Şimdi Ara

CoD: Black Ops 2 - İlk Video (Türkçe Alt Yazılı) (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
351
Cevap
3
Favori
41.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • artık savaş konusu bulamayınca tarihten ve günümüzden cod geleceğe yönelmiş ama olurmu olmaz mı muallaktayım :S ama bence konu şöyle başlayabilir :) oyunun baş karateri olan asker yolda yürürken birden marty mc fly (geleceğe dönüş filmindeki) o gri delorean le gelir son anda eleman ezilmekten kurtulur marty inince meraktan delorean e biner araba birden otomatik çalışır ve pufff eleman gelecekte bi savaşın tam ortasındadır :D :D
  • Hayatımda gördügüm en berbat grafiklerden birisi heleki bu dönemde çıkan bi oyun için berbaaaat!
  • Şu grafik motorunun bi iki kodyla oynasalar iyiydi, grafiklerden kaybediyor oyun.
  • hikaye çok dengesiz daha yeni mw3te 2016 yılında rambo filmindeki helikopterler vardı
    2025e kadar dünya ne kadar hızlı gelişmiş
  • Grafikler olsun senaryo olsun oyun berbat. COD serisini resmen batırmışlar
  • O değilde cidden teknoloji gelişti diyorlar. At var ne alaka ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HoLLyqan

O değilde cