Şimdi Ara

CNET Network sorunu, yardım lütfen!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Salakça bir yardım isteği mi bilmiyorum ama cnet 4lu routera ikinci bilgisayarı bi türlü tanıtamıyorum, kablo felan sağlam, görüyor link ışığı yanıyor ama 2. bilgisayar bi türlü nete girmiyor, ağ kablosu takılı değil gibi görünüyor. Ben modemin kitapçığındaki gibi kendi bilgisayarıma ip verdiğimde (10.0.0.x), routerı da 10.0.0.2 olarak tanıttığımda felan nete giremiyorum, o yüzden otomatik ip yaptım ve 15 gündür öyle bağlandım. Ama şimdi 2. bilgisayarın da aynı ayarlarla bağlanması lazım değil mi? Günlerdir uğraşıyorum, elle ip verdim, otomatik atadım felan olmuyor. Acemi birisinin anlayacağı gibi tane tane anlatabilir misiniz? Özellikle cnet router kullananlar, modem ayarlarından felan ne yapmalıyım!

• MAKINANIN TEKINDEN BAGLANIYORSAN MODEMLE ALAKASI YOK YA O MAKINANIN ETHERNET KARI ARIZALI YADA KABLON BOZUK İP LERİ ELLE VERIRLKEN İP ADRESINE 10.0.0.10 DIYELIM ALT AG MASKESI 255.0.0.0 varsayılan ag gecıdı 10.0.0.2 dns de 10.0.0.2 bukadar baglanması lazım
  • ya günlerdir diğer ethernet kartında sorun varmış, tam temas etmiomuş, yensini taktım oldu! Saolun:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: aykotr

MAKINANIN TEKINDEN BAGLANIYORSAN MODEMLE ALAKASI YOK YA O MAKINANIN ETHERNET KARI ARIZALI YADA KABLON BOZUK İP LERİ ELLE VERIRLKEN İP ADRESINE 10.0.0.10 DIYELIM ALT AG MASKESI 255.0.0.0 varsayılan ag gecıdı 10.0.0.2 dns de 10.0.0.2 bukadar baglanması lazım

DNS 212.156.4.6
    212.156.4.7
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.