Düşünsene ? Hocam yoksa niye hayal ediyorsunuz -Konu ve araç sahibine hayırlı olsun. Allah kazalardan korusun. Motor masserati,jeep ve alfa romeonun çoğu modelinde aktif olarak kullanılıyor. ZF şanzıman ile harika kombin. Tekrardan hayırlı olsun < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bat-Man -- 21 Şubat 2024; 13:44:19 > |
Cls 350 verdim Alfa Romeo giulia aldım… (2. sayfa)
-
-
Gerçekten öyle . Alfa Romeo için çok yüksek paralar bunlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sürücü otomobili için bu bütçe ile alınabilecek en mantıklı seçenek olabilir. Araba alırken nasıl kullanacağından çok nasıl satacağına kafa yoran çarıklı milyonerlere bakmayın, onların o kafa ile zaten hiç bir zaman zevklerine ayırabilecekleri 3 milyonları olmayacak, sadece memleketten dönerken bagajına turşu bidonu doldurdukları arabaları ile size bakıp kara kara düşünecekler. Siz tadını çıkarın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerakar -- 21 Şubat 2024; 14:18:28 > -
Sen qiulietta ile karıştırdın heralde.
280 beygir d premium araç ne kadara satılacaktı ?
1 milyona clio-fabia satılıyor bu ülkede.
Halbuki mis gibi Megane alınırdı
Sınıfında iki rakibi var biri A4 biri s60
Mercedes ve BMW bu paralara 1.6 motor sattığı için yanında araba değiller.
S60 smokin araba sportif değil
A4 hızlı kaliteli ama hisli değil
Bu alet o konuda tek
Eğer tercihiniz sportif sürücü erkek otomobili ise zaten tek seçenek bu.
araba hakkında gram fikri olmayıp gelip buraya boş fikirlerini kusanlar eleştirmiş, ancak müthiş bir araç. eğer %130 ötv île satılmasaydı ben de çok net düşünürdüm. şirketimizin chicago ofisinde çalışan yabancı bir direktörümüz giulia'ya biniyor, bizim türkolar da beğenmesin; halbuki arabanın yanından bile geçmemiştir hayatı boyunca
cehalet ne güzel şey her şeyi biliyorsun
-
Youtube de 50 tane karşılama videosu izledim, giulia-megane arasında çok gittim geldim, lakin ikinci eli giulia dan iyi olduğu için benim arabamı takasta öldüren galericiye kızıp megane dan vaz geçtim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hadi Megane almadınız insan o paraya Megane motorlu Mercedes alır, büyük saygısızlık
Değil mi @Moueson
Süslü megane diyorsunuz, ben onun yerine süslü egea aldım
Neyse her zaman olduğu gibi topukladı
HA HA HA çok komik . Hangi yorumumda Megane dan bahsetmişim ben :)
Bu arada konu sahibi daha önce Chery almıştı sanki
hocam ilk çıktığı zamandan beri tipiyle ve motor secenegiyle beni cezbeden bir arabaydı. bunlar elektronik 4 çeker değil miydi?
geyik testinde de resmen reptile gibiydi.
