Cls illallah ettirdi adama kara duman kara duman gönderdi iyi oldu < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Cls 350 verdim Alfa Romeo giulia aldım… (5. sayfa)
-
-
Mercedes,
Eskinin yerini doldurduğuna kendisi inansaydı, yeni nesil modellerinin sattığımın kalitesine yaklaştığına ben inansaydım tabi ki bende aynı kafada olurdum.
Benim gözümde sattığım cls nin platformu son “gerçek mercedes”ti, yenileri sıradanlaştı, gerek tasarım, gerek kalite, gerekse motor yani her alanda mercedes farklıydı… Derlerdi ya arabalar ikiye ayrılır, mercedes ve diğerleri diye, artık ikiye ayrılmıyor maalesef arabalar. Hatta eskiden mercedese araba demeye imtina ederdik, öyle ya mercedes arabaysa diğerleri ne…
Bende bitti, şukadarını söyleyim Renaultun servis anlayışı ve yönetimi mercedese beş çeker…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Onu halletmiştik yahu tam binilecek kıvama gelmişti, son üç aydır keyifle biniyordum, hazır sıkıntı çıkarmıyorken dehledim gitti😂
Cdi bir kere başa bela açtı mı artık dikiş tutmaz doğrusunu yaptınız boş verin dünya para gitti diye hatırlıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Parası neysede ömrümden ömür gitti, kabusum oldu o ara…
Yeni sahibi inşallah kazasız belasız ve sorunsuz biner…
Hayırlı olsun
İlginç bir trade olmuş
Mersodan alfa romeo geçmek
-
Mercedesten sonra Alfaya geçmemi yadırgayan arkadaşlar, siz benim yerimde olsaydınız o mercedesi yakardınız, clio ya bile zevkle binerdiniz…
Uzun vadede Mercedesi arayacağınızı düşünüyorum.Giulia kötü bir araç değil tabiki dönüp dönüp kendine baktırır ama hiçbir zaman Alman kalitesini bulamazsınız. Sorunsuzluk değil genel geçer kalite anlamında.
-
Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız sürüşler.
Mükemmel bir araç hayırlı uğurlu olsun
Sinan koç otopark programında izlemiştim. İzlerken keyif aldığım nadir araclardandi. Sürüş keyfi muhtemelen çok üst seviyelerde zaten İtalyanlar bu işi ciddi anlamda yapıyor. Kalitesinin de çok asagida kalacağını düşünmüyorum. Yeni model vag grubu araçlar bile covid sonrası kaliteyi düşürdü malesef
@leigh_hunt Öncelikle yeni aracınız tekrar hayırlı olsun.Tekrardan kazasız belasız kullanınız.
Olumsuz yorumlara kinayeli ve naif mesajlarınız çok hoş,karşıdakini kırmadan dökmeden gereken cevapları vermişsiniz.
Sattığınız araca gelince; bizim insanımız bazı tuhaf özellikleri var maalesef.Bunlardan biri de o satılıp bu alınır mı?Yahu para adamın zevk adamın dert adamın alır da satar da vurur da kırar da mal adamın değil mi?
Alfa hoşuna gitmez satar a 45 alır satar lexus alır,hoşuna gider ömür boyu kullanır,sonuçta para ile satılan bir ürün değil mi?
Arıza olayına gelince yıllardır babama aldığımız 3 tane e kasa oldu,şu anda 2017 e 220 cdi kullanıyor.
Şu anlık problem yok!
Mercedes servisleri tek kelime ile rezalet.
Dpf,sensör, ad blue arızalarına dünyanın parasını ve zamanını harcadık,dediğiniz gibi insanın arabayı yakası geliyor.
-
İyi dilekleriniz çok teşekkür ederim. Olumsuz yorumlar aşağılayıcı ve hakaret içerikli olmadıktan sonra başım üstüne, zaten bunu göze almayan gelip burada konu açmasın…
Araba seçerken bir çok kriter vardır,, her arabanın da artıları ve eksileri vardır, bunları alt alta yazıp, sayfanın sonunda hangisi çok, ona bakılmalı, ben öyle yapıyorum, tabi ki öncelikler farklıdır, bana elzem gelen başkası için gereksizdir. Benim amacım sattığım ve aldığım arabaları araştıranlara ışık tutmak, isterdim ki onu niye sattın, bunu niye aldından ziyade merak edilenler sorulsun, bende dilim döndüğünce cevap vereyim. Yukardaki mesajlarımın birinde iç mekandan bahsettim, bir tane bile soru gelmedi o mesajla ilgili.
Ben bir adet araba aldım, onun fabrikasını yada hisselerini almadım, binerim beğenmezsem bunu satar başka alırım, bir kaç arkadaş demiş ya, mercoyu ararsın diye, ararsam döner gene merco alırım, belkide çok hoşuma gider hep alfisti kalırım, hiç biri babamın malı değil.
Birde şu var ki; hamd olsun durumum el veriyor alıyorum şu anda, belki durumum kötüye gider arabasız kalırım, lakin alabiliyorlen beni mutlu edene binerim, başkasını mutlu edeni değil. Yukarda bahsi geçmişti ya anahtarları valeye verelim diye, vale için, desinler için, kızlar için, akraba-komşu için araba mı alınır yahu?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
valeye değil giulia'yı şahin'im olsa onu bile vermem. aklı olan valeye araba teslim etmez.
-
Yukarıda yazdım, adamlar mercedesi o Almancı dayıların anlattığı daha iyisini Tanrı yapar dönemlerinde zannediyor
W212fl den iddia ediyorum 2 tane w213 çıkar, hayatımda e segmenti olup bu kadar berbat yalitima sahip bir araba sürmemişimdir.hani Mercedes E den başlardı?
Şu arkadaşımızın aldığı giulia 280hp 4 çeker,Mercedes bu paraya 1.5 motor satıyor yav,ve bunu savunuyor bu güruh
Adam cahil çünkü, öyle böyle değil Karacahil
Mercedes gene 4matic koymuş BMW onuda koymuyor, derler ya “şeyh uçmaz, müritler uçurur” diye mercedesi bmw yi biz uçuruyoruz, mümkün olanın en azını mümkün olan en çok paraya satıyor adamlar…
Bu arada elim değerse başka bir konu açıp mercedes ve renault ile yaşadığım servis deneyimimi kıyaslayacağım, şu kadarını söyleyim, mercedese renault servis hizmeti verseydi mercedese binmeye, değişim zamanı geldiğinde de yine mercedese devam ederdim, öyle fark var arada…
Araciniz hayirli olsun iyi günlerde kullanin. Guilia ile ilgili yuksek hizlarda rüzgar sesini cok aldigini hatta 3 serisinden yalitiminin kötü oldugu okumustum yabanci forumlarda. Guilia'nin yalitimi tabiki cls ile kiyaslanmaz ama özellikle yuksek hizlarda ruzgar sesini c200d ve a5 gore kiyaslayabilir misiniz ?
Özellikle merak ettiğim konuların başında geliyor bu , bir kaç saate yola çıkacağım, yarın akşam paylaşırım izlenimlerimi
Benim anlamadığım bu fanatizmi yaşayanların çok büyük kısmı da bu ürünlere sahip olmayanlar.
Haydi hali hazırda kullanan çeşitli sebeplerle kendi malı olması sebebiyle belki malını yüceltebilir bunu anlayabiliriz.
Bizim toplum olarak yumuşak karınlarımızdan bir tanesi de bu husus maalesef.
Adam hayatında belik bırak kullanmayı görmediği ürüne ya sallıyor ya da yüceltiyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X