Şimdi Ara

Cls 350 verdim Alfa Romeo giulia aldım… (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
504
Cevap
7
Favori
25.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mükemmel bir araç 280’lik. Hayırlısı olsun. Gerçek bir sürüş makinesi. Leziz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert bbc -- 22 Kasım 2024; 23:7:30 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cumartesi ve pazar, hem araç hemde lastikler çok başarılı bir sınav verdi. Cumartesi öğleden sonra çıktım yola, tünelden karşıya geçip kuzey marmaraya bağlandım, kar yapışı altında, özellikle istanbul parktan tüneller bölgesine kadar yoğun yağış altında geçen yolculukta en ufak bir tedirginlik yaşamadım. Akşam kartepe turu attım, çok güzel tırmandı.
    Pazar ise bolu gölcük tabiat parkına gittim, bolu dağından çıktım, yerde hep kar vardı, özellikle gölcük civarında -5 dereceydi, ne patinaj ne kayma…

Araba ve lastikler güvenimi kazandı…

• Önceki sayfalarda tartışılmış ancak konuyu yeni gördüğüm için sormak istiyorum.

Stelvio ile Formentor neden kıyaslanamaz?

4x4 performans odaklı tercih yapmak istediğinizde 3m altına bu modeller çıkıyor.

Konunun uzmanı varsa aydınlatmasını rica ederim :)

Ek olarak bütçe kısıtlı birisi için model tavsiyesi de verebilirseniz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ppanda P kullanıcısına yanıt

Formentor c crossover/suv, stelvio d suv. Formentorun alfa romeodaki segment karşılığı tonale. Stelvio formentorden kıyaslanamayacak kadar üstün bir araç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masterap -- 9 Aralık 2024; 17:58:57 >

sinif, motor hacmi, premium. daha ne olsun?

3 milyon ve bütçe kısıtlı

Şahsen hiçbir şey anlamadım

Formentor stelvioya ancak valelik eskortluk falan yapar o ayrı

• en1gma kullanıcısına yanıt

Bütçe kısıtlı derken, iyi bir bütçe ancak hepsi bu anlamında demek istedim.

Formentor biraz fazla gömülüyor sanki, trafikte silindir kapatarak ve hybridden yararlanarak daha iyi bir yakıt tüketimi sunacaktır. Teknolojik açıdan daha gelişmiş olacaktır. Ayrıca motor gücü de daha yüksek.

Tabi ben araçları kullanıp kıyaslama şansı elde edemedim. Muhtemelen dediklerinizde haklısınızdır.

Hepsi bu,trafikte az yaksın hibrit silindir kapatsın falan dediğiniz zaman zaten stelvio alamazsınız, alacağınız aracın garantili olması gerekir.

Burada alt segmente iniyoruz,orada da tonale plug in hibrit mevcut

• kıng365 kullanıcısına yanıt

euro 50 lira olsa yine satamaz. bu paraya

böyle arabayı bir daha satmamak üzere alırsın

• cihanair kullanıcısına yanıt

Tasası da senin gibi böyle araçlara cesaret edemeyecekleri tutuyor nedense.

• SuperVeloceJota kullanıcısına yanıt

bizim paramız değerli ondan

• SuperVeloceJota kullanıcısına yanıt
    İyi de adam forumda konu açmış. Herkese açık. Herkes de kendi geyiğini yapacak tabii ki. Alfa’lar zor gider. Alfa almak için ya çok zengin olmak lazım ya da parayı sokağa atacak kadar önemsememek lazım. Ağaçtan toplamıyoruz parayı.

• Sen yine de çok güvenme,5 para etmez dediği arabaları az sipariş geçmedi

• @cihanair biraz ani heveslenir duygularını yoğun yaşar ama demlendikten sonra en doğru eleştiriyi yapıp en doğru kararı verir.

Hiçbir işten de zarar etmez

• en1gma kullanıcısına yanıt

Ateca ve q3 eleştirisi yükleniyor  

• masterap M kullanıcısına yanıt

Vag çöpppppp almam bir daha DSG patlakkkk

• masterap M kullanıcısına yanıt

İstediğin zaman yapabilirim

• beyinsis B kullanıcısına yanıt
    Konuyu bilgi-fikir alış verişi olsun diye açtım, geyik yeri konu dışı denilen yerdir, bırakın boş muhabbeti, merak ettiğiniz bir şey varsa sorun, yoksa kalabalık etmeyin kardeşim.
    Adam google da arattığında konu üstlerde çıkıyor, tam merak edip bir bakayım, belki faydası olur diyor, konuya girince sizin bu boş beleş muhabbetleriniz yüzünden aradığı bilgiye ulaşamıyor…

Size ve o hava yolu firmasına son kez sesleniyorum;
    Euro 50 de olsa 100 de olsa, bu araba satılmasa, evladiyelik kalsa kimseyi ilgilendirmez, bunun hesabını yapsaydım honda civic alırdım.

Param çok mu, kolay mı kazanıyorum, sokağa mı atıyorum kimseyi alakadar etmez…

Konunun özü, bu arabayı merak eden, fikir almak isteyen herkes başım üstüne, ama geyik çevirmeye gelen, birbirine sataşıp klavye dalaşına girenler az ötede oynasın, kalabalık etmesin…

• leigh_hunt L kullanıcısına yanıt

Hocam şikayet et ,mesajı silmiyorlarsa da engelle geç, yaptığın klavyeye yazık

Foruma Passat e serisinden golf mercedesten iyi yazan tipler bunlar  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 12 Aralık 2024; 9:19:59 >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.