Bildirim
Çocuklar için İngilizce
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guneskocak -- 14 Ekim 2015; 15:38:39 > -
Benim yeğenim Kams Training diye bir yabancı dil eğitim merkezine gitmişti. Çok da memnun kalmışlardı. Geldiği seviyeyi şöyle söyleyeyim ingilizce filmleri altyazısız izliyo ve zorlanmadan da anlıyor kerata. Kardeşim de senin gibi endişeliydi doğru yeri bulma konusunda ama Kams'ı bulduktan sonra doğru adresi bulduklarını anlamışkardı. Siz de bir bakın derim. -
Merhabalar,
Şehir ve semt belirtmeniz cevaplar konusunda yönlendirici olabilir.
İyi günler, -
Bizim bölümde iranlı bir çocuk var 2 ay önce Türkiyeye geldi türkçe nasıl anadilin gibi konuşuyorsun ailende konuşan var mı dedim yok dedi hepsi farsça konuşuyor sen nasıl konuşuyorsun
3 yaşından beri türk televizyonlarını izliyormuş belki çocugunuz bu yaşlarda ise deniyebilirsiniz -
Benim bulunduğum yerde çocuğumu gönderebileceğim bir kurs yok. Bunun için internetten online kurs arayışı içerisine girdim. Novakid.com.tr adlı siteyi buldum ve kızıma evden internet başında anadili ingilizce olan hocalardan ders aldırıyorum. Ve çok severek derslere katılıyor. İsterseniz ücretsiz deneme dersi yapabiliyorsunuz. Deneme dersini planlarken indirim kodu girerseniz , ders satın almak istediğiniz zaman 95 tl indirim yapılıyor. İndirim kodu AHSEN19343
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bir ingilizce öğretmeni olarak kendi çocuklarımda da uyguladığım ve başarılı olduğunu düşündüğüm güzel bir oyun uygulaması var. bu korona günlerinde gerçekten küçük çocukları olanın işine yararhttps://blog.ingilizceciyiz.com/cocuklar-icin-pumkin-online-ingilizce-oyunu/
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X