Şimdi Ara

Cls 350 verdim Alfa Romeo giulia aldım… (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
435
Cevap
6
Favori
21.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    O arabayı değiştik zaten hanıma gla aldım, en rahat sattığım araba oldu, ilanın 2. Günü satıldı… yani 3008+egea diyen tayfa haklı aslında, o arabalar yere düşmüyor hemen gidiyor.
    Hele oğlumun i20n i ilana çıkmadan satıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leigh_hunt -- 28 Eylül 2024; 10:1:52 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • leigh_hunt L kullanıcısına yanıt

3008den sonra GLA düşüş olmamış mı biraz,beğendiniz mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • en1gma kullanıcısına yanıt
    Hanım, benimde mercedesim olsun, bende mercedese bineyim, bende niye yok deyince kıyamadım 😂

Hahahah neyse satıp tonale alırsınız

• Araba şu an Ankara otoda, etimesguttaymış. 4 disk ve balata birlikte değişiyormuş, peryodik bakım yapılıyor ve cam tavana kesin düzelir demişler, hayırlısı bakalım. Angaralı İstanbulluyu buldu bakalım kaça çıkartacak 😂

Önceden konuşmak lazımdı aslında, yoksa sever okşarlar. siz 70k'yı hazırlayın :) 4 disk balataya Borusan 48+kdv istiyordu temmuzda.

• Şu anda peryodik bakım dahil 64 müş, oğluma asıl asılabildiğin kadar dedim, yaparız bir şeyler demişler, herhalde 60 a düzlerler. Oğlumun kendine güveni olsun diye araya girmiyorum, kaça bitirirse o…

Yanlış servise gitmiş benim tecrübelerime göre :) hayırlısı

• masterap M kullanıcısına yanıt
    Yapma 😱

Cam tavandan ses gelme işini burada çözmüş başka bir giulia kullanıcısı yönlendirdi, yoksa nereden bulayım ben Ankara oto diye bir servisi?

Dediğiniz gibi hayırlısı bakalım…

Cam tavanı çözebilirler belki, umarım çözerler

Ben genel servisten bahsediyorum. Eski adı akota olan zamanında yetkili sıfatı elinden alınmış bir yer ancak nasıl olduysa isim değişikliği ve aynı kadrosuyla devam ediyorlarmış :)

Bu bilgilere sahip olmadan bir kaç ay muhattap olmak zorunda kalmıştım, bir daha uğramamak üzere kendileriyle ilişkimi kestim

Valla bütün derdim o cam tavan, yoksa İstanbuldan Ankaraya araba göndermek akıllı adam işi değil, disk balata her yerde değişir, buradaki servisler “kronik, yapacak bir şey yok” diyerek başından atıyor…
    Bu şekilde satmaya bile gönlüm razı değil…

• Evet dostlar araba çıkmış, tamda tahmin ettiğim gibi 60 a bağlamışlar, işin ilginci oğlum 220 ye kadar çıkmış ve ses gelmemiş…
    Hakikaten mi çözdüler acep?

valla bir aile dostumuz var, o da aynı şekil cls'ye biniyor ama hanımı cla ile kandırmamış. q3 almış.  

Hadi gözünüz aydın, umarım komple halletmişlerdir hocam. Bir arkadaş Ankara otodaki kötü tecrübelerinden bahsetmiş, ben de tam tersi; zamanında 159 aracımı oraya götürürdüm sürekli, çok da memnun kalırdım yapılan işlemlerden. İstanbul'dan Ankara'ya araç yollamışsınız o kadar, umarım siz de memnun kalırsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leonheart07 -- 3 Ekim 2024; 11:55:44 >
  • leonheart07 kullanıcısına yanıt

Siz memnunsanız, üzerine cam tavan sorunu da çözüldüyse ne mutlu, ben de sevinirim. İçerde iş bilen ustası elbette vardır. Ancak şu kadarını söyleyeyim, ben servis danışmanını şikayet etsem iş akdi feshedilirdi, o kadar sıkıntılı bir durum oldu, detayına girmeyeceğim. Kendisi hakkında da internette kişisel bazlı bir çok olumsuz yorum mevcuttur

Servis özelinde ise güncelleme için bıraktığım aracı direksiyonu yamuk şekilde teslim edip geri geldiğimde rot yapılması lazım diyip ücret talep eden bir servis. Ve asıl sorunumu hiçbir şekilde çözemediler, üstelik 1 senelik araçtı

Sonrasında diğer servise gittiğimde aslında hiçbir güncellemenin yapılmamış olduğu gerçeğiyle karşılaştık. Bunun dışında 2 ufak sorunumla garantiye girmez diye ilgilenmediler ancak diğer serviste 2dk lık konuşma ile çözdüm

İsterse italyadan fabrikadan adam çalıştırsınlar, o servis danışmanı varken o servisin işleri rast gitmez, ben kapısından dahi geçmem. Ve ilk mesajda bahsettiğim durum, bunların yetkili servis vasfı daha önceden ellerinden alınmıştı. Daha ciddi bir vakaya gerek yok sanırım.

• Ben henüz arabayı görmedim, araba Sapancada şu an, yarın gideceğim, oğlumun dediğine göre çok güzel olmuş.
    Bu durumda zaten alıcı yok bende satmaktan vaz geçtim, ilanın bitmesine 4 gün var, gelen çer-çöp takaslarından illallah ettiğim için fiyat yükselttim. 200bin zam yaptım 😂 bari diğer ilanlara faydam olsun, piyasa yükselsin…

Böyle bir tecrübe yaşamanıza üzüldüm. Benim arabayı götürdüğüm seneler 2014-2016 yılları arasıydı, o zaman dediğiniz gibi servisin adı Akota idi. Alfa'yı sattıktan sonra tekrar bir Alfa almak nasip olmadı, o yüzden oraya hiç yolum düşmedi tekrardan. Ankara oto olduktan sonra belki bir şeyler değişmiştir, yine de tecrübeleri dikkate almak lazım tabi ki.

• Degerli arkadaslar TR de Giulia sahiplerini yada sevenlerini bir araya toplayacak bir platform olmadigini biliyorum, bu maksatla
    www.instagram.com
    Alfa Romeo Giulia Owner Turkiye (@giuliaownertr) • Instagram photos and videos
    https://www.instagram.com/giuliaownertr/profilecard/?igsh=N3IyajVsb2FobWY0
    kurdum. Ozel mesaj ile adinizi soyadinizi ve cok sevdiginiz otomobilinizi paylaşabilirsiniz. Buluşmak dileği ile..

4 disk balata + bakım 60 bin ha

Bedava

Siz yinede A3 bakın  

• Evet dostlar Ankara oto cam tavan ses işini çözmüş, geçen zamanda iki kere sapanca-istanbul yaptım, 220 ye kadar çıktım çok şükür ses yapmıyor artık. Şimdi biraz daha ısındım arabaya

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.