< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Cls 350 verdim Alfa Romeo giulia aldım… (17. sayfa)
-
-
-Stelvio Renault motorlu glbyle yoyo gibi oynar
-stelvio alan biri sportif suv alıyor,aks mesafesi almıyor
-renault motorlu c200 4 milyon küsur lira iken c250yi sana kim kaça satıyor merak ediyorum
-stelvio yerine formentor alacak tek yeryüzü evladı sensindir muhtemelen
-xc60 t8 5 milyon lira, parayı ağaçtan topluyorsunuz herhalde.
Baktın 0km veremiyorsun gümledin,3 4 10 yaşında araba yazmaya başlamışsın,oldu olacak M3 m5 falan yaz bari.
Komik komik konuşmayın yahu,0km reno motorlu yıldız parasına yine 0km 280 beygir 4 çeker spor sedan almış adam
Galerici kudbettin forumu değil burası,otomobil forumu
Öğrenemediniz gitti
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 18 Eylül 2024; 21:14:42 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Stelvio formentordan hallice süslü Fiat stelvio alana kadar formentor 2.0tsi alırım yazan bir konu açsana foruma
Hatta anket de koy stelvio mu formentor mu diye
Gerçi bugüne kadar öyle bir erkeğe rastlamadık ama,belki sen ilk olursun
Malum linç korkusu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 18 Eylül 2024; 21:22:37 >
Siz spor sedan araç önerisi için yazdiniz diye cevapladim;
C250 i ben satiyorum zaten. E200 veya GLB200 4matik geçmek istediğim için. Kimsenin bana satmasina ihtiyacim yok :) vaktim olduğu için bulunuyor araç.
Stelvio şahsen bindim baktim Levent Esentepe fiat bayisinde, sigamadigim için böyleydi.
0 km araçlara bakmam , durumum olmadigi için değil ,1-2 yildir değer kaybi çok fazla olduğu için gereksiz buluyorum, bordrolu calisanim(şimdilik) şirketim olsaydi 0 araç bakardim , bir sürü gider gösterecek kalem var.
Galerici değilim , otomobiller üzerine özellikle Mercedes modelleri üzerine konuşmayi severim.
Neyse hem size hem de buradaki konuyu hortlatmamak adina cevap vermeyeceğim. Yanlis anliyorsunuz,sevgilerle
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
3.7milyona gördüğünüz üzere 0km spor sedan veya suv yok
İkinci el önerecek olsa o arkadaşımız da pekala topuklamak yerine onu önerirdi
Formentoru stelvio ile karşılaştırma gafletinizi tahminimce fark etmişsiniz,bu sevindirici
Mercedes modelleri üzerine konuşmuşken kendilerine söyleyin de captur motorlu arabaya 2.0t motor parası istemesinler.
Buarada değer kaybeden 0km araba falan da yok. Hollanda'da yaşamıyoruz
0km garantili araba almak varken Sizin 5 -10 yaşında 3.7 milyon vermeyi teklif ettiğiniz araçlara hik dese bayılacak ortalama 500bin TL servis masrafını da unutmamak gerekir.
Adam CLS den illallah etti,belki sizin ustaya gösterse hemen tamir ederdi arabayı:)))
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 18 Eylül 2024; 21:39:44 >
"Eşek hoşaftan ne anlar?" Translation:
Beğenilerek bir şeyi küçümseyenler için, "incelikten uzak, görgüsüz, bilgisiz, beğenisiz kimse, ince ve güzel şeylerin tadına varmaz. " anlamında söylenir.
Bilmemek ayıp değil....
Yetersiz bilgilerle insanlarla testis geçmeye çalışmayın.
Ayrıca W kuşağındanım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tafo0911 -- 18 Eylül 2024; 21:56:27 >
Tr'de sıfır almaya değmeyebilir, ona bir şey diyemem,
Stelvio'nun formentor ile alakası, Vw Troc'un Bmw X3 ile alakası gibi. Giulia ve Stelvio FCA premium Giorgio platformunda. motor komple geride, Rwd bazlı, çok kollu ön aks, arka aks, full dövme alüminyum süspansiyonlar, manyetik damperlar, arka aksta spor tip kilitli diferansiyeller, karbon-fiber merkez şaft gibi üst sınıf özellikler taşıyan bir platform. en baştan 500hp+ modelleri taşıması için tasarlanmış, Maserati Grecale ve Grantourismo ile aynı altyapıda araç.
