda ucuzlukta yarışmak olmaz, piyasa arabası değil ki galerici müşteri olsun, gerçek binici ve meraklısı arayacaktır, en ucuz olursan herkes şüpheyle yaklaşır, en pahalı olursan da olmaz, dikkat edilirse 11 adet ilan var benim fiyatım tam ortada.
Gerçek bir alıcı çıkarsa hatırı sayılır indirim yaparım, boş beleş adamlar aramasın zaten…
Stelvio ve giulia standart bir almanın yanına parketse zaten havasını basıp geçer
Doğru, zor satılır. 2.0 motorlu yüksek Ötv gazabı yemiş bir araç.. Alfanın pek güvenilir bir geçmişi de yok.
Bunlar bu otomobilin şahane bir şey olduğu gerçeğini değiştirmiyor. böyle pergel çevirir gibi kararlı, hassas bir yol tutuş bu sınıfta yok. gerçekten spor otomobil gibi yol katediyor. sürücüyü saran, adamı gazladıkça gazlayan, bakması, oturması muhteşem bir araç. içi dışı özene bezene dizayn edilmiş. hayatımda test sürüşünde aracı bırakırken içimin gittiği üç araçtan biridir, biri de Mx5 idi.. (diğeri de 2000 yılında test ettiğim Vw Bora'dır ne alaka demeyin :))
burada şu araç ile ilgili ileri geri konuşan bir çok kişi şu arabayla bir vakit geçirse dibi düşer. yine parası olsa gidip almaz belki ben de almazdım zor günü, satmayı, kazayı belayı düşünerek ama alana laf edip eleştirenlerin temel sorunu bu otomobili bilmemeleri (bir otomobile fiyat/performans'tan öte bakamayan kişileri es geçiyorum zaten).
-
3.7 milyon TL paran olunca karşına o kadar seçenek çıkacak ki Alfa bunların arasında en sonra yer alacak
-
Yazar mısın o seçenekleri bize,spor sedan bakıyoruz
Konuyu baştan sona okudum ve gördüm ki hayırlı olsun demekten aciz, yok o paraya bu araba alınır mı, satılır mı diyen bir sürü hazımsız, fesat tipler gördüm. Eşek hoşaftan ne anlar misali.
Aracı çok beğendim, satılacak olmasına üzüldüm..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tafo0911 -- 18 Eylül 2024; 20:8:31 >
Nasil yani 2 -4 yasindaki hali 2m civari olan bir fiat modeline bu kadar mi vereceksiniz :)
GLB aks mesafesi olarak Stelviodan fazla, yeni kasasinda 4 çeker gelmiyor ,hepsi mild hibrit ve 7 ileri dct sanziman olmasi biraz dezavantaj.
Giulia yi da tokatlariz :) c250 amg sedan var eğer 2.0 200 ps olan versiyonu ve stok ise,zaten dar bir araç.
Araç satmak bu devirde biraz zor, nadir ve az bulunan araç varsa o daha da zor.
Size gidecek araç Volvo xc60 2.0t8 phev. 0-100 değeri 5sn civariydi polestarla biraz daha iyi sonuçlar alabilirsiniz.Bütçeyi aşarsa Cupra Formentor 2.0 tsi tavsiye ederdim. Motor s3 ile ayni ,0-100 değeri 5sn civari, fiyati motor hacmine göre makul , sevgilerle
:D eşek hoşaftan ne anlar mi?
O cumle oyle mi soyleniyor :)
Z kusagimisiniz?
GLB'yi zaten geçiyorum da Formentor sizce bunlara denk mi? Onu geçiyorum. Xc60 ise benzer özellikleri fiyat olarak Stelvio'nun 1.5 katına sunuyor. Mercedes'i bilemiyorum; spor sedanlara detaylı hakim değilim. Cevabınız için teşekkür ederim
Yorumları okudukça konu sahibi yerine ben sinir oldum. Hiç Alfa Romeo kullanmamış insanlar gelmiş egea kıyası yapıyor. Bu arabanın en iddialı olduğu konu SÜRÜŞ. Aynı grubun kalite anlamında öne çıkan modelleri var zaten. Araç piyasası ve 2.0 motor için ekstra ÖTV saçmalığı ile arabanın fıyatı maalesef çok saçma noktalara geliyor satılmama sebebi bu yoksa gerçekten arabadan anlayan ve etiket yapmak değil zevk almak isteyecek insanların alacağı bir model bu. Eksi yönleri var zaten konu sahibi abimiz anlatmış. Satılmıyor diye zevkten göbek atacak moda gelenler gerçekten acınası durumdasınız.
autotrader.ca2024 Alfa Romeo Giulia ti - Edmontonhttps://www.autotrader.ca/a/alfa%20romeo/giulia/edmonton/alberta/5_63458362_20240716124400370/?showcpo=ShowCpo&ncse=no&orup=2_2_2&pc=J5L%201Z1&sprx=-1&modalXS=1Gelişmiş ülkelerde insancıl fiyatlara alıcı bulabiliyor.
autotrader.ca2020 Alfa Romeo Giulia TI SPORT - Montréalhttps://www.autotrader.ca/a/alfa%20romeo/giulia/montr%C3%A9al/quebec/5_63571927_20200630205139576/?showcpo=ShowCpo&ncse=no&ursrc=boost&orup=2_11_11&pc=J5L+1Z1&sprx=100Tabi burda gerçekten düşük enflasyon olunca fiyatlarda ikinci elde olması gerektiği gibi.
-
2017/2019 5.30i xdrive 2.5-2.8m 0-100 6sn
2017/2018 e300 sedan 2.8-3m 0-100 6.2sn
2021/2022 a4 45tfsi quatroo 2.3-2.5m 0-100 5.5sn
2017/2018 a6 2.0 tfsi quatroo 2.2-2.4m 0-100 5.8sn
2013/2015 s3 sedan 1.9-2.2m 0-100 4.8sn
2014/2016 c250 sedan 1.8-2.2m 0-100 6.6sn
2012/2014 3.28i 1.5-1.7m 0-100 6.2sn
2012 5.28i xdrive 1.4-1.6m 0-100 6.5sn
Seçenekleriniz bunlar :) Coupe isterseniz ;
2013/2016 4.28i xdrive 2.2-2.4m 0-100 5.5sn
2013/2016 cla45 2.2-2.4m 0-100 4.8sn
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X