Şimdi Ara

Club Easytronic (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
328
Cevap
8
Favori
71.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kalkışta titreme normal malesef en kötü özelliklerinden biri bu easytronicin.

Bu arada arkadaşlar akü bitince easytronic hata verir, beyin gider, sorun olur tam bitmeden değiştirmek lazım vs. gibi şeyler okumuştum. Dün aküm bitti 2 kere şarj ettik, daha sonra da akü değişti, hiçbirinde easytronic sorun çıkarmadı. Ben artık easytronicin sorun çıkaran bir şanzıman olmadığına karar verdim, easytronici kullanmayı bilirseniz manuel vites ne kadar uzun ömürlüyse easytronic de aynı öyle bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: n a v y_35

Kalkışta titreme normal malesef en kötü özelliklerinden biri bu easytronicin.

Bu arada arkadaşlar akü bitince easytronic hata verir, beyin gider, sorun olur tam bitmeden değiştirmek lazım vs. gibi şeyler okumuştum. Dün aküm bitti 2 kere şarj ettik, daha sonra da akü değişti, hiçbirinde easytronic sorun çıkarmadı. Ben artık easytronicin sorun çıkaran bir şanzıman olmadığına karar verdim, easytronici kullanmayı bilirseniz manuel vites ne kadar uzun ömürlüyse easytronic de aynı öyle bence.

Bizde akü bağlantılarını sökmüştük. Viteste hiç bir sorun olmadı. Diğer tüm ayarları gitti vites sapasağlam.
  • 39000 km oldu easy ile ilgili en ufak bir sorun yaşamadım.Saygılarımla
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilgazi

39000 km oldu easy ile ilgili en ufak bir sorun yaşamadım.Saygılarımla

ilgazi baya bir km yapmışsın.... sende...
  • quote:

Orijinalden alıntı: barhayy

quote:

39000 km oldu easy ile ilgili en ufak bir sorun yaşamadım.Saygılarımla

ilgazi baya bir km yapmışsın.... sende...

Dizel olunca yerinde duramıyordur.
  • Yaw bu aslında az gezen halim, 2. bebeğim doğduğu için pek gezemedik,
    Asıl bu yaz görün siz. Dizel almamdaki amaç da çok gezme planlarımdı zaten.
    Bu aralar da bir uzun yol canım istiyor aslında ama işler yoğun olunca pek kımıldayamadık.
    Saygılarımla
  • Az gezen halin buysa çok gezen halini düşünemiyorum yav. 60 70'e dayarsın herhalde.
  • ARKADAŞLAR

1 HAFTA ÖNCE OPEL ASTRA CDTİ EASYTRONİC ELEGANCE PAKET BİR ARAÇ ALDIK.RENGİ BEYAZ.

AİLECEK OPELCİYİZ.DAHA ÖNCE DE NORMAL VİTES ASTRA CDTİ KULLANDIM.

İKİ SORUM OLACAK

1- VİTES A1 DEN A2 YE GEÇERKEN BİR METAL SESİNE BENZER SES DUYULUYOR.DİĞER VİTES GEÇİŞLERİNDE BU SES GELMİYOR. METALİK BİR SES "KLİNK " TARZINDA BİR ŞEY.BU NORMALMİDİR.

2-ARKA FREN DİSKLERİNDE SES GELİYOR.FRENE BASTIĞIMIZ DURUMDA CAMLAR KAPALI İKEN BİLE SESİ DUYUYORUZ.BU KONU HAKKINDA YORUMLARINIZ

TEŞEKKÜRLER
  • quote:

Orijinalden alıntı: husek7

ARKADAŞLAR

1 HAFTA ÖNCE OPEL ASTRA CDTİ EASYTRONİC ELEGANCE PAKET BİR ARAÇ ALDIK.RENGİ BEYAZ.

İKİ SORUM OLACAK

1- VİTES A1 DEN A2 YE GEÇERKEN BİR METAL SESİNE BENZER SES DUYULUYOR.DİĞER VİTES GEÇİŞLERİNDE BU SES GELMİYOR. METALİK BİR SES "KLİNK " TARZINDA BİR ŞEY.BU NORMALMİDİR.

2-ARKA FREN DİSKLERİNDE SES GELİYOR.FRENE BASTIĞIMIZ DURUMDA CAMLAR KAPALI İKEN BİLE SESİ DUYUYORUZ.BU KONU HAKKINDA YORUMLARINIZ

TEŞEKKÜRLER

hayırlı olsun...araç kaç model acaba??
  • quote:

ARKADAŞLAR

İKİ SORUM OLACAK

TEŞEKKÜRLER

Arka disklere baktırın bence. Toz toprak ufak taş falan olabilir.
  • quote:

ARKADAŞLAR

İKİ SORUM OLACAK

TEŞEKKÜRLER

Birden ikiye geçme aralığında gelen meal sesi esp pompası olmalı.Yani servis buna benzer bişey söylemişti : )
  • quote:

Orijinalden alıntı: hacada

quote:

ARKADAŞLAR

İKİ SORUM OLACAK

TEŞEKKÜRLER

hayırlı olsun...araç kaç model acaba??

