Şimdi Ara

CoD: Black Ops 2 - İlk Video (Türkçe Alt Yazılı) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
351
Cevap
3
Favori
41.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu video icin yapabilecegim bir yorum grafik olarak MW3 den fazlasini göremedim action dolu macera dolu bir singlerplayer bizi beklemektedir kesin buna eminim multiplayer de gene oynatir kendini fun tayfasi pesini birakmadikca bu serinin grafikleri bu adamlar gelistirmeyip dayayacaklar actionu COD oyunlari hikayeleri iyi fena degil fakat bir bu tanitim videosuna bakiyorum birde BF3 videosuna arada fark var.
  • izleyen 100 kişiye sorsan biri cod demez farklı bir cod oyunu bizi bekliyor
  • woods olmemıstı zaten oyunun sonunda woods dan bahsediyordu biri ayrıca at kullanmamızın nedeni de teknolojik araç bulamamaları olabilir
  • Oyun şunu anlatıyor ''teknoloji gelişti,fakat teknoloji herşeyi yenebilecek güçte değil o yüzden askerlere ve insanlara ihtiyaç duydular binevi teknolojiye karşı çıkaçağız'' ve bu arada woods'u hiç benzetememişler bi insan bu kadar da değişmez.
  • Çaresiz, güçsüz durumda olacaklar sanırsam o yüzden çok güzel olacağını düşünüyorum.
  • İleri Teknoloji , Gelecek İşleneceğini Duyduğumda Of Kötü Olur Demiştim
    Ama Hikaye Hoşuma Gitti
    Süper Bir Oyun Olcak Ama Grafikleri Pek Hoşuma Gitmedi ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metalurjist

Bir yandan at koşturuyor, diğer yanda son teknoloji savunma teçhizatları. Nasıl bir şey ya bu?

Oyunun bir dönemi Alex Mason'ı yönetecez ilk oyundan bilirsin bu dönem 80'li yıllar zamanında olacak sonra Alax Mason'ın oğlunu oynayacaz 2025'yılında da 2.bir soğuk savaş ilk oyunun dataylarını vererek yapılacak işte.
  • Ne Battlefield ne Medal of Honor ben Call of Duty gibi oyun görmedim ya tüm serilerini tek tek bitirdim ve hala oynuyorum. Call of Duty çok farklı bir oyun. Acaba sistem gereksinimleri ne olacak :)
  • tek kelimeyle beğenmedim heycanlanmadım tiksindim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuickSniper06

oyunun konusu pek iyi değil ama mw den daha iyi olduğu kesin. Halo gibi olmuş oyun.

Woodu bu halde görmek kötü ya. İnşallah mw gibi vasat olmaz.

Anlamadığım şey şu biri açıklayabilirmi wood nasıl yaşadı bu zamana kadar ya bide kravchenko ile dövüşürken ölmemişmiydi. Bu kadar teknoloji varken kovboy falan ne anlamadım kafam karıştı.

Onunla birlikte aşağıya uçtu ama öldüğünü göstermemişti oyun açık kapı bırakmıştı.
  • infinity ward out treyarch in... yenilik dediğin grafik motoruyla değil böyle yapılır helal olsun treyarch.
  • ps4 xbox720 çıkana kadar coda yeni grafik motoru gelmez.
  • hala aynı grafik yeter allah rızası için yeter
  • grafikler moktan. battlefield forever qnq
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

ps4 xbox720 çıkana kadar coda yeni grafik motoru gelmez.

Evet durumun özeti budur sahi onlar ne zaman çıkacaktı:?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çöl Tilkisi -- 2 Mayıs 2012; 18:54:07 >
  • Abi bu nedir ya , bildiğin 2004 grafikleri, klişe hikaye yok neymiş düşman kendilerine karşı kullanıyormuş yaptıkları icatları bu nedir ya zamanın en iyi serisinin geldiği noktaya bak bu oyun bu yıl sıralamalara girerse bende oyunculuğu bırakıyorum arkadaş !!!
  • Allah Rızası için şu oyuna yeni grafik motoru yapıp seriyi 1den başlatsınlar Bf'den daha fazla satar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bir oyuncu, izleyici ve okuyucuyum :)

Oyunculukta da diğer ilgilendiklerim gibi zevk almaya bakarım ama eleştirirken iyi yönü ve kötü yönlerini hiç bir zaman objektiflikten vazgeçmeden yapmaya çalışırım. Bir kere '' Call of Duty TARZI '' diye bir şey yotur. Bunu 2.Dünya savaşından Modern Cepelere dönüşü sağlayan oyun olarak söylüyorum. Bir 2.Dünya, bir Modern cephe, bir soğuk savaş dönemleri ve bu oyunlara bir çok gerçek karakterler eklenerek senaryosu daha zevkli hala getiren bir oyundan bahsediyorum. Nasıl Türkiye'de siyaset, magazin ve spordan da bahseden sanki haber gibi anlatan dizimiz KURTLAR VADİSİ varsa oyun dünyasının da CALL OF DUTY ' si vardır.

Bence herşey grafik değil :) Bunu en iyi anlatmaya çalışan ise bu oyundur. Film dünyasından örnek verir isek Rambo aksiyon, heyecan var ama 3D yok. Apolypso (kıyamet olacaktı :) ) aksiyon, heyacan, gizem var ama 3D yok. Cehhennem silahı serisi aksiyon, heyecan ve merak var ama 3D yok. Terminatör aksiyon heyecan mantıksallık ve gizem var ama 3D yok. AMAAA Thor, Amerika Captan, Titanların Savaşı, ... 3D var ama diğerleri yok. Ki bu 3D leri oyun dünyasında grafik olarak sayar isek ne dediğimi daha iyi anlarsızınız.

Crysıs 2 grafik var, 3D var :) ama senaryoda heyecan bir gizem yok. Battlefield 3 graf,l var, ama bir heyecan gizem yok, ... bunalrı böyle sıralaya biliriz . Hiç bana şu şçyle bu böyle denmesin. Gelelemim bu oyuna yine senaryo olarak nerden nereye bağladılar konuyu sadece bunu bile düşünsek oyunun çıkışına kadar oyalanırız :)
    İYİ OYUNLAR - KARAPOSU -

• COD serisi iyice çizgisinden çıktı. Garip bir hal aldı. Hiç etkilenmedim.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.