Şimdi Ara

CoD: Black Ops 2 - İlk Video (Türkçe Alt Yazılı) (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
351
Cevap
3
Favori
41.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

quote:

Orijinalden alıntı: Phantom7

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Hadoken

quote:

Battlefield online mod da sunduğu kalite açısından cod serisinden 5 yıl ileride değilse adam değilim. Ha yeni cod da neler olur bekleyip göreceğiz. Adamlar hala single modu iyi yapmanın online modu arka planda bırakmanın peşindelerse yapacak bir şey yok kendileri kaybederler.

Artık single modu kimse eskisi kadar takmıyor. Pc de korsan oynayanlar hariç. mw3 son single başarıları oldu artık kimse yemez. Herkes cod dan bf3 gibi bir online mod dinamikleri bekliyor.

Şaka mı yapıyorsun ? Git oyuncu sayılarına bak MW3 şuan BF3'ü 5-10'a katlar online oyuncu sayısı olarak.Türkiyede oyuncular valla rastgele yorum yapıyor az araştırın.MW3'ün online modu çıkış tarihi dahil her zaman BF3'ten fazla oynandı.

Ben kalite olarak dedim. Oyuncu sayısına bakarsan counter strike en iyi online fps o zaman

Oyunlarla iç içe olan 100 profesyonel oyuncunun önüne online mod açık şekilde BF ve COD koy 100 kişiden 80 i BF oynar ve kesinlikle BF daha iyi der. Ama aynı 100 kişinin önüne single mod açık BF ve COD koy 100 kişiden 70 i COD oynar COD daha iyi der.

Bizlerin eleştirdiği nokta online mod teknolojisi ve bu teknoloji BF3 de bariz şekilde abartmıyorum en az 5 yıl ileride bir teknolojiye sahip COD a göre

Ama bu açık 1 senede de kapanır kapanmaz diye bir şey yok. Belki yeni COD online mod da bir devrim yapacak ve şahane bir online oyun bizlerle olacak

En iyi online FPS counter strike değil mi zaten, 12 senedir oynanan ve en az 10 sene daha oynanacak tek online FPS.

En iyisi değil en çok bağımlısı olan counter strike

Yıllardır oynanıyor olması en iyi olduğu anlamına gelmiyor. Oyunu gerçekten çok seven ve yıllardır sıkılmadan oynayan bir kitlenin olduğu anlamına geliyor. 2015 de harika fps oyunlar olsa dahi en çok oynanan fps oyun counter strike olarak kalacaktır. Ama bu onun alanın en iyisi olduğu anlamına gelmez.

cs iyi olduğu için, competitive olduğu için ve hepsinden önemlisi bf ve cod gibi oyunların aksine bireysel yetenek gerektirdiği için oynanıyor..

şu video her şeyi anlatıyor aslında cod gibi hitscan tabanlı oyunların basit ve sığlığı açısından..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Phantom7

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Hadoken

quote:

Battlefield online mod da sunduğu kalite açısından cod serisinden 5 yıl ileride değilse adam değilim. Ha yeni cod da neler olur bekleyip göreceğiz. Adamlar hala single modu iyi yapmanın online modu arka planda bırakmanın peşindelerse yapacak bir şey yok kendileri kaybederler.

Artık single modu kimse eskisi kadar takmıyor. Pc de korsan oynayanlar hariç. mw3 son single başarıları oldu artık kimse yemez. Herkes cod dan bf3 gibi bir online mod dinamikleri bekliyor.

Şaka mı yapıyorsun ? Git oyuncu sayılarına bak MW3 şuan BF3'ü 5-10'a katlar online oyuncu sayısı olarak.Türkiyede oyuncular valla rastgele yorum yapıyor az araştırın.MW3'ün online modu çıkış tarihi dahil her zaman BF3'ten fazla oynandı.

Ben kalite olarak dedim. Oyuncu sayısına bakarsan counter strike en iyi online fps o zaman

Oyunlarla iç içe olan 100 profesyonel oyuncunun önüne online mod açık şekilde BF ve COD koy 100 kişiden 80 i BF oynar ve kesinlikle BF daha iyi der. Ama aynı 100 kişinin önüne single mod açık BF ve COD koy 100 kişiden 70 i COD oynar COD daha iyi der.

