Şimdi Ara

COD 5 : WaW'ı beğenmeyenler !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bakıyorum da black ops ile ilgili hemen başınız sıkıştı mı , hata aldınız mı , hemen cod waw'daki gibi oldu diyip treyarch'a atıyorsunuz suçu. Anlamıyorum WaW'ın neresi kötüydü ben en az cod 4:mw kadar çok beğendim oyunu. Sorunsuz , sıkıntısız çok rahat oynadım sistemim kötü olmasına rağmen. Ha oyunun senaryosu 2. dünya savaşını anlatıyor diye böyle yapıyorsanız hadi yürüyün gidin kardeşim o zaman. Tamam Treyarch black ops'da hatalar yapmış olabilir ama bunu WaW gibi diyerek belirtmenizi anlamıyorum söyleyebilir misiniz neresi kötüydü WaW'ın ? (2. dünya savaşını anlatıyor falan demeyin hiç) Ben çok beğendim açıkcası WaW'ı.

• herkes kafasına göre başlık açsın zaten, herkes kendi düşüncesi için bi başlık açsın. aman ha ana başlıkları falan kullanmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SellYourSoul

herkes kafasına göre başlık açsın zaten, herkes kendi düşüncesi için bi başlık açsın. aman ha ana başlıkları falan kullanmayın.
    Ya ben boyle başlık açanlari anlamiyorum herkesin zevki ayri beğenen beğenir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yslm12

Ya ben boyle başlık açanlari anlamiyorum herkesin zevki ayri beğenen beğenir.

Alıntıları Göster
    Ben oyunun beğenmekten kasıt olarak teknik açıdan ne sorun gördüğünüzü söylüyorum ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Squad5

Ben oyunun beğenmekten kasıt olarak teknik açıdan ne sorun gördüğünüzü söylüyorum ?

Alıntıları Göster
    waw ı koruma boşuna zombisi hariç fiyaskoydu o oyun ama black ops ta trecyarch bence 10 numara iş çıkardı.
  • cod waw da yama cuma 3gb dı yanlış hatırlamıyor isem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neo

waw ı koruma boşuna zombisi hariç fiyaskoydu o oyun ama black ops ta trecyarch bence 10 numara iş çıkardı.

neresi fiyasko ? bana mantıklı bir şey söleyin teknik olarak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

ya dostum fake profil açmışsın pek cevap vermek istemiyorum ama bir defa single ı berbattı iğrençti hatta. zaten vuruş hissi diye birşey yoktu oyunda. optimizasyon konusuna girme bile bak kimyasal ne demiş yama 3 gb mış e daha ne olsun.
  • quote:

quote:

quote:

ya dostum fake profil açmışsın pek cevap vermek istemiyorum ama bir defa single ı berbattı iğrençti hatta. zaten vuruş hissi diye birşey yoktu oyunda. optimizasyon konusuna girme bile bak kimyasal ne demiş yama 3 gb mış e daha ne olsun.

Alıntıları Göster
    Şimdi yamanın büyüklüğü ile mi çıkıyor oyunun kalitesi.

O zaman TF2 çok dandik bir oyun sonuçta kendi boyutundan çok update geldi oyuna.

Sizin 3gb yama dediğiniz dosyaların %95 i map pack yani ücretsiz dlc bilmiyorsunuz bari atmayın.

Cod waw ı coop olarak single hikayesini oynamayan bence hiç konuşmasın burada.

Birde takmışsınız şu vuruş hissine nedir yani adamı vurunca çarpı işareti çıkmıyor diye abartıyorsanız hiç bir call of duty oyununun single modundan o çarpı işareti olmaz.

Varmı başka istediğiniz cevap. Ayrıca orjinallik açısından en sağlam oyunlardan dır kendisi korsan olarak multi oynamak hala oldukça zordur. Ve anlık çevrimiçi oyuncu sayısı da hala tatminkar dır.

Korsan oynayıp single modunu bile bitiremeyip orjinal dlc optimize yamalardan mahrum bir şekilde oynamaya çalışıp oyunu bitiremeyen kişilerin yorumu böyle olması normal ama.

Ha unutmadan oyunun şusu hariç kötüydü bir şey olmaz oyun bir bütündür tüm özellikleri ile, iyisi ile kötüsü ile oyun tektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: OtoburPirana

O zaman TF2 çok dandik bir oyun sonuçta kendi boyutundan çok update geldi oyuna.

Sizin 3gb yama dediğiniz dosyaların %95 i map pack yani ücretsiz dlc bilmiyorsunuz bari atmayın.

Birde takmışsınız şu vuruş hissine nedir yani adamı vurunca çarpı işareti çıkmıyor diye abartıyorsanız hiç bir call of duty oyununun single modundan o çarpı işareti olmaz.

