Şimdi Ara

Cls 350 verdim Alfa Romeo giulia aldım… (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
504
Cevap
7
Favori
25.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
Giriş

Mesajınız için çok teşekkür ederim. Peki bu anlattıklarınızdan biraz da 200 hp rwd olan modelin daha eğlenceli olduğu anlamı çıkmıyor mu? Yurt dışında race mode’ u aktif edenler var, ama yine de aracı bozmak zor gibi 280 hplik modellerde. Bir de yurt dışı youtube video açıklamalarında -open diff- ibaresini görüyorum. Elektronik sınırlı kaydırmalı diferansiyel mevcut değil mi, 200 hp versiyonlarda? Vel hasıl çizgi arabası karakterini biraz değiştirebiliecek çözüm ne olabilir acaba 😂 Arabaya çok bayılıyorum ama bu konular biraz kafa karıştırıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • poraks P kullanıcısına yanıt

Open diff - açık diferansiyel, bunlarda Lsd yok, elektronik Lsd var ama mekanik gibi değil tabi. onlar boşta dönen tekerleği fren ile tutan reaktif elektronik bir sistem. M3'lere falan çıkmazsan Bmw'lerde de böyledir. bu arada sistemler limiti aşmaya izin veriyor tabi ki hassas direksiyonla çok keyifle dengeleniyor araba limitlerde ama bilinçli kaydırma yanlama yok.

200lük'ler sprint diye geçer, çoğu 2020 model, en optimum modeller aslında. yakıt tüketiminin daha düşük olması, Rwd ile beraber daha hafif olması ve en önemlisi uygun fiyata temiz bir şey denk getirirsen piyasası da ölü değil tamamen. 280lik Q4'ler talebini yaratamıyor, biz seviyoruz ama kimse vermiyor o parayı riske girmiyor 1.6 Bmw 320i'ler falan dururken. aylardır aynı 2022-23 Q4'ler bekleyip duruyor ilanda ama sprint'ler değişiyor.

• SuperVeloceJota kullanıcısına yanıt

Bir süredir yabancı forumlarda araştırıyorum. Yurt dışında ti- ti sport- ti performance(q2) gibi paketlerde satılıyormuş bu araba. Mekanik lsd sadece performance paketinde geliyormuş. Türkiyede tabiki de sadece sprint(base modelden bir sonraki) versiyon var rwd’lerde 😂 .

Yurt dışında mekanik lsd’ ye çevirenler var. Oem ya da kit satanlar vs. Türkiye’ de bu parçaları getirtip uygulayabilen bir yer var mı, pek olduğunu sanmıyorum.

Bugün her türlü BMW’ yi kitleyebiliyorlar. Ama şu güzelim arabayı biraz daha sportif hale getirmek zor bu şartlarda. ESP’ yi de kapatabiliyorlarmış ama onun da ufak tefek sorunları var. Dediğiniz gibi sprint modelini almak ikinci el düşünüldüğünde biraz daha mantıklı. G20’ den en az 200-300 daha ucuz. O aradaki fark ile bahsettiğim yükseltmeler yapılabilecekse G20 yerine alfa almayı çok isterdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.