yaşım senden büyük mü küçük mü bilmem ama son 5 senede senden daha fazla sıfır araç alıp satmışımdır büyük ihtimalle. |
Cls 350 verdim Alfa Romeo giulia aldım… (4. sayfa)
-
-
Dün para harcamaya başladım yeni arabama, ön üç cama film, yanlar 1 numara, ön cam ısı ve ultraviole engelleyici, ayrıca kaput ppf olmak üzere 12bin₺
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam millete hakaret ettin ya . Mercedes BMW kullananlara amele, keko falan dedin . Bence hiç hoş değildi zira soyledigin lafının bir ucu daha önce mercedesi olan konu sahibine de gidiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Giulia gibi safkan bir makina için alfaya o para verilmez diyenlere,Renault motorlu mercedesi maybach zannedenlere,%80i vw olan A3 sedani halkası var diye D segment arabalardan üstün göstermeye kalkanlara az bile o hakaret ,otur üstüne Su iç
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 23 Şubat 2024; 10:36:56 >
Reis hayırlı olsun güle güle kazasız belasız kullan da bence attan inip eşeğe binmek olmuş.
Güle güle kullanın, Allah kaza bela vermesin. Hayalimdeki aracı almışsınız.
-
At yaşlanmıştı be dostum
Bence sıkıntı yok kırmayın birbirinizi…
Hayırlı uğurlu olsun bir kaç foto atsanız bir görsek aracı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kıng365 -- 23 Şubat 2024; 21:15:59 >
Cls kaç modeldi ve kaçtan verdiniz acaba yeni aracınız hayırlı olsun.Çok güzel bir araba.
2015 model 108bindeydi, fiyat söylemeyeceğim mazur görün…
valla opel astra dan ---> alfa romeoya üzerine koya koya gelmişsiniz; helal olsun
-
-
İşte araştırmacı gazetecilik 😂
Aslında broadway den diyelim,
İnşallah daha iyileri sizlerin olur
Biraz araç hakkında tecrübe kazanınca her ne kadar arada segment farkı olsa da sürüş kalitesi, yol tutuşu ve performans hakkında tecrübelerinizi okumak isterim.Kalite konusuna girmiyorum o zaten bellidir.
Amin çok teşekkürler, bende çok sıkıldım 7 senedir aynı araç ama patronu ikna edemedim
Maşallah çok güzel duruyor. Güle güle kullanın.
-
Pazar gecesi ayrıntılı bir değerlendirme yaparım, yaklaşık 500km yapacağım hafta sonu kısmetse
www.instagram.comFame Bungalov (@fame.bungalov) • Instagram photos and videoshttps://www.instagram.com/fame.bungalov?igsh=MWJpdWI4dmNpdWxzYQ==
Bu arada şu profili takibe alırsanız çok sevinirim, oğlum bungalov yaptırıyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Cıkk. Mercedes yaşlanmaz. Bence sen sıkıldın. Herkesin kendi fikridir. Ben bi Mercedes’in yerini başka Mercedes’le doldurma kafasında olanlardanım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X