Varmı başka istediğiniz cevap. Ayrıca orjinallik açısından en sağlam oyunlardan dır kendisi korsan olarak multi oynamak hala oldukça zordur. Ve anlık çevrimiçi oyuncu sayısı da hala tatminkar dır.

Korsan oynayıp single modunu bile bitiremeyip orjinal dlc optimize yamalardan mahrum bir şekilde oynamaya çalışıp oyunu bitiremeyen kişilerin yorumu böyle olması normal ama.

Ha unutmadan oyunun şusu hariç kötüydü bir şey olmaz oyun bir bütündür tüm özellikleri ile, iyisi ile kötüsü ile oyun tektir.

Alıntıları Göster
    quote:

Aynı şeymi saçmalama boş yere.
    quote:

Kimyasalın dediklerini söyledim oyunu ilk bölümden sonra silmiştim singleda tek başıma oynadığımda.

quote:

4 arkadaş oynadık coop olarak ama baktık zombi kadar eğlencesi yok oda çöpe gitti. coop borderlands oyna tmm
    quote:

Git mw oyna ondan sonra direk waw a geç anlarsın vuruş hissinin ne olduğunu birde sana öğretemeyecem burda.

quote:

zhahahaha boşver deyip geçecemde veriyim cevabını. bitiremeyip diyorsan benim bitiremeyeceğim fps yoktur. orjinal konusuna gelince black opsa kadar hiçbir oyunu incelemelerini okumadan orjinal almadım bundan sonrada almayacağım oyunu ilk korsan indiririm bakarım o kadar para vermeye değer mi diye. waw a 5 lira belki veririm ama abim.

Trecyarch wawda cod serisine yakışmayan işler yaptı bunu kabul etmemek kafasızlıktır. al iki inceleme arasındaki okur puanını karşılaştır tmm mı ?

http://www.trgamer.com/Yazi.aspx?YaziID=2555

http://www.trgamer.com/Yazi.aspx?YaziID=2435

Bu arada birşey sorucam ya başlığı açan fake profil senin mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neo -- 18 Kasım 2010; 17:52:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: OtoburPirana

Alıntıları Göster
    oyunun multisi bc2 dende mw2 dende daha zevkliydi

• quote:

quote:

quote:

NEEEEEEEEEEEEEEEEE optimazyon kötü mü????!!! de git ya en kötü sistemimle full ayarda kasmadan oynadım. amd x2 64 5600+ hd 3600 512 var mı daha kötüsü?

• quote:

quote:

quote:

quote:

NEEEEEEEEEEEEEEEEE optimazyon kötü mü????!!! de git ya en kötü sistemimle full ayarda kasmadan oynadım. amd x2 64 5600+ hd 3600 512 var mı daha kötüsü?

oynarsın oynarsın squat git gerçek profilinle gel o zaman belki adam yerine koyar 2-3 laf daha ederim sana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neo -- 18 Kasım 2010; 18:01:56 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

oynarsın oynarsın squat git gerçek profilinle gel o zaman belki adam yerine koyar 2-3 laf daha ederim sana.

Alıntıları Göster
    treyarchın tek hatası optimizasyon onun dışında gayet başarılılar.cod 5 tede kasma vardı (bende olmuyordu ama crysisi fullde açan arkadaşlarda oluyordu)ama onun dışında cod 5 teki multiplayer black ops taki senaryo mw serisini gerçekten geçti

• quote:

Orijinalden alıntı: güzelfatsam

treyarchın tek hatası optimizasyon onun dışında gayet başarılılar.cod 5 tede kasma vardı (bende olmuyordu ama crysisi fullde açan arkadaşlarda oluyordu)ama onun dışında cod 5 teki multiplayer black ops taki senaryo mw serisini gerçekten geçti

Alıntıları Göster
    optimizasyon dışında bence fena değildi ama optimizasyon saç baş yoldurtuyordu mw full de mw2 ise high açan sistem waw da kasmaktan oynatmıyordu gölgeleri falan kapattığım halde varmı ötesi

bu arada o 3 gb patchi indirdim belki optimizasyon düzelir diyede yok abi ne düzelmesi aksine dahada kasmaya başladı

ama black ops'a laf söyletmem kesinlikle hikaye olarak serinin en iyisi olmakla birlikte bana göre eleştirilen grafik gibi konulardada gayet yeterlidir

• quote:

