Şimdi Ara

CoD: Black Ops 2 - İlk Video (Türkçe Alt Yazılı) (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
351
Cevap
3
Favori
41.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: KmKz_Lito

quote:

Orijinalden alıntı: doucan_21
    Ne saçmaladığını sorabilirmiyim acaba ?

Modern Warfare 3 belki istenileni verememiş olabilir fakat MW rezaletse BO ondanda rezalettir.Böylesine saçma bir hikaye görmedim.
    Geleceğe gitmenin mantığı nedir ki ? İyice sapıttı oyun.MW ye devam etmeliler belkide BO yerine başka bir hikaye gelirse hiç üzülmem.
    Ayrıca COD MW den beri aynı motorla gidiyor diye biliyorum.Hem oyun yapıp hem motoru geliştirmek zaman alır belki ama 4 ten beri yamalayıp yamalayıp sundukları motoruda artık rafa kaldırırlar.Bak BF3 e ?

Saçmalıkmış önce sen üslubuna dikkat et.

MW serisinin eleştirirken ne hikayesinden bahsettim, ne de oyun motorundan. Beni ve bir kaç sıkı Call of Duty oyuncusu arkadaşımı oyundan bezdiren haritaları düşünerek bu mesajı atmama rağmen mesaj içerisinde belirtmedim. Geleceğe gitmenin mantığı nedir demişsin ama BO hikayesinden bahsederken neden işin içine BO2 hikayesini dahil ettin ki? Herkesin rezalet olmasını beklediği Black Ops serisinin ilk oyunu hem zevkli hem de derin bir konu işleyerek bir kez daha Call of Duty serisinin tek kişilik oyun modunun standartını yükseltti.

Daha önce MW3 motorunun üzerine koyarak devam ettiğini bildiğim Black Ops 2 (mesajımın daha öncelerden atıldığını görebilirsiniz.) maalesef BO oyun motoru üzerinden devam edecekmiş Sipahi hocamın dediğine göre.

BF3 ise bence her ne kadar ikiside FPS türünün öncüleri olsalar bile Call of Duty çok daha arcade bir oyun olarak göze çarpıyor. Aynı türün içinde farklı türün iki temsilcisi gibiler.

BF3 ve COD aynılar demedim zaten dikkat edersen BF3 grafiğini ilerletmek için oyuna ara verdi bir süre beklediler en iyisi için uğraştılar ve ortaya mükemmel grafikler ayriyetten çok iyi bir multiplayer çıktı.Ben bir COD taraftarıyım ama BO COD a hiç yakışmayan bir oyun hikaye bakımındanda yeterli değil bunu ben değil yığınla oyuncu söylüyor.BO2 de önce herkes bu daha beta oyun çok değişir diyordu ama değişen bir halt yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: doucan_21
    BF3 ve COD aynılar demedim zaten dikkat edersen BF3 grafiğini ilerletmek için oyuna ara verdi bir süre beklediler en iyisi için uğraştılar ve ortaya mükemmel grafikler ayriyetten çok iyi bir multiplayer çıktı.Ben bir COD taraftarıyım ama BO COD a hiç yakışmayan bir oyun hikaye bakımındanda yeterli değil bunu ben değil yığınla oyuncu söylüyor.BO2 de önce herkes bu daha beta oyun çok değişir diyordu ama değişen bir halt yok.

Hani koskoca mesajımın arasından kastettiğim en son şeyi cımbızla çekmişsin.

Neyse tartışmayı uzatıp konuyu daha çok kirletme taraftarı değilim. Sadece bir iki çift sözüm var. Black Os 2, MW3 oyunundan çok daha kaliteli ve zevk veren bir oyun olacaktır. MW3 ile ara verdiğim BF3 ile canlı tuttuğum FPS günlerine geri dönmek için iyi bir fırsat. Hala arada açıp Black Ops oynadığım oluyor şu son günlerde.

• bf 3 ü cod mw 3 le degis tokus ettim mw3 oynuyorum daha zevkli daha eglenceli bir daha bf3-4 oynarsam ajdar olayim black op 2 yi sabirsizlikla bekliyorum ama bir sorunum var ps3 demi oynasam pc demi bu ikisinin arasinda kaldim pc de oynarsam direcxt 11 destekli olacak grafikler super olur ps3 de oynasam malum medium grafiklere mahkumuz
  • Black Ops gibi mükemmel senaryosu olan bir oyuna, bu şekilde bir 2. oyun beklemiyordum. Savaşlarda uçuk teknoloji benden uzak olsun.
  • Biraz da gerçekçilik katsalar şu oyuna güzel olacak da...Nerdee..
    Ayrıyeten, Hadi ama ya amerika mı anahtarlarını çaldıracak !!! Kim inanır buna buna ?
    Halbuki atom bombasıyla işler baya iyi gitmişti onlara göre.....Yaptıkları oyunlar bile kendileri gibi be..
    Zaten sorsalar mağdurunu gaddar kendin gösterir... :)

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Güzelmiş
  • reznov ne oldu öldü mü bir daha ki oyunda göremeyeceğiz sanırım kendisini...adamımdı ya..

• quote:

Orijinalden alıntı: alicemoguz

reznov ne oldu öldü mü bir daha ki oyunda göremeyeceğiz sanırım kendisini...adamımdı ya..

Aslında reznov hiç olmamıştı. Hapishaneden kaçarken reznov ölmüştü. Mason onu kafasında canlandırmıştı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: egecan23

quote:

Orijinalden alıntı: alicemoguz

reznov ne oldu öldü mü bir daha ki oyunda göremeyeceğiz sanırım kendisini...adamımdı ya..

Aslında reznov hiç olmamıştı. Hapishaneden kaçarken reznov ölmüştü. Mason onu kafasında canlandırmıştı.

anladım..team deatmatch de kapışacak arkadaşlar varsa ekleyebilir 32 leveldayım..psn id:alicem_fb92..
    zombie mod da olabilir.
  • İlk oyunda olan enerjiyi hissettim

• abiler bilgisayarım kaldırırmı bi bakarsanız
    derecelendirme :5,6
    windows7 ultimate
    işlemci Intel(R) Core(TM) i5 CPU M 430 @ 2,27GHz 2,27GHz
    ram 4 gb
    64 bit işlemci
    GetForce GT 330M
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.