daha oyun gelmeden yorum atmışsınız senaryosu berbat herşey iğrenç fln diye burası alpha tester kaynıyor herhalde :) neyse bana sorulacak olursa ben açıkça umutluyum bu oyundan grafiklerden olmasada treyarchın zombi modu tadından yenmiyor.
Bir yandan at koşturuyor, diğer yanda son teknoloji savunma teçhizatları. Nasıl bir şey ya bu?
cod eski cod değil arkadaşlar nerde eski şavaş atmosferi
sanki call of duty değil deus ex videosu.(baksanıza müzikler bile deus ex benziyor)
abi bu ne ya black ops'ta woods 30-40 yaşsa bu oyunda 100 yaşınıu geçik olması lazım yanlışım varsa düzeltin...
Black Ops ismi yakışmamış. Jet Felan Kullanacağız Artık Multide de jet felan olcak artık ağlamassınız heralde ( Treyarch ve İnfinity Ward Birleşip Adam gibi oyun yapsa ne öyle biri 6 yapıyo biri 7.serisini yapıyor )
bakın gafikler hala değişmemiş insan bi crysıs 3 e bakar be ayıp be
adamların amaçları belli bu grafik motoru iyice çekilmez hale gelene kadar her 3 ayda bir oyun yapıp zenginliklerini arttırmak . nasıl olsa ne çıkarsam satarım diyo adamlar. ki satıyolarda.
AT VAR OHOOVV
quote:
Orijinalden alıntı: Metalurjist
Bir yandan at koşturuyor, diğer yanda son teknoloji savunma teçhizatları. Nasıl bir şey ya bu?
Atlı sahne 80'lerde geçiyor.
Ben cod serisinin her oyunun oynamış ve seriyi seven biri olarak bunları söylüyorum.Tabi ki gelecek oyunun daha iyi bir oyun olmasını isterim Ama anlaşılan o ki videoyu adamakıllı izlemeden konuşuyorsun.Videoda altyazıları okusaydın hikayeyi anlardın.Grafiklerde ortada.Burda gelip fanboyluk yapıyorsun.Bir de konuşurken karşındaki insanın yaşını bil de konuş
quote:
alıntı:
Orijinalden alıntı: razor_19
Bu muymuş yeni motor. allah aşkına kimi kandırıyorlar resmen eski motor bu.Hikayeside yüz yıllık klişe makinalar insanlara karşı ha bide atlara :D
Amrothrim daha anlamadan bilmeden yazanlara gıcık oluyorum özellikle senin gibi ergenlere. git bir anla gel hikayeye çamur atmadan önce
Grafikleri Falan Boşverinde Asıl 3. Dünya Savaşı Şimdi Başlıyo.
BSC'nin video yorumları bilgidiğin troll yetiştirme çiftliği adam videodan gördüğü oyuna puan veriyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Tinúviel
BSC'nin video yorumları bilgidiğin troll yetiştirme çiftliği adam videodan gördüğü oyuna puan veriyor.
Bsc yeni yetenekler yetistiriyormusda bizim haberimiz yokmus caktirma
size soruyorum bugüne kadar çıkan cod oyunlarını oynayıp da hiç mi zevk almadınız.birisi tutturmuş grafik motoru diye hepiniz ona takılıyorsunuz.önemli olan bi oyunun verdiği zevktir.ben eğer o zevki alamıyorsam oyunun grafikleri en iyisi olsun yine de oynamam
Cod serisine iyiki bi kopyala yapıştır dedik he adamlar bize resmen susunda alın bunu dercesine bambaşka bi oyun çıkarcaklar işe bak
Biraz değişin dedikte bukadarı fazla ama
Vasat grafikli bir Syndicate çakması olmuş.
quote:
Orijinalden alıntı: IsmailCem
Şimdide at hırsızı yapacaklar bizi
At hariç hiçbir öğe heycanlandırmadı beni
oyunun konusu pek iyi değil ama mw den daha iyi olduğu kesin. Halo gibi olmuş oyun.
Woodu bu halde görmek kötü ya. İnşallah mw gibi vasat olmaz.
Anlamadığım şey şu biri açıklayabilirmi wood nasıl yaşadı bu zamana kadar ya bide kravchenko ile dövüşürken ölmemişmiydi. Bu kadar teknoloji varken kovboy falan ne anlamadım kafam karıştı.