Şimdi Ara

CoD: Black Ops 2 - İlk Video (Türkçe Alt Yazılı)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
351
Cevap
3
Favori
41.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Call of Duty: Black Ops 2'nin duyuru videosunu ve emekli çavuş Woods'un anlattıklarını Türkçe alt yazılı olarak izleyin.

• of yaa yüreğim azıma geldi türkçe altyazılı çıkcak diye ama sadece videoymuş :S
  • Black Ops ismi bile kötü şeyler hatırlatıyor.
    Umarım MW serisine yakın birşey olurda hikayesi için oynarız.

Trailer rezalet.Konuyu da beğenmedim.İyi oyunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Response.Write -- 2 Mayıs 2012; 13:17:59 >
  • beni hiç etkilemedi desem ..sanki black ops a yapılmış mod gibi ?
  • emeğe saygı yine bu oyun süper olur eminim
  • Londrayı uzaylılar basıyodu bir film vardı bunda diğerleri konu aynı.. Neden gelecekte geçiyoki blackops 1in konusu gayet iyiydi.. Grafik konusuna girmiyorum çünki ben oyunda zevke bakarım mw3 zevksizdi doldur boşalttı bakalım bu ne olacak
  • Gelecekte at var o_O olabilir ama ben atv falan bekliyodum yada motor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GOD OF WAR 4 TÜRKÇE ALT YAZILI
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • beyler ben size diyeyim bomba gibi hikaye geliyor. ilk defa güçsüz tarafı oynayacağız galiba. bi çaresizlik hissetmek istiyorum oyun sıkmasın. hatta oyunun sonunda kaybedelim. çok güzel olacak bu cod oyunu. at filan bile kullanabiliyor şuna bakarmısın süper
  • Bu ne la.Bildiğin Call of Duty Future Ops olmuş.

Ultra Modern Warfare.
  • Cod serisinin Sp sine güvenirim ama Mp ASLA ..!
  • Bu muymuş yeni motor. allah aşkına kimi kandırıyorlar resmen eski motor bu.Hikayeside yüz yıllık klişe makinalar insanlara karşı ha bide atlara :D
  • Modern Warfare 3 rezaletinden sonra Black Ops serisine dönmek çok iyi olacak. Senenin bana göre hayal kırıklığı olan MW3'ü takaslayarak elimden çıkarmıştım.

Black Ops güzel bir oyundu, her ne kadar grafikleri yüzünden eleştirilse de bende oyunları aldığım zevke göre incelerim. Aslında yüksek teknoloji konulu FPS'leri sevmesem de oyunun adı Call of Duty olduğu için almam gerek diye düşünüyorum.

Edit: Motoru eleştiren arkadaşlar konudan haberdar değil herhalde, MW3 oyun motorunun biraz geliştirilmişini kullanacaklar. Çünkü hem oyunu yapmak, hem de oyun motorunu yenilemek serinin gecikmesine sebep olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KmKz_Lito -- 2 Mayıs 2012; 13:32:44 >
  • bu şimdi bizim bildiğimiz call of duty mi allah aşkına

o uzay gemileri robotlar falan filan nedir öyle :( :( savaş oyunundan daha çok başka bi türe gitmiş

atlar falan ilginç ama :) açıkcası biraz hayal kırıklığı mı desem bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilentAssasin

Cod serisinin Sp sine güvenirim ama Mp ASLA ..!

trollümüzde geldi.
  • rezil rüsva bir oyun.allah akıl fikir versin alıp oynayanlara.
  • Aynı grafik motoru ama Ata bineceğim sahneleri dört gözle beklicem..Biraz bilimkurgu katmışlar sanki..
  • At mı o?
  • Tamda bu seri ne zaman düşüşe geçicek diyordum.
  • bf3 fun is here

rekabet hiç olmasın zaten.bir tek bf3 olsun piyasa.başka hiç bir savaş oyunu olmasın zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WeCouldBeTheSame -- 2 Mayıs 2012; 13:43:32 >
  • youtube diye bir video paylaşım sitesi var.Biliyosunuz değil mi?

Sanırım bilmiyorsunuz.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.