Şimdi Ara

Çocuk Esirgeme'den Bir Küçüğe Abilik Yapmak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çocuk Esirgeme'de bir tane küçüğümüzü seçip onun vekaletini üstüme almadan ona oyuncak alıp parka götürüp vs. bu şekilde bir tanesiyle ilgilenmek istiyorum, böyle bir şey olabilir mi yapan var mı nasıl yapacağım?
    Korkum su ben onunla ilgilenirken diğer küçükler kıskanır mı? Gönül ister hepsiyle ilgilenebileyim, ama maalesef o kadar zamanım ve maddi gücüm yok.

• Öncelikle bu halis niyetin için tebrik ediyorum seni. Allah senden razı olsun. Bunu çocuk esirgeme kurumuna giderek öğrenebilirsin. Bilgim yok benim maalesef.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Disari cikartmazlar ne alacaksan icerdeki herkese alacaksin yada sadece birine verirsin Digerleri gormeden buda yanlis bi davranis olur

• tanıdık börek vb götürürdü ama içerde hallederlerdi herşeyi

ama senin dediğin gibi ilgilenme olayını gördüm gibiyim bi netten araştır ara söylerler
  • Senin kastettiğin velayetini almaktır bu da mümkün olacak bir şey değil. Evli çiftler arasında öz çocuklar üzerinde uygulanır. Ancak hukuk yoluyla belirli şartlar sağlandığı taktirde evlat edinebilirsin. Bunun da şartları vardır.

Medeni cesaretinden dolayı tebrik ederim seni.
  • Tebrikleriniz için teşekkür ederim,
    Evlat edinmem dediğim gibi şimdilik mümkün görünmüyor, ama bir küçüğümüze abilik yapmayı çok istiyorum.
  • Düşünce çok güzel sadece kocaman yüreği olan insanlar bireysel olarak böyle paranın işin içine girmediği hayırseverlikler yapar
    Bizim okul olarak böyle bir projemiz vardı ve proje bittikten sonrada yanlız başıma bir yıl kadar ara ara gitmiştim , sonraları bende gidemedim gerçi ama nacizane tavsiyem ; öyle bir iki hafta gidip sonra gitmeyecekseniz bence hiç başlamayın , çünkü çocukta olsalar her hafta sizi bekliyorlar , bakıcılarına sizi soruyorlar ve siz gelmeyincede terkedilmiş hissediyorlar. Çocuklardan sorumlu psikolog hanımla konuşmuştum , en kötüsü tekrar tekrar terkedilmişlik ve istenmeme duygularının tazelenmesi demişti,
    bir diğer konu ise sürekli hediye falan götürmeyin çünkü diğer çocuklarda görüyor ve onlar üzülüyor bu sefer
  • quote:

Orijinalden alıntı: önemliadam

Çocuk Esirgeme'de bir tane küçüğümüzü seçip onun vekaletini üstüme almadan ona oyuncak alıp parka götürüp vs. bu şekilde bir tanesiyle ilgilenmek istiyorum, böyle bir şey olabilir mi yapan var mı nasıl yapacağım?
    Korkum su ben onunla ilgilenirken diğer küçükler kıskanır mı? Gönül ister hepsiyle ilgilenebileyim, ama maalesef o kadar zamanım ve maddi gücüm yok.

sevgi evlerini araştırırsan, orada sevgiye ihtiyacı olan ufaklıklar var.. bir evde 4 5 çocuk kalıyor, sevgi evleriyle ilgilenen bakanlık biriminin ildeki temsilcisiyle görüşüp bu konuda bilgi edinebilirsin. duyarliligin için kendi adıma teşekkür ediyorum. onların da sorun çıkaracaklarını sanmıyorum. yardımcı olurlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.