Bizlerin eleştirdiği nokta online mod teknolojisi ve bu teknoloji BF3 de bariz şekilde abartmıyorum en az 5 yıl ileride bir teknolojiye sahip COD a göre

Ama bu açık 1 senede de kapanır kapanmaz diye bir şey yok. Belki yeni COD online mod da bir devrim yapacak ve şahane bir online oyun bizlerle olacak

En iyi online FPS counter strike değil mi zaten, 12 senedir oynanan ve en az 10 sene daha oynanacak tek online FPS.

En iyisi değil en çok bağımlısı olan counter strike

Yıllardır oynanıyor olması en iyi olduğu anlamına gelmiyor. Oyunu gerçekten çok seven ve yıllardır sıkılmadan oynayan bir kitlenin olduğu anlamına geliyor. 2015 de harika fps oyunlar olsa dahi en çok oynanan fps oyun counter strike olarak kalacaktır. Ama bu onun alanın en iyisi olduğu anlamına gelmez.

Kendi düşüncem , bir oyunun grafiklerine bakılmaksızın bunca sene boyunca oynanması , oyunun mükemmel silah-harita dengesi , perklere-altındaki araca-silah eklentisine değil sadece ve sadece senin yeteneğine bağlı olması, kazanmak için kesinlikle takım oyunu gerektirmesi, ve son olarak en az önümüzdeki 10 sene boyunca oynanacak olması bir oyunu kesinlikle bir klasik yapmaya yeter hatta en iyisi olmaya bile yeter derim.

• En severek oynadığım CoD 2ydi sonra bozdu bence.
  • Bi ara Gun diye bi oyun vardı hatırladınız mı? aklıma o geldi :D
  • "Bilgisayarlar ürettik,robotlar ürettik,insansız ordular ürettik ama kimse de çıkıp sormadı:
    Niye yeni grafik motoru yapmıyoruz ?"
  • yeni grafik motoruyla yapılıyor mu dendiydi ben mi yanlış hatırlıyorum?
  • @ilkerinanç
    Yanlış hatırlamıyorsam bu motorun geliştirilmiş hali.Ama pek bi bilgim yok.Yanlış biliyor olabilirim. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkerinanç

yeni grafik motoruyla yapılıyor mu dendiydi ben mi yanlış hatırlıyorum?

Hayır aynı, yeni nesil gelene kadarda değişmez.
  • grafikler yine göz kamaştırıyor (!)
  • Şakamısınız siz ya call of duty serisine hakarettir bu oyun .s
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnduriLXx

Şakamısınız siz ya call of duty serisine hakarettir bu oyun .s

call of duty serisinin ağırlığı nedir de hakaret olsun.
  • black ops 2 farklı bi deneyim olacaktır bence. single konusunda olumlu düşüncelerim var. Bence oyunun singlesi diğer cod serisine göre daha farklı ve güzel olacaktır. Ama multiplayer konusunda cod dan farklı olacaktır. Multide farklı bir deneyim isteyenler için bence hiçbir sorun yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SchwarzerHumor

Allah Rızası için şu oyuna yeni grafik motoru yapıp seriyi 1den başlatsınlar Bf'den daha fazla satar

bf den çok daha fazla satıyor zaten. zaten bu kadar fazla satmasa o grafik motoru 3 yıl önce değişmişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MusanınAsası

At mı o?

Atla helikopter kovaliyolar :D
    İste bu kadar pro bı oyun (antiblackops)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atlı bölüm 80lerde geçen bi flashback bölümüymüş bu arada. Zaten videoyu dikkatli izleyen gözler helikopterin rus heli si HİND olduğunu anlamışlardı 2025 te ruslar hala hind sürecek değildi :D
  • Bir seri işte böyle batırılır.Kendi kazdıkları kuyuya kendileri düştüler.
  • Naptınız lan CoD a
  • Ben ümitliyim sonuöta CoD. Ama ilk defa gelecek temasını işliyor. Görücez bakalım ne olacak..
  • tek kelimeyle hayalkırıklığı. bari inş zombi mod iyi olur
  • çıksın oynamadım dememek için oynarım yoksa pek iyi gibi gelmedi yani
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.