Şimdi Ara

CoD: Black Ops 2 - İlk Video (Türkçe Alt Yazılı) (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
351
Cevap
3
Favori
41.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geleceğın savaş teknolojileri hakkında dökümanter video. BO 2'de bunlardan esinlenilmiş.

http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=P45Yn3mYhec&NR=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 6 Mayıs 2012; 7:58:48 >
  • İlk baştaki adamı (Woods'tu galiba) gerçek adam sandım aniden. :D
  • Ne kadar boş yorumlar var ya bf3 ün SP sini oynadım zerre zevk almadım ama mw farklı ayrıca bu trailler yani güzel olan bölümleri alıp uygulamak demek birnevi protatip ben bf3 ve mw3 ile ilgili ne videolar izledım sadece video olarak kaldı oynarken hiçbirini göremedım buda öylebirşey oynarken bunlardan birkaçını görücez videoda at var denmiş arkadasım bir çocuk bile uzay gemisi vs vs varken atın orda işi ne diye mantık yürütür sizin kadar bilmiyor mu MW3 TRE. mühendisleri :) güldürmeyin kendiniz yorumlarınızla ulan yıl olmus 2012 hala sağlam bir oyunumuz yok :D bi tane crysis var 1 adam 2342420249214521 kisiyi öldürüyor süper gerçekten muhteşem
  • Arkadaşlar bu senaryo gerçekten benim hoşuma gitti açıkçası ben beyendim adamlar büyük cesaret isteyen bi iş yapıyorlar kimin aklına gelirdi cod a robotlara karşı savaşacağımız hikayeyi iyi sunarsalar bence bu oyun tutar merak ettiğim tek şey mp yi nasıl yapıcaklar haritaların büyüklüğü nekadar olacak
  • Black Ops 2 her açıdan farklı bi oyuna benziyo ama yinede grafik falan ses herşey aynıysa diye ben oyun çıktında youtube den falan bakıcam güzelse sonra alıcam oyun video da gözüktüğü gibiyse o zaman para eder.
  • bu ne lan
  • Benim bekledigim cod bu olamaz!!!!
  • black ops 1 rezaletinden sonra simdi de black ops 2 rezaleti cekicez sanırım.görsellik filan umurumda degil benim.benim için önemli olan online daki zevk.1 de iğrenç serverlar,saçma sapan perkler sacma sapan kill streaklar bunda da devam edecek muhtemelen.
    b.o 1 deki silah seslerine bir bakın sonra gidin cod 1 de ki silah seslerine bakın.birbirinden nerdeyse 7-8 yıl farklı olan oyunlar,ama ses kalitesi olarak birbirinden fark yok..

tahminim malesef b.o 2 de facia gibi.
    keşke adam gibi oyun yapsalarda oynasak
  • quote:

Orijinalden alıntı: proleter82

Arkadaşlar bu senaryo gerçekten benim hoşuma gitti açıkçası ben beyendim adamlar büyük cesaret isteyen bi iş yapıyorlar kimin aklına gelirdi cod a robotlara karşı savaşacağımız hikayeyi iyi sunarsalar bence bu oyun tutar merak ettiğim tek şey mp yi nasıl yapıcaklar haritaların büyüklüğü nekadar olacak

evet senaryo güzel.

ismi de Black Ops: Modern Wars

ya da Lethal Battleground gibisinden olsaydı daha çok ilgi uyandırırdı.
  • Yani ilginç tabi.
    Farklı bir senaryo ve yine robotsuz bir savaş isterdim fakat buda kabulümüzdür.
  • Tek kelimeyle berbat teknoloji fazla gelişmiş abartılmış.O ne öyle altta atlı adamlar koşturuyor üstte uzay gemisi tarzı değişik makineler.Bu oyun TUTMAZ !!! Demedi demeyin...!
  • Woods ölmemişmiydi burada da woods war ben hiç birşey anlamadım bu oyundan
  • Woods ölmemişmiydi burada da woods war ben hiç birşey anlamadım bu oyundan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Morte34

Tek kelimeyle berbat teknoloji fazla gelişmiş abartılmış.O ne öyle altta atlı adamlar koşturuyor üstte uzay gemisi tarzı değişik makineler.Bu oyun TUTMAZ !!! Demedi demeyin...!

Atlı adamların üstünde helikopter var uzay gemisi göremedim ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darthblast

quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

quote:

quote:

Tek kelimeyle berbat teknoloji fazla gelişmiş abartılmış.O ne öyle altta atlı adamlar koşturuyor üstte uzay gemisi tarzı değişik makineler.Bu oyun TUTMAZ !!! Demedi demeyin...!

kendi kendine hayalliyor işte, 2025 futuristik drone dönemini uzay çağı sanıyor ergenler. kaldı ki atlı bölüm 80'lerden flashback..

edit: ayrıca bu trollface gibi oc'leri popüler ettiği için reddit ve 9gag gibi kanser otistik sitelere lanet olsun demek istiyorum.. anonim olan bu ürünlerin şimdilerde tişörtleri, defterleri felan satılıyor.. nereye gitsem bu troll face'leri görüyorum...

[sizer=red]CoD: Black Ops 2 - İlk Video (Türkçe Alt Yazılı)

ben bu tür resimlerin doğduğu yerden geliyorum rahatsızlığım o yüzden...

aynı resmi koyup trolleme çabana da 1/10 veriyorum çünkü cevap yazdım..

• Activision, muhteşem CoD1, CoD2'den sonra her sene, suyunun suyunu isterse 7-8 sene sonra olacağı buydu. Güzelim, 2.Dünya Savaşı ortamı ne saçmalıklara geldi. CoD4'ten sonra dağıtmaya başlamıştı zaten. Infinity Ward'daki elemanların geçen sene ayrılmasıyla tüyü de diktiler sonunda...
    .
    MoH,CoD1, CoD2, CoD4 MW, CoD MW2 'yi yapan elemanlar, yani eski Infinity Ward çalışanları Activision'ın baskısından kurtulmak için ayrılıp Respawn Entertainment isimli firmayı kurdular. Bir seneyi aşkın süredir EA desteğiyle yeni bir FPS geliştirmekteler. Efsane bir oyun çıkacak ortaya, belli. Gelişmelerihttp://www.respawn.com/ sitesinden takip edebilirsiniz...
    .
    Her güzel şeyin bir sonu var, CoD ekolü de buraya kadarmış demekki...

• Respawn ile ilgili en önemli haberi kaçırmışım:

Yeni oyun, Mart 2013'te geliyormuş...

http://www.gamespot.com/news/respawns-first-game-due-by-march-2013-report-6349749

Daha bir sene var ya...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

kendi kendine hayalliyor işte, 2025 futuristik drone dönemini uzay çağı sanıyor ergenler. kaldı ki atlı bölüm 80'lerden flashback..

edit: ayrıca bu trollface gibi oc'leri popüler ettiği için reddit ve 9gag gibi kanser otistik sitelere lanet olsun demek istiyorum.. anonim olan bu ürünlerin şimdilerde tişörtleri, defterleri felan satılıyor.. nereye gitsem bu troll face'leri görüyorum...

Sayende değiştirdim resmi öyle diyince bende sinir oldum.

• quote:

quote:

Tutar bence gene
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sayende değiştirdim resmi öyle diyince bende sinir oldum.

en iyisini yapmışsın. acayip popüler ettiler, 10 yaşındaki bebeler bile kullanıyor her yerde çok sinir bozucu bir durum. hele ticarileştirilmesi daha bi kötü oldu..

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.