Şimdi Ara

Cod 5 Prestige mode ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar şimdi ben online kısmında bütün levelleri bitirdim sonra prestij diye bişi açıldı.Tıkladım oraya sonra orada herşeyin silineceğini,silahların kapanacağını ve sıfırdan tekrar başlayacağımı yazdı.Bende korkup kapadım.Şimdi tam olarak bu nedir biri bana açıklayabilirmi

• ole mi yazdı basla olm nolucak sanki her silahla oynayamıyosun ne guzel işte
    bn bu gece olurum anında yaparım
  • quote:

Orjinalden alıntı: NSA

ole mi yazdı basla olm nolucak sanki her silahla oynayamıyosun ne guzel işte
    bn bu gece olurum anında yaparım

borumu lan o kadar kastık o silahları açabilmek için.Şimdide herşey kapanacak diyo .Sen bu gece aç prestige yi gir sonra ne olduğu hakkında bilgi ver bana
  • Adı üstünde prestij işte, prestij levelleri var girmek zorunlu değil girsende pek birşey farketmiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: asdfg_1453
    borumu lan o kadar kastık o silahları açabilmek için.

Güzel ülkemin güzel insanı. Nekadarda seviyeli muhabbetler bunlar böle.
  • tmm acıcam bugece gir beraber oynıcaz
  • direk başa dönüyorsun, artı olarak verdiği yeni bir class bölümü ve rütbe,
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: levihakan

direk başa dönüyorsun, artı olarak verdiği yeni bir class bölümü ve rütbe,

o zaman girmeye gerek yok
  • quote:

quote:

ya gir abi ya sonun kadar ne çıkarsa oyna gerekirse "More Prestige" diye bi bölüm çıkarsa onu da oyna
  • quote:

Orjinalden alıntı: [D]HanD

quote:

quote:

ya gir abi ya sonun kadar ne çıkarsa oyna gerekirse "More Prestige" diye bi bölüm çıkarsa onu da oyna

elim X tuşuna basamıyo orada o kadar emek boşa gidiyo.O yüzden ben 65 lvl de kalacağım

• 65 level bıttı bı 65 daha bıttı olemııııı masallahın var kardes yaw challenglarında hepsını yapabıldınmı pekı?
  • Eğer prestij moduna girersen,alacağın XP ler boşuna gitmemiş olur.Silahlar sıfırlanıyor ama Thompson la bile rahat oynarsın.CoD 4 de en çok sevdiğim özellik buydu.Keşke BF de de olsaydı.
  • silahları tekrar bitiricekmiyiz yani 1000 kişi istiyo mesalal gine obole mi olcuak yoksa yaptıgımz silah kasmaları durucak mı acılsa bile silah
  • quote:

Orjinalden alıntı: NSA

silahları tekrar bitiricekmiyiz yani 1000 kişi istiyo mesalal gine obole mi olcuak yoksa yaptıgımz silah kasmaları durucak mı acılsa bile silah

bunun cevabını senden bekliyoruz Bu arada oradaki yazıdan anladığım kadarıyla hepsi sıfırlanacak yazıyordu
  • bu prestij'in tek amacı oyunun sürükleyici olmasını sağlamaktır..
    öyle de olur zaten..sen yine 1000 kişi vurmak için yine claymore'u kullanıma açmak için kasarsın..
    böylece "eee şimdi noolucak" deme fırsatın olmaz..
    sadece rütbe resmin deişecek yani başka bir numarasi yok..
    Armag3d0N un da bahsettiği gibi..silahlar sıfırlanır ama kayıtlar sıfırlanmıyor..
    Leaderboards bölümü..yani şu ana kadar kaç kere öldün kaç kişi öldürdün gibi kayıtlar silinmeden kalıyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: kmerdal

bu prestij'in tek amacı oyunun sürükleyici olmasını sağlamaktır..
    öyle de olur zaten..sen yine 1000 kişi vurmak için yine claymore'u kullanıma açmak için kasarsın..
    böylece "eee şimdi noolucak" deme fırsatın olmaz..
    sadece rütbe resmin deişecek yani başka bir numarasi yok..
    Armag3d0N un da bahsettiği gibi..silahlar sıfırlanır ama kayıtlar sıfırlanmıyor..
    Leaderboards bölümü..yani şu ana kadar kaç kere öldün kaç kişi öldürdün gibi kayıtlar silinmeden kalıyor..

o yüzden boşuna kasmaya gerek yok.Ben 65 lvl imden memnunum.

• 65. levele geldin öylemi. Daha oyun çıkalı ne kadar oldu? Günde kaç saat oynuyorsun yahu? :)) Ben COD4 te daha 25 teyim :))))
  • arkadas hızlı bende bugun 65 olurum sadece 1 lv kasmak için ugrasıp direk kapatıcam aleti
  • şu haftasonu cuma gecesi dahil 5 level kasabildim.haftaya 65 görürüm inşallah.
  • bencede gayet güzel bi olay . 10 tane prestij var . dolayııyla 10 farklı arma . 10 tanesini bitiren kırmızı yıldız şeklinde bi armaya sahip oluyo ayrıca class bölümleri komple açılıyo . şu an 2. prestij 50. leveldayım .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.