MODELİ YAZMAYI UNUTMUŞUM 2010 YANİ SIFIR ALINDI...

SELAMLAR

• vites geçişlerindeki metal sesi. herhangi iki vites geçişinde olabilir. bu şanzıman bu şekilde. yeri gelir hiç ses gelmez. yeri gelir sabah gelir akşam ses gelmez. biz kendisiyle çok sohbet ederiz. ben ona kızarım oda bana metal sesiyle cevap verir. muhahah

şaka maka 35000 km oldu. şuan daha sessiz. hatta geçişler aşırı sarsıntısız, ve sessiz. küstümü ne yaptı bana :))

birde a1 den a2 ye değilde. ilk çalıştırdıktan sonraki ilk 20 km civarında bir ses gelir. klink sesi. bu ses normaldir. ama her a1 den a2 ye geçişde gelen ses ise. yukarda açıkladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oquzdag -- 6 Şubat 2010; 17:31:39 >
  • oguz bakıyorum astranla sohbetleri baya artırmışssın. Hatta gönül bağı bile kurmuşssun diyebiliriz ha
    Hayırlısı ile biraz uzun sürmesine rağmen alıştın gibi arabana.

Saygı ve Sevgiler
  • Ünal şaka bir yana benzinli alsaydım yanmıştım diyebilirim. Çok geziyorum ben. Araba kullanmayı seviyorum.
    Birde Anne Baba Balkıkesirde, kardeşim izmirde olunca ister istemez uzun yol yapıyorum.Tatilleri de genelde farklı birkaç yerde 1-2 gün kalarak yapıyorum. Dolayısıyla km artıyor. Uzun yoluna bayılıyorum ben bu arabanın. Hala ilk günkü kadar keyif veriyor. Ufak tefek arızaları can sıksa da hala satsam alternatifi yok, hele bu fiyatlara hiç yok. Olduğunu düşünen varsa yazssın bir zahmet.

Saygılarımla
  • 1 den 2 ye geçerken gelen ses benim 2005 corsada da vardı. Ama şimdiki 2002 model bunda yok. O ara yine forumda araştırmıştım, herkes normal bizde de var demişti.
  • quote:

Ünal şaka bir yana benzinli alsaydım yanmıştım diyebilirim. Çok geziyorum ben. Araba kullanmayı seviyorum.
    Birde Anne Baba Balkıkesirde, kardeşim izmirde olunca ister istemez uzun yol yapıyorum.Tatilleri de genelde farklı birkaç yerde 1-2 gün kalarak yapıyorum. Dolayısıyla km artıyor. Uzun yoluna bayılıyorum ben bu arabanın. Hala ilk günkü kadar keyif veriyor. Ufak tefek arızaları can sıksa da hala satsam alternatifi yok, hele bu fiyatlara hiç yok. Olduğunu düşünen varsa yazssın bir zahmet.

Saygılarımla

Aynen valla bende araba sürmeyi seviyorum. Arabayı aldığımda bugün az geziyim diyorum ama şehir içinde en az 100 KM yapmadan bırakmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oquzdag

vites geçişlerindeki metal sesi. herhangi iki vites geçişinde olabilir. bu şanzıman bu şekilde. yeri gelir hiç ses gelmez. yeri gelir sabah gelir akşam ses gelmez. biz kendisiyle çok sohbet ederiz. ben ona kızarım oda bana metal sesiyle cevap verir. muhahah

şaka maka 35000 km oldu. şuan daha sessiz. hatta geçişler aşırı sarsıntısız, ve sessiz. küstümü ne yaptı bana :))

birde a1 den a2 ye değilde. ilk çalıştırdıktan sonraki ilk 20 km civarında bir ses gelir. klink sesi. bu ses normaldir. ama her a1 den a2 ye geçişde gelen ses ise. yukarda açıkladım

EVET HOCAM SİZİN BAHSETTİĞİNİZ GİBİ.İLK ÇALIŞTIĞINDA KLINK SESİ VAR.VE BU SES DE İLK A1 DEN A2 GEÇERKEN OLUYOR.SONRASINDA OLMUYOR
  • DAHA ÖNCEKİ ASTRA DİZEL ARACIMA CHİP TUNİNG YAPTIRMIŞTIM.

EASTRONİC LERE TAVSİYE EDERMİSİNİZ

SELAMLAR
  • Ben benzinliye düşünmüştüm bir ara ama araç hem atmosferik hem otomatik diye önermemişti forumdaki mehmet abi(namı diğer Chip tuning Uzmanı). Opel bölümünde konusu mevcut
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.