Diğer dezavantajlarının farkındayım da şanzıman nasıl yavaş onu anlamadım. şimşek gibi vites atıyordu araç. ilk hızlanması, vites geçişleri son derece hızlıydı ama hızlanması 100-160 arası falan ağır kalıyor ağırlığı atsa bile, hiç 200hp sedan hissiyatı yok. |
Cls 350 verdim Alfa Romeo giulia aldım… (19. sayfa)
-
-
akıl tutulması yaşıyorum ya 100 tane ilan gösteriyorsun yok onlar gerçek değil aslında öyle değil diyor.
motoru gösteriyorsun, resmi değil kesin reno parçası var bunda diyor. tamam kral en inceyi ve gerçekleri sen görüyorsun ya bende söz bitti
-
hocam hızda sorun yok vites geçişleri hızlı ama ani tepkiler, ara hızlanmalardaki o dinamiklik bi zf ye kıyasla daha yavaş. yavaş derken yani şöyle söyleyeyim daha konfor odaklı.
yoksa comfort modda 100km ile 8. viteste sabit gidiyorsunuz diyelim dip gaz yaptığınızda araç doğrudan vitesi 4e, 3e atıp max devirde hızlanmaya başlıyor ve tutarlı sabit bir şekilde hızlanmayı hissediyorsunuz. ama biraz gaza yüklendiniz ara hızlanmayı tamamladınız diyelim, hafif gazdan ayağınızı çektiniz hızlanmanız bitti, birkaç saniye sürüyor aracın yüksek devir modundan sakin moda geçip vites artırıp devir düşürmesi.
aslında yazılımla falan halledilecek şeyler ama dediğim gibi mercedesin hemde 9gtronicin mentalitesi bmwden ve zfden farklı zaten bu konuda bence, aynı sportiflik amacını gütmüyor. bir de aracın 1700 kg + 4 çeker olduğunu da unutmamak lazım. güç kaybı 4 çekerde 2ye göre %10-15 daha fazla. ama ben bu araçla 100-120 km ile girdiğim virajlara 2 çeker bir araçla girsem o virajlardan asla çıkamazdım. biraz da ne beklediğiniz, nelere önem verdiğiniz önemli tabi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi falterubbix -- 19 Eylül 2024; 15:23:24 >
-
Araç çok güzel hocam. O civarda sizin gibi gözümü karartabileceğim rahat bir bütçem olsa zevkimi alıp satmak isterdim bende. Hatta belki direk sizin araca talip olurdum. Güle güle kullanın. Şu ara piyasa durgun baya. Satılır elbet. Her şeyin hayırlısı.
-
Hayırlı olsun,all terrain almak daha mantıklı en azından suv sw karışımı araç ve epeyce uyguna almışsınız.
C serisi sedan kadar overrated bir araba yok şu piyasada
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 19 Eylül 2024; 16:37:57 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eyvallah, sağ olasın...
valla ben vagoncuyum. Artık bu aracımın 4 çeker olmasını istiyordum..yukarıda anlattığım nedenle de allterrain oldu. Şimdilik memnunum 1-2 küçük durum haricinde ama ona da alışacağız mecburen...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
a4 zaten 210a limitli. sadece yazilimla 250 civari goren arkadasim var. mercedesin son hizinin daha yuksek olmasi normal tabii o ayri konu.
-
100.000 Euro’ya alacağım son araba bile değil.
benim araç sahibine tavsiyem, sabah erken nüfusa gidip arabayı kütüğe aldırsın. Aile geçim indirimi alır.
Daha MTV hesabı yapamayan birinin araba parası veya motor hesabı yapması gülünç oluyor
Neyse sen c53 al
https://forum.donanimhaber.com/premium-markalar-2022-satislari--154865115-2
Elin titrer biraz bakımı MTV si satışı ama olsun:)
Tavsiye için teşekkür ederim ama ihtiyacım yok dostum,, indirim, mtv, benzin, ikinci el satış kolaylığı gibi hesaplar içinde değilim çok şükür, aldığım keyif önemli, bindim hevesimi aldım.
