Şimdi Ara

CoD: Black Ops 2 - İlk Video (Türkçe Alt Yazılı) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
351
Cevap
3
Favori
41.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Crysis gibi olmuş bence. Ha bu arada
    Woods Black Ops' ta ölmüyormuydu ?
  • orjinal alınmaz. Cod: WaW gibi hayal kırıklığı olacak.
    Puanım 6/10.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bundeskanzler -- 2 Mayıs 2012; 13:47:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WeCouldBeTheSame

bf3 fun is here

rekabet hiç olmasın zaten.bir tek bf3 olsun piyasa.başka hiç bir savaş oyunu olmasın zaten

bizde mw istiyoruz
  • Şimdide at hırsızı yapacaklar bizi
  • CoD'un yükselen satış grafiği bu oyunla aşağıya düşecek gibi görünüyor.. Konuşmak için çok erken ama oyunun gelecekte geçiyor olması CoD'un sonu demek bence.. 2. Dünya savaşıyla başladık işe 2025'e kadar geldik böyle giderse CoD, Halo serisine rakip olur.. Yine her zamanki gibi alışkanlık gereği gider ilk günden alırım o ayrı tabi..
  • Woods'un oğlu iyi iş çıkaracak sanırım.
    Ops.
  • Bi denemek lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: KmKz_Lito

Modern Warfare 3 rezaletinden sonra Black Ops serisine dönmek çok iyi olacak. Senenin bana göre hayal kırıklığı olan MW3'ü takaslayarak elimden çıkarmıştım.

Black Ops güzel bir oyundu, her ne kadar grafikleri yüzünden eleştirilse de bende oyunları aldığım zevke göre incelerim. Aslında yüksek teknoloji konulu FPS'leri sevmesem de oyunun adı Call of Duty olduğu için almam gerek diye düşünüyorum.

Edit: Motoru eleştiren arkadaşlar konudan haberdar değil herhalde, MW3 oyun motorunun biraz geliştirilmişini kullanacaklar. Çünkü hem oyunu yapmak, hem de oyun motorunu yenilemek serinin gecikmesine sebep olacak.

modern warfare rezaletse, black ops ondan daha büyük bir rezalet. ne hikaye, ne grafik. hiçbirşey yok.

• yok baba gene o anahtarı çalan düşman dedikleri müslümanlar cıkarsa dahada bu şirketle işim olmaz anasını...
  • O robotlar,aşırı teknolojik aletler bana Crysis'i anımsattı.CoD'un yolundan şaştığını düşünüyorum.
  • ilginç olmuş.. ama denemeden pek bişey demek istemiyorum.
  • Yerimizi alalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burrnn

quote:

Black Ops güzel bir oyundu, her ne kadar grafikleri yüzünden eleştirilse de bende oyunları aldığım zevke göre incelerim.

modern warfare rezaletse, black ops ondan daha büyük bir rezalet. ne hikaye, ne grafik. hiçbirşey yok.
    Mesajımda ki şu kısmı incelememişsiniz galiba, kendi düşüncelerimi belirtmiştim.
  • cod kendini bozdu artık bizde başka oyun arıyalım, moh ne zaman çıkıyoduu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: razor_19

Bu muymuş yeni motor. allah aşkına kimi kandırıyorlar resmen eski motor bu.Hikayeside yüz yıllık klişe makinalar insanlara karşı ha bide atlara :D

daha anlamadan bilmeden yazanlara gıcık oluyorum özellikle senin gibi ergenlere. git bir anla gel hikayeye çamur atmadan önce
  • merak edenlere..woods ölmedi arkadaşlar...blacs ops 1 deki o gizli mektub

http://screenshot.xfire.com/s/107212386-3.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senseman62 -- 2 Mayıs 2012; 14:16:34 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: burrnn

quote:

Black Ops güzel bir oyundu, her ne kadar grafikleri yüzünden eleştirilse de bende oyunları aldığım zevke göre incelerim.

Mesajımda ki şu kısmı incelememişsiniz galiba, kendi düşüncelerimi belirtmiştim.

ben de, şansa bak.
  • ohhh gelsin paracıklar
  • Activision video sunum yapmasında EA kadar iyi olmadığı için sağlam bir oyun geliyor diyebiliriz battlefield bu sefer ne yapıcak çok merak ediyorum ama bu benim düşüncemdir Modern Warfare serisinin grafikleri oyuncu biraz daha kendine çekiyor ama bu oyunun insan yapıları hariç çevre çok sırıtıyor sanki
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.