< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Cls 350 verdim Alfa Romeo giulia aldım… (7. sayfa)
-
-
Ön plaka alfa'ların bütün güzelliğini alıp götürüyor. Yetkililerin buna bir çözüm bulması gerek.
Tercihinizden dolayı zevkine düşkün birisi olduğunuz çok belli oluyor.
Güle güle kullanın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok be dostum pişman falan olmadım konu açtığıma da üzüldüm biraz, ayda bir ya görüp ya görülmeyecek araba, hakkında kullanıcı yorumu çok az, ulaşılabilen üç-beş tane youtuberın çektiği reklam videosu…
Alın benden size açık kaynak, sorun aklınıza geleni…
Ben bunu düşünerek açtım konuyu, arabayla hava atmak, yada reklam yapmak değil ki…
Bir iki kişi yazmış yukarda, cls verilip bu alınırmıymış, ben aldım, yarın bundan sıkılırım tekrar cls alırım, keyfim ve bütçem bilir…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evet orası biraz sıkıntı, hatta galerinin reklam plakalığı varken olur olmaz ötüyordu birde, oğlum onun kenarlarını kesti, silikonla yapıştırdı, ama yetine yapılacak bir şey yok, acaba kare plaka nasıl olur diye düşünöüyor değilim
Alfa yerine skoda bile olabilir canım kardeşim. Kaç adet alfa aracın oldu da yorum yapma gereği duydun.
-
Hayırlı olsun. Farklı olmak güzeldir. Çoğu insan bu paralara kızılay dağıtmış gibi her köşe başından fırlayan araçlardan alır. Bende de farklı sayılabilecek bir araç var ve hiç pişman olmadım şimdiye kadar.
-
Bahsettiğin araç Leon un lüks finişaj eklenmiş yerden yüksek premium versiyonu
C SUV
Bak büyük yazdım, Türkçe
D SEDAN değil
C SUV
AT
EŞŞEK
Anladın değil mi?
Alfa Romeo premium değil öyle mi,seat ,cupra, Skoda,böyle bir araba yapip saniyesinde hepsini uçak dolusu paraya satabiliyor mu şeker çocuk?
https://www.alfaromeo.com.tr/arac-modelleri/special-series/alfa-romeo-33-stradale
AAAAA YAPAMADI
Aaaaa SATAMADI
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 27 Şubat 2024; 11:18:20 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hayırlı olsun . Bence gayet güzel tercih. Bütçem olsaydı bende hiç düşünmeden aynı şeyi yapardım. Hastasıyız bu arabanın . Özellikle quadrifoglio olursa fena.
-
Araba neyse de servis bayağı baş ağrıtacak gibi…
Arabanın servis sayacında 7000km 35 gün yazıyordu, ilk bakıma girmemiş olduğu için bakıma götüreyim dedim. Sabah randevu almak için önce birmot-beylikdüzü nü aradım, sesli yanıt sistemini aşamadım, internet sitesinde online servis randevusu sekmesini denedim, kişisel bilgileri doldurdum lakin bir sonraki aşamaya geçemedim, hata verdi durdu. İnstagram hesaplarından özel mesaj yolladım, dönüş olmadı. Alfa romeo müşteri hizmetlerini aradım, talep açıp beni arayacaklarını söylediler, dönüş olmadı. Birmotu bir kaç kez daha aradım, telefonu açan olmadı, en son Erkay ı aradım, telefonu servis müdürü açtı, sabah getir bırak abi dedi, ne plakamı aldı, ne adımı sordu, bakalım sabah bırakacağım, ne olacak göreceğiz.
Bu konuda Renaultun üstüne tanımam, yarınki servis muhabbeti bitsin, renault, mercedes, ford, peugeot ve alfa servislerini kıyaslayacağım bir konu açacağım…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
sürekli egea bakımına alışmış adamlara giulia bakımı yaptırmak biraz riskli bence. adamlar hayatlarında kaç kez giulia görecekler ki? ufo görmüş masum köylü gibi bakarlar arabaya.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut_emmi -- 28 Şubat 2024; 7:49:16 > -
Guilietta kullandigim zamanlar aracin bakimini atasehir mengerlerde yaptiriyordum.Mercedes serviside olduklari icin birmotlara göre seviye yuksekti.
Arabanın giulia olduğunu öğrenince bence gerek görmemiştir isim almaya:)
Birmota ulaşamıyorsaniz ve Erkayda muhatap bulduysaniz deneyin bence
Mengerler de premium marka servisi oldukları için düşünülebilir
Hayırlı olsun, güzel araç güle güle binin..
-
Giulia'nızı iyi günlerde kullanın. Alfistaların servis önerileri ve tecrubelerine aşağıdaki forumdan ulaşabilirsiniz. Sayımız az olduğu için olsa gerek, Alfisti'de yardımlaşma yaygındır. Herhangi bir sorunuz olacak olursa, genelde tüm üyeler ellerinden geldiğince yardımcı olmaya çalışırlar.
-
Birmot Avcılara yakın diye tercih etmiştim ama adamlara müşteri lazım değilmiş, ordan sonra en yakın Erkay olduğu için ve karşımda muhattab bulduğum için oraya bıraktım sabah…
Mengerler Ataşehir bana çok ters…
Akşam üye olacağım…
Evet dostlarım Erkay otoya bıraktım arabamı geçen sabah, sağolsun servis müdürü Dursun bey ve servis danışmanı Türker bey, gayet güzrl karşılayıp ilgilendiler, arabamın bakımınıda yapıp temizleyip teslim ettiler, ayrıca onlara göre küçük, bana göre çok önemli bir jest yapıp, normalde sıfır satışlarda arabaya koydukları hediye kutusu koymuşlar, çok mutlu oldum… şimdiden bir sonraki bakımı garantilediler…
Benim istediğim ve beklediğim bu yaklaşım bu işte, yoksa 2000₺ ucuz yapsa ne olur, 3000₺ pahalı yapsa ne olur…
Ne işlemler yapıldı ne rakam ödediniz hocam bu arabalara binen zaten kaliteye bakacak üçe beşe bakmayacak
Arabam servise 8200km de girdi, aslında bakım peryodı 15,000/1 yıl, km yi doldurmasına 7800 km, yılı doldurmasınaysa 1 ay vardı ama ikinci el alanların ilk yapması gereken şey bence bakıma sokmaktır, bende bu cihetle götürdüm, yani peryodik bakım yapıldı 13,900₺ ödedim… Üç hafta önce cls ye 22,000₺ ödemiştim yine rutin bakımda… Yani dizel-benzinli yakıt farkını bakım masrafından çıkartmış oldum…
Bu arada yavaş yavaş yakıt ortalamamda belirmeye başladı, bu arabayla 10litrenin altı mümlün değil, benim kullanımımla 12-13 lerde geziyor. Şunuda belirtmekte fayda var, benim her zaman şehir içi yakıtım şehirler arasından düşüktür, işe gidiş-gelişlerim nisbeten açık trafiktedir, dur-kalk trafiğe pek girmem, ama uzun yolda performanslı kullanırım, arabanın tadını çıkartırım, her hafta sonu yaklaşık 400km yol yaparım, hafta içiyse 300km Avcılar-Yenikapı güzergahım var…
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leigh_hunt -- 3 Mart 2024; 10:38:55 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X