Formentor Mqb Golf, Octavia, Leon gibi son derece düşük maliyetli kompakt, alt sınıf bir altyapıda.
bahsettiğim şey bu, çoğu kişinin bu araçların ne düzeyde geliştirildiği ile ilgili neredeyse hiç bir bilgisi yok.
Stelvio'nun içi pek geniş olmayabilir. Porsche macan'da böyledir, kardeşi Grecale de böyledir, X4 de böyle. bu araçlarda uzunlamasına motor-şanzıman fazlaca içeri giriyor. öncelik üst düzey, tavizsiz sürüş özellikleri ve kalitesi, sonra kabin alanı.. kabin alanı istiyorsanız Cayenne, X5-X6, Levante gibi araçlara bakmanız gerekiyor. denk sınıflarda bütün premium otomobillerin kabini standart marka araçlara göre dar olur, pahalı ve alan kaplayan altyapılarla başka türlüsü olmuyor çünkü.
-
Ahhah bide google dan kopyala yapistir yapmissin anlamini
Halen hoşaf diyor
Eşek Hos Laftan Ne Anlar olmasin o söz!
Seninle idrar yarıştıracak değilim. Ama biraz araştır lütfen. Biraz, birazcık, azıcık, çok ufak araştır. Ama o potansiyeli göremiyorum sende. Neyse çok uzamasın eşeğin şeyi...Eşek gözlüklerinle baş başa bırakıyorum seni...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tafo0911 -- 18 Eylül 2024; 23:17:28 >
Bilmedigin cumle icin, halen bana arastir diyorsun
Neyse gereksiz bir muhabbet , konuyu kapattik
Yazdıkça rezil oluyorsun...
Valla bak yazma. Üzülüyorum adına
İstanbul muhafızları diye bir çizgi film vardı. Oğlum 2-3 yaşındayken çok izlerdi. Orda gürgen diye bir karakter var. Aynı onun gibisin. İnternetten bulduğu ilk yazıyı araştırmadan kabul ederdi kendisi.
Bazen doğru diye bildiklerin yanlış olabiliyor. Yeter ki kabullen. Çok büyük bir erdem bu..
Menemen'e melemen ya da aşçıya ahçı diyen tiplerden misin yoksa?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tafo0911 -- 18 Eylül 2024; 23:35:12 >
Bu arada konu sahibi arkadaştan konusunu dağıttığım için özür diliyorum.
Hakikaten dostlarım ne yaptınız öyle yahu, hepi topu 2-3 saat boş bıraktım burayı, tam kıraathane muhabbetine döndermişsiniz, yok eşeğin bilmemnesi, yok idrar yarışı…
Muhtemelen yaş itibariyle hepinizden büyüğüm, ben sizin yaşlardayken büyüklerimin olduğu bir ortamda, boş verin büyükleri, yaşıtlarımın arasında böyle konuşmaya haya ederdim, ederdik… Saygı ve hoş görü olmazsa olmazdır, vallahi pişman oldum iki aydır mesaj yazılmayan konuyu hortlattığıma…
Ben 2015 cls kullanırken buna geçtim, cls nin masrafları beni maddi olarak yormadı beni ( orta halli bir araba parası harcamama rağmen) ama sürekli arıza lambası ne zaman yanacak psikolojisi illallah ettirdi. Şubattan beri buna biniyorum, tamam eksikleri var ama kafam rahat en azından, 7 binde aldığım araba 33 bine geldi bu sürede… Şimdi sıkıldım satıyorum, ama ihtiyaçtan değil hamdolsun, sıkıldığım için satıyorum. Bu fiyata satılmaz mı, satmam bende, binerim, bunu oğluma veririm kendime başka bir şey alırım, ama çakala-çukala ekmek yedirmem. O 2.500 satarsın diyenlere bu arabayı bedava versem kendileri 2,500 e vermez, ben niye vereyim?
Allah herkesin gönlüne göre hayırlısını versin, birbirinizi kırmaya değmez emin olun…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Ben bunların konuşmasını çok seviyorum böyle bilmiş bilmiş
A3 sedan önerenler,2017 araba al diyenler,formentor yazıp sonra pişman olanlar,konusunu açmaya gelince topuklayanlar ,Passat+egea al deyip ekran görüntüsünü koyunca ölü taklidi yapanlar falan
Bunlar bize lazım.
Bunlar konuşsun ki,okuyanlar çap ölçümü alsın.
