Şimdi Ara

CoD: Black Ops 2 - İlk Video (Türkçe Alt Yazılı) (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
351
Cevap
3
Favori
41.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Therealevox

Abi bu nedir ya , bildiğin 2004 grafikleri, klişe hikaye yok neymiş düşman kendilerine karşı kullanıyormuş yaptıkları icatları bu nedir ya zamanın en iyi serisinin geldiği noktaya bak bu oyun bu yıl sıralamalara girerse bende oyunculuğu bırakıyorum arkadaş !!!

Batılıların ülkeleri hep böyle sanal olarak işgal ediliyor ancak kendileri, oyunlarda düşman olarak gördükleri milletlerin ülkelerinde sürekli olarak filili işgal halindeler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burocker86

youtube diye bir video paylaşım sitesi var.Biliyosunuz değil mi?

Sanırım bilmiyorsunuz.

Yillardir DH/BSC nin video oynaticilarinda hiç sorun yasamadim. Black Ops degil Robot Ops olmus bu. Gelecekte etten kemikten ordularin yerini tenekeler alacaksa gelecek hiç olmasin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

quote:

Orijinalden alıntı: Therealevox

Abi bu nedir ya , bildiğin 2004 grafikleri, klişe hikaye yok neymiş düşman kendilerine karşı kullanıyormuş yaptıkları icatları bu nedir ya zamanın en iyi serisinin geldiği noktaya bak bu oyun bu yıl sıralamalara girerse bende oyunculuğu bırakıyorum arkadaş !!!

Batılıların ülkeleri hep böyle sanal olarak işgal ediliyor ancak kendileri, oyunlarda düşman olarak gördükleri milletlerin ülkelerinde sürekli olarak filili işgal halindeler.

Aynen. Amerika - Israil - Çin hepsinin cani cehenneme. (Çinli yamyamlar yillardir Dogu Türkistana yapmadiklarini birakmadilar. Bizde süper güçtük zamaninda (Osmanli) Allah askina kime ne yaptik? Gittigimiz yerlere dil sömürgesimi uyguladik? Kadinlara kizlara tecavüz mü ettik? Gittigimiz yerleri aç susuz mu biraktik? Türk teki merhamet ve iman inanilmazdi. Bakin Afrika ya,hep Avrupa ülkelerinin serefsizliginden bu halde. Bakin Çin in Dogu Türkistandaki Müslüman Türklere uyguladigi fasizme. Amerika ile Israil in yaptiklara serefsizliklere hiç girmiyorum. Insallah Sanli imanli merhametli kahraman Türk tarihi ile ilgili bir oyunda yapilir.

• bu kadar teknoloji call of duty i bozar.
  • Call of Duty'den degisik seyler istiyordunuz.. Alın size degisiklik iste

Super olmuş.. Multiplayer muhteşem olur

• quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

quote:

Orijinalden alıntı: burocker86

youtube diye bir video paylaşım sitesi var.Biliyosunuz değil mi?

Sanırım bilmiyorsunuz.

Yillardir DH/BSC nin video oynaticilarinda hiç sorun yasamadim. Black Ops degil Robot Ops olmus bu. Gelecekte etten kemikten ordularin yerini tenekeler alacaksa gelecek hiç olmasin.

ne bileyim ya laptoptan cpu kapalıyken izlemeye çalışınca yeşil bozuk bir görüntü oluyor.Cpuyu açmak gerekiyor.
  • ağızım açık izledim
  • bir de hikaye sanırım terminatörden alıntı.
  • MW2'yi kutulu olarak aldım. – Hiç pişman olmadım.
    Black Ops'u kutulu olarak aldım. – Key olarak almadığıma pişman oldum. Oyun ancak 4 ayda doğru düzgün optimize edilebildi. Optimize edilene kadar da resmen anamızı ağlattı.
    MW3'ü key olarak aldım. – Oyun ancak 39 TL edeceği için pişman olmadım.
    Black Ops 2 – Muhtemelen key olarak bile almam. Alırsam pişman olacağımı biliyorum çünkü.
  • yillardir bir cod sever olarak ilkkez bu sefer hic bir heyecan yaşamadan bekliyip oynamaya caliscam
  • hakikaten bf3 daha iyi :D
  • arkadaş yine grafikten yoksun yapmışlar hala enayileri sömürüyorlar konu var aksiyon var ama grafik yok ben bu halde bu oyunu sadece crackle oynarım arkadaş bf3 motoru koysun yapsınlar herkes alır ama böyle insanları enayi yerine koyuyorlar örnek mi hunting unlimited serileri fifa da eskiden böyleydi pes i geçemiyordu bu yüzden cod de bu yüzden bf3 asla geçemez
  • At hırsızı timoty olcaz desenize :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: .::_MasterTech_::.

Tamda bu seri ne zaman düşüşe geçicek diyordum.

COD serisi...

MW1 ile FPS dünyasında devrim yaptı.
    MW2 ile zirveye çıktı.
    Black Ops'la duraklama dönemine girdi.
    MW3'le de düşüşe geçmişti zaten...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 2 Mayıs 2012; 17:55:25 >
  • çok deyişik bi oyun olucak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canerx1234

yok baba gene o anahtarı çalan düşman dedikleri müslümanlar cıkarsa dahada bu şirketle işim olmaz anasını...

COD serisinin bütün versiyonlarında müslümanlar terörist olarak gösteriliyordu ki zaten.
    Mesela COD 2'nin Afrika bölümünde cami bile bombalanıyordu.
  • bana crysis ve cod de baska bişe deme arkadaşım budur ... MW3'TWN ÇOK DAHA GELİŞMİŞ GÖZÜKÜYOR HADİ HAYIRLISI BEKLİYORUZ
  • black ops 2 nin senaryosu terminatör alıntı gibi bişey olmuş.
  • Anlaşılan MW3'e para vermediğim gibi Black Ops II'ye de para vermiycem.
  • Siz mario yu grafik diye alıyorsanız Black opsun verdigi zevk odur ben bf3 fanıyım ama black ops kadar guzel coop zombie hikayeleri ureten baska firma gormedın derinlemesine kadar haritadaki herseyi bir detay var zombies zombi diye oynamayın azcık hikayelerini okuyun grafik motorunu alfa da bile olamyan bir oyuna yorum yapıyorsunuz orda gorulenler kendi ellerindeki grafik moturunlan yapılmıs videolardır bu kadar elestiri aldıktan sonra aynı motoru kullırlarsa bf3 multi zevkine yenik duserler
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.