Şimdi Ara

cod 4 modern warfare wii ye mi çıktı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Evet , Call of Duty: Modern Warfare Reflex adıyla çıktı CoD4 Wii için.
  • resmi olarak mı çıktı yoksa bazı kişiler tarafından yapıldı mı ?
  • resmi olarak çıktı
  • arkadaşlar part 2 de 1 07 de call of Türk diye bi adam var şaşırdım ya
  • oyunu oynadım ve bitirdim. dehşet bir şey herkese tavsiye ederim
    ayrıca o "türk" dediğin türk değil "Turk" olabilir. öyle olmasa bile zaten o online leaderboard, türk oyuncu olması normal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hyperkin -- 15 Kasım 2009; 18:49:25 >
  • oyun oldukça güzel olmuş wii ye göre . bazı çok bilmiş kişiler tutturmuş almayın oyunu filan al işte mis gibi oyun bir süre sonra mw 2 de çıkar . hatta belki cod düzenli olarak çıkar wii ye
  • zaten eğer cod: mw iyi satılırsa cod:mw 2 çıkacağı yapımcı tarafından söylendi.
  • Arkadaşlar bu tür oyunları nasıl oynuyorsunuz wii Zapper mı var sizde? ben world at war oynayayım dedim bi türlü adapte olamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadheerjahn

Arkadaşlar bu tür oyunları nasıl oynuyorsunuz wii Zapper mı var sizde? ben world at war oynayayım dedim bi türlü adapte olamadım.

Bende var Wii Zapper. Wii Zapper'la ben daha rahat oynuyorum bu tür oyunları , World At War'da da Zapper'la daha rahat oynamıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadheerjahn

Arkadaşlar bu tür oyunları nasıl oynuyorsunuz wii Zapper mı var sizde? ben world at war oynayayım dedim bi türlü adapte olamadım.

bende zapper yok, ancak hiç zorlanmıyorum. başta biraz zor ama bir süre sonra insan alışıyor. bu arada r.n.g. rekorum 20.1 saniye, Gaz'in rekorunu kıramadım
  • arkadaşlar beraber clan kuralım oynayalım
  • ben bugun başladım oynamaya bağlantıda hiçbir sorunda yaşamadım oyun gayet güzel malum xbox ta banlanınca online tutkumuzu bununla gidericez artık, eğer online oynayan varsa bi clan oluşturalım birlikte oynayalım arkadaşlar
  • iyi fikir, birazdan friend code'umu da girerim buraya.
  • Wii'den memnun musunuz arkadaslar online serverlar nasil rahat mi lagsiz mi ? Ps3 kullaniyorum yanina acaba Wii de alsam mi dedim eglenceli oluyor mu call of oynamak bu alette ?
  • wii başka bir dünya, xbox ve ps3 e benzemiyor , onun verdiği tat çok ayrı , bu sıralar co op new super mario bros oynuyorum kuzenle , aldığım zevki anlatamam...
  • quote:

Orijinalden alıntı: g.adr

Wii'den memnun musunuz arkadaslar online serverlar nasil rahat mi lagsiz mi ? Ps3 kullaniyorum yanina acaba Wii de alsam mi dedim eglenceli oluyor mu call of oynamak bu alette ?

evet, 1mbit internetle full akıcılık oynuyorsun, gayet rahat. cod da gayet güzel ayrıca, şahsen dualshock3 veya xbox360 controller ile oynayabileceğimi hiç sanmıyorum tabi pc kadar rahat vuramıyorsun adamları ama, en azından ikisine oranla çok iyi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.