-
Hocam frenleri nasıl aydınlatır mısınız competizionelerde brembo geliyordu sanırım
Eveet chery de almıştım, şu anda da i20n, 3008, clio ve ford transitim var ayrıca süslü egea nın dışında
Frenler çok sağlam ama dozlaması cls gibi değil
Birazda iç mekan…
Anahtarsız giriş ve çalıştırma var, kapıyı açtığınız anda sürücü koltuğu geri gidiyor, çalıştırdığınız zamanda tekrar yerine dönüyor. Çalıştırma düğmesi direksiyonun sol altında, direksiyon ise ince, eli tam doldurmuyor lakin direksiyon ısıtma var. Koltuklar muhteşem, cls den daha rahat, ön koltuklar ısıtmalı ve elektrikli, sürücü koltuğu hafızalı, bel destek ayarı ve yan destek ayarı var… sağ ayna geri vitese takınca aşağı inmiyor ama aynalar otomatik katlanıyor. Ambiyans aydınlatma ve 360 kamera yok, bence en büyük eksiklik… sunroof iki parçalı, ön parçanın perdedi elektrikli, arka perde manuel, bir handikapta sunroof açmak için iki düğme kullanılıyor, perdeyi ayrı düğme, cam tavanı ayrı düğme açıyor… Üst kısımlar çok kaliteli dikişli deri kaplı, ama altlarda kalite düşüyor, kapı cepleri kaplamasız plastik. Sürücü ekranı güzel ve okunaklı, multimedya ekranı ise yerleşimi çok güzel ama ayrılan yere küçük gelmiş. Kumanda tuşları fiat imzalı, çok kaliteli değil, çok dandik değil ama beklentinin altında kalıyor. Motor ilk çalıştırmada dizel gibi, gürültülü çalışıyor, sonrasında ya ses azalıyor yada kulak alışıyor ses azalıyor, motor sesi ve tekerlek sesi izalasyonu iyi ama rüzgar sesi için aynı şeyi söyleyemeyeceğim, cam mı açık acaba diye kontrol ediyorum ara ara…
Depo kaç litre bilmiyorum, fulleyince 500km menzil gösterdi, şu an yol bilgisayarı ortalama tüketimi 11 lt gösteriyor, çeyrek depodan biraz fazla yakmışım, ortalama hız 49kmh, kalan menzil 320km, kat edilen yol 130km.
Depo kaça doldu bilmiyorum cls nin deposunu dolu teslim ettim diye galerici depoyu doldurup verdi bana…
Ses sistemi harman kardon, cls den aşinayım, hoşuma gitti…
Arka koltuklar için bir fikrim yok, henüz oturmadım.
Sürüş ve performans konusuna hafta sonu değineceğim zira Sapancaya gidip geleceğim, şimdi ne desem boş…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Ooo gelmiş bizimki, alfa için yüksek paralarmis,al oku
www.ntv.com.trAlfa Romeo tarihi canlandırdı: 33 özel modelin hepsi satıldıhttps://www.ntv.com.tr/galeri/otomobil/alfa-romeo-tarihi-canlandirdi-33-ozel-modelin-hepsi-satildi,xtjpUsLNBkGOSI-V3VsV3wSen A3 sedan insigniadan iyi araba diyordun konusunu açacaktın noldu o iş
@Code140 enayiler ne para vermişler yaa halbuki al e200d
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hayırlı uğurlu olsun, süper tercih! Daha önce 159, GT, 147, 156, 146 serilerini kullanmış biri olarak gelen tepkileri görünce eski günlerimi hatırladım :) Uzun süredir Giulia benimde kafamı kurcalıyor. Şu aralar A5 45 TFSI, CLA 45 S AMG ve Giulia arasında gidip geliyorum, kısmetse bunlardan birini 2024 sonlarında şu an kullandığım 2023 FL Cla ile değiştireceğim. Aslında MB Türk TR'ye getirdiği araçları doğru düzgün konfigüre etse/saçma sapan doldurmasa veya benim konfigüre ettiğim aracı getirmeme izin verse, tercihim CLA 45s olacak ama maalesef şu an bu uzak ihtimal. Neyse, tekrar hayırlı olsun, iyi günlerde, sağlık ve mutlulukla binin aracınıza
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tb549 -- 22 Şubat 2024; 9:13:26 > -
Bu parayı nasıl verdiniz mesajları anlamsız değil.. çoğu insan parayı arabadan daha çok sever =)
önce parasını garantiye alır, sonra arabasına bakar. biraz da bu yüzden Bmw Merc Audi iyi satılır, aslında Giulia'nın bir ara 1.3 180 beygir firefly motor ile geleceği söylentisi vardı.. o zaman çok olmasa da satardı bu ülkede, görürdük sağda solda.
actualidad motorAlfa Romeo will premiere the 1.3 PS 180-litre Firefly engine in the Giuliahttps://www.actualidadmotor.com/en/alfa-romeo-debut-firefly-giulia-engine/
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X