Şimdi Ara

Cls 350 verdim Alfa Romeo giulia aldım… (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
504
Cevap
7
Favori
25.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkürler 🙏🏼

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dün Sapancada taş sıçradı muhtemelen, ön cam çatladı…

Cls 350 verdim Alfa Romeo giulia aldım…

• leigh_hunt L kullanıcısına yanıt

vay arkadaş camına taş sıçrasa koşa koşa burda yazıyor.

ben arabaya değer vermem param çok onu alır bunu satarım modundasın ama bilemedim davranışın çelişiyo gibi.

• beyinsis B kullanıcısına yanıt
    Ben size hitab etmiyorum ki arkadaşım, girmeyin, okumayın. Benim amacım bu arabayı merak edip araştıranlara bir kaynak olabilmek. Maalesef bazı ismiyle müsemma kişiler gelip geyik muhabbetine çeviriyor burayı…

• Geçmiş olsun.. poliçenizde orijinal cam klozu var mı kontol edin, ilk hasarı kasko bozulmadan halledebilirsiniz. ama tramere işleyecektir tabi.

Kesinlikle yan sanayi cam kullanmayın bu arada.

• SuperVeloceJota kullanıcısına yanıt
    Geçen kurban bayramında bir akrabamın başından geçen kasko tecrübesiyle birlikte kasko şirketlerine boykot uygulamaya başladım ve kasko yaptırmadım, dolayısıyla kaskom yok. Dün bir kaç arkadaşın önce kasko yaptır sonra cam değişimi için baş vur öğütlerinide tabi ki dinlemedim, çünkü etik değil…

Bu sabah İstanbuldaki yetkili servisleri arayıp sormak niyetiyle telefonu aldım elime lakin bir kısmı telefonu bile açmadı, açanlarında ciddiyetsiz konuşmaları beni sinir etti. Büyük camcıları aramaya başladım, aynı lakayıt tutum onlarda da vardı, işini ciddi yapan bir tanesi sağolsun yansanayi tedarik etti ve gidip taktırdım. Çin malı, sensör ve kameralara tam uyumlu, soketleri üstünde…

Sensörler için söylememiştim, ben zamanında çok sorun yaşamıştım, umarım siz gece sürüşlerinde çeşitli ilginç yansıma veya optik problemler yaşamazsınız.

Kasko kararına ise.. ne diyeyim bilemedim. Allah yardımcınız olsun :)

• Moueson kullanıcısına yanıt
    A3 almalıydı değil mi, taa 6 ay önce 2700e A3 övüyordun

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • fthtsn34 F kullanıcısına yanıt
    A3 değilde S3 takas teklifi var aslında değerlendirsek mi?

buraya asıl girme sebebim geyik muhabbeti, işim çok sıkıcı ve yorucu, burada kafa dağıtıyorum. ama bu tecrübelerimizi paylaşmayacağız demek değil. arkadaş sana iyi bir tavsiyede bulunmuş. benim de servis dışında cam taktırma ile ilgili kötü hatıralarım var. bir tanesi iyiydi ama o da zaten vehbi koç'un kaportacısıydı, orda yanlış olmaz. yetkili serviste tek avantaj orijinal cam taktırmak değil, sorun çıktığında kaçmayacağını bilmek. zira orijinal camda bile sorun çıkabiliyor (bana çıktı).

• beyinsis B kullanıcısına yanıt
    Böyle yapıcı yorumların başımın üstünde yeri var, hepimizin işi sıkıcı ve stresli, birde burada anlamsız yorumlar tansiyonu yükseltiyor, gerek yok…

hocam 3 milyonluk araçla kaskosuz gezmenize çok şaşırdım doğrusu. geçmiş olsun Allah kaza bela vermesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi falterubbix -- 12 Kasım 2024; 14:3:10 >
  • falterubbix kullanıcısına yanıt
    Allaha emanet binerim dostum, yukarda sözünü ettiğim kazadan sonraki tavırlarını ve yaptıklarını görseydiniz bana hak verirdiniz. Kırk dereden su getirmeker, ince yollu tehditler, gariban görgü tanıklarından polisiz diye kağıt imzalatıp üstünü doldurmalar…

Bizim tek suçumuz zabıt tutturmadan arabamızı çektirmiş olmamızdı, onuda sigorta acentesinin fotolara bakıp, çektirin bişey olmaz beyanla hallederiz demesiyle yaptık, çekiciyi de kasko gönderdi, masraf fazla çıkınca çamura yattılar…

Büyük konuşmayım ama zts zorunlu olmasa onu bile yaptırmam, kaskodan bir kuruşum nasip olmasın bunlara…

Geçmiş olsun nazar çıktı diyelim. 🧿

Kasko konusunda hem fikiriz. Aktif kullandığım araç 4.5 fiyat bandında olmasına rağmen kasko yaptırmadım.

• kıng365 kullanıcısına yanıt
    Evet

• hayırlısı olsun. Her gün ilanları takipteyim dikkatimi çekti.

• S3 falan yazmışsınız aman diyim

Bu araba S3 için satılmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kıng365 kullanıcısına yanıt
    Parayla satma beklentim yok, değişik bir takas teklifi gelirse değerlendiririm…

• en1gma kullanıcısına yanıt
    O mesajdan önce bir a3 muhabbeti dönmüş ya onun için yazmıştım, hakikatende vardı s3 teklifi ama kabul etmedim, zorda kalırsam at arabasına da binerim, bende boş gurur yoktur ama normal şartlarda da d den c ye geçmem segment olarak…

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.