Diğer konularda saçmaladiklari zaman önlerine buradaki sacmaliklarini koyuyoruz, buhar oluyorlar
Sen keyfine bak,bunların hiçbirisi spor araba alamaz,2.0 motorlu araba alamaz,4 milyon küsur paraya anlattıkları gibi asla garantisi bitmiş premium arabaya binemez,
Bunlara Renault motorlu Mercedesi 4 milyona çakarlar,kolay satılır geyiği yaparlar gıklari çıkmaz
Çap bu kadar :)
Ayni araç olduğunu savunmadim, sunduğu iç hacim + ayni motor hacminde sunduğu performans olarak bakmistim. Aciklamalariniz için teşekkür ederim, Premium araçlarda iç hacim ayni segmentte başka markalara göre biraz daha az oluyor cidden, sevgilerle
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Konu sahibi sadece bilgilendirme amaçlı bir yazı yazmış. Ne fikir istemiş, ne bir şey. Bunu sattım, bunu aldım, araç bu, tecrübelerim bu gibi postlarla ben ve benim gibi araca ulaşamayanları ya da ulaşma hedefi olan arayışta olan arkadaşlara bilgi amaçlı açıklamalar yapmış. Konunun altı ise maşallah tam da "zenginin malı züğürtün çenesini yorarmış"'a bir örnek olmuş. Bize ne arkadaşlar. Kazasız belasız kullan demek düşer, bir de bilgilendirici kullanıcı yorumları için bir teşekkür.
-
Merhaba
Israrla Reno motorlu yazıyorsunz ama Mersoda öyle bi üretim yok 2018 sonrası kalktı
Stelvio inceledim, içi ve sürüşü gerçekten kaliteli, egea filan hiç değil.. 2. eli 3 milyon ortalama desek, 2020 glc 300d alınabiliyor o fiyatlara ortalama, ya da xc60 2020 21, kötü alternatif değiller , keyif seven adam alfa alır ama öyle insanlar pek az kaldı..
-
hocam hangi c200 de reno motoru var acaba merak ettim? w206 c serisindeki 1.5LT 204 bg motor mercedesin kendi üretimi (daimler AG) ve şu anda d segmentinde yani 2 lt altında hacimde rakibi yok. 2.0 üzeri olanlar zaten ayrı konu.
en.wikipedia.orgMercedes-Benz M260/M264 engine - Wikipediahttps://en.wikipedia.org/wiki/Mercedes-Benz_M260/M264_engineortak üretim bahsettiğiniz motor GLB, A, CLA serilerinde var 163 hp (M282) olan. ayrıca gayet de güzel bir motor kendisi.
bir de bu "reno motoru" söyleminin aşağılayıcı tonda kullanılması çok enteresan gerçekten. reno motoru olunca neden kötü oluyor mesela reno kaliteli güzel bi motor üretemez mi? porsche'un etiketlerini söktüğünüzde altındaki her şey VW, kötü mü yapıyor bu markayı?
2015 öncesindeki 109 hp kağnı dizel ünitelerden bahsetseniz bir nebze diyeceğim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi falterubbix -- 19 Eylül 2024; 10:32:30 >
-
1.33 motoru halen kullanıyor Mercedes, resmen ortaya çıkmadı ama 1.5t motoru da renault ile birlikte geliştirme ihtimalleri yüksek
Ve halen şunu asamiyoruz,neden ikinci el cls alip illallah etmiş bir kullanıcıya ikinci el araç öneriyoruz
Ve bu kullanıcı spor sedan müşterisi iken suv öneriyoruz bir de.
Neden 0km stelvio alan,yani spor suv alan bir kullanıcıya 3 yaşında dolma gibi xc60lar glcler öneriyoruz?
Arabanın alternatifini mi bulamıyorsunuz,
Almanların 0km fiyatları kol gibi ondan mı 2. El öneriyoruz,
Yoksa sözü 2. El alman 0km italyandan daha iyidire mi getiriyoruz?
https://forum.donanimhaber.com/premium-markalar-2022-satislari--154865115-2
Siz şu konuya gelip S60 değer kaybeder yazan, önüne hesap makinesi konulunca BMW 3 çöp Mercedes baktınız mı diyen,
Mtv hesabı yapıp 40 bin falan fark var yazan
Olmadığı ortaya çıkınca 9000rpm 320km Max hızla ortamdan kaybolan arkadaş değil misiniz?
Daha fazla rencide etmeyeyim.:)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X