Alan olursa satarım, satılmazsa gider başka bir şey alırım bu yedek durur, yada almam yeni bir şey dönüşümlü olarak diğer arabalarıma binerim, yani burada belirleyici olan benim canımın ne istediğidir, boş ve anlamsız tavsiyeler değil…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
on kere daha yazsaniz anlamayacaklar. zenginin mali zugurtun cenesi olayi...
-
Ben pes ediyorum dostlar, birazdan ilanı güncelleyeceğim, 3,590 olan fiyat 2,590 a çekiyorum, 90 pazarlık payı oraya takılmayın…
Sonrada en başta audi a3 olmak üzere temiz, düşük km 2010-2013 model arası, 250bin km yi geçmemiş bir araba bakacağım, 1.0-1.5 arası motor hacmi olsun, a3 şart değil citroen c3 olur, bmw 3 serisi olur, clio3 olur, golf3 olur, az yaksın, temiz olsun, mtv si düşük olsun…
Bu güne kadar burnumun dikine gittim, buradaki bazı dostları hiç dinlemedim, şimdi kafamı taşlara vursam da nafile…
Bu kitleye bu lazım işte
Yazismanin tamamini okudum :) Oncelikle sabir tasi Mustafa Bey'i tebrik ediyorum.
Bu piyasa kosullarinda bir otomobil satmak, ozellikle bir Alfa satmak oldukca zor.
Bu arada yazmadan gecmeyeyim, 2017 Giulia Veloce Q4'um var ve bu benim 5. Alfam. Sunroof on kenarindaki ayar vidasi ile en asagiya sabitlenince ruzgar sesi kalmadigini tecrube ettim. Kaput sallanti konusu ise hic olmadi simdiye kadar(Model yili farki)
Geçtiğimiz hafta sonu tam Sapancaya girdim fren balatası uyarısı verdi, geç bile kaldı bekliyordum zaten,forumlarda ve gruplarda balataların erken bittiği hep söyleniyordu zaten, benimki 33bin de yaktı ışığı. Fren performansında henüz bir düşüş yok, ama ötmeye başladı. Ankaradaki yetkili servisten randevu aldı oğlum, araba çarşamba günü Ankaraya gidiyor, İstanbulda servis mi bulamadın dediğinizi duyar gibiyim, ama cam tavan sesini çözdüğü söyleniyor oranın. Oğlum götürecek, bende bu hafta oğlumun C coupesine bineceğim…
İyi gitmiş bu güçteki araca göre, umarım sorun çözülür
Kaputu da göstersin, otoyolun tadını çıkarsın:)
Tabi ki kaputu da gösterecek, ama ben kaputu o kadar kafaya takmıyorum, cam tavan çok sinirimi bozuyor, limitör görevi görüyor bende, 190-200 e geldimmi haşşş diye başlıyor, sinirden ayağımı çekiyorum gazdan. Satmaya çalışmamın en büyük sebebi bu, madem satılmıyor hal çaresi arayıp binmeye devam… Eğer çözülürse birde Subigarage ziyareti yapar, yalıtım ve ses sistemi yaparım, tadından yenmez…
Çözüm varsa aracı satmanın alemi zaten yok hocam
Karizma, yol tutuş, sürüş kalitesi, performans,her şey var aracınızda
Yol tutuş ayrı bir konu başlığı zaten, en keskin viraj ve bağlantı yollarında dahi ayağımı gazdan çekme ihtiyacı hissetmiyorum, hatta alışmışım ya buna hanımın arabasıyla uçuyordum nerdeyse zor topladım (3008)
3008 yazmasan iyiydi,şimdi birkaç komedyen gelip giuliaya binilir mi 3008 + egea alırım diyecek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X