Orijinalden alıntı: Zebercet

optimizasyon dışında bence fena değildi ama optimizasyon saç baş yoldurtuyordu mw full de mw2 ise high açan sistem waw da kasmaktan oynatmıyordu gölgeleri falan kapattığım halde varmı ötesi

bu arada o 3 gb patchi indirdim belki optimizasyon düzelir diyede yok abi ne düzelmesi aksine dahada kasmaya başladı

ama black ops'a laf söyletmem kesinlikle hikaye olarak serinin en iyisi olmakla birlikte bana göre eleştirilen grafik gibi konulardada gayet yeterlidir

Alıntıları Göster
    treyarchdan en kötüyü umduğum için black ops başarılı geldi

infinity ward bunu yapsaydı, binalarının önünde protesto yürüşü yapardım tek başıma

• Vuruş hissinden kastınız düşmanı kolay vurmak ise cod4 ün vuruş hissi daha iyi evet. Mw lerin göze hoş gelmesini anlıyorum, çünkü diğerleri bayat ama mw lerin konusu daha taze olduğundan güzel gibi duruyor. Ama cod 5 2. Dünya savaşını en iyi yansıtan oyunlardan biridir. Sonuçta bu oyunlarda silahlar düşmanı vurduğunda boşa ateş etmekten farklı bir his vermiyor yani mw lerin single modunda silahlar fazla sekmediğinden güzel sanıyorsunuz. Yani ben cod 5 in betasını oynadığımız günü hala çok iyi hatırlıyorum.
  • Yeni pc yi aldığımda ilk yaptığım işlerden biri WaW kurmak oldu.İlk çıktığında o zamanki orta seviyedeki bilgisayarların çalıştırmadığını biliyordum. (Yine o zaman düşük detaylarda falan bir şekilde bitirmiştim + zombiyide oynamıştım.Birden fazla.)

Optimizasyon sorunu değilde AA sorunu var oyunda.1920x1080 herşeyi full yapıyorum ama AA kapalı iken FPS 80-200 arası.Nadiren 80'in altına düşüyor. (O da multiplayerde yanına ks bombaları düştüğünde) Ama AA yı açtığımda FPS 45-50'nin üzerine çıkmıyor

quote:

Orijinalden alıntı: Emre Candemir

Private Client Patch falan filan var onu açıyorsun.Açarsan F4,F3 basmalar falan.Hala durur.

• quote:

Vuruş hissinden kastınız düşmanı kolay vurmak ise cod4 ün vuruş hissi daha iyi evet. Mw lerin göze hoş gelmesini anlıyorum, çünkü diğerleri bayat ama mw lerin konusu daha taze olduğundan güzel gibi duruyor. Ama cod 5 2. Dünya savaşını en iyi yansıtan oyunlardan biridir. Sonuçta bu oyunlarda silahlar düşmanı vurduğunda boşa ateş etmekten farklı bir his vermiyor yani mw lerin single modunda silahlar fazla sekmediğinden güzel sanıyorsunuz. Yani ben cod 5 in betasını oynadığımız günü hala çok iyi hatırlıyorum.

Düşmanı kolay vurmak mı sen nasıl oynuyon bu oyunları anlamadım bırak bu işleri boş konuşuyorsun. ben fan boy değilim gördüğümü söylerim treyarch wawda sarpa sardı black opsta müthişti. işine geldiği gibi yorum yapma. daha vuruş hissi nedir onu bilmiyorsun bundan sonraki saçmalarına cevap vermiyecem. yukarda linkleri verdim oyuncu puanlamalarına bak anlarsın hadi kal sağlıcakla.

• quote:

quote:

Vuruş hissinden kastınız düşmanı kolay vurmak ise cod4 ün vuruş hissi daha iyi evet. Mw lerin göze hoş gelmesini anlıyorum, çünkü diğerleri bayat ama mw lerin konusu daha taze olduğundan güzel gibi duruyor. Ama cod 5 2. Dünya savaşını en iyi yansıtan oyunlardan biridir. Sonuçta bu oyunlarda silahlar düşmanı vurduğunda boşa ateş etmekten farklı bir his vermiyor yani mw lerin single modunda silahlar fazla sekmediğinden güzel sanıyorsunuz. Yani ben cod 5 in betasını oynadığımız günü hala çok iyi hatırlıyorum.

Düşmanı kolay vurmak mı sen nasıl oynuyon bu oyunları anlamadım bırak bu işleri boş konuşuyorsun. ben fan boy değilim gördüğümü söylerim treyarch wawda sarpa sardı black opsta müthişti. işine geldiği gibi yorum yapma. daha vuruş hissi nedir onu bilmiyorsun bundan sonraki saçmalarına cevap vermiyecem. yukarda linkleri verdim oyuncu puanlamalarına bak anlarsın hadi kal sağlıcakla.

Alıntıları Göster
    Bence cod waw black opsda dahil diğer tüm codlardan daha iyyidi tabi bu benim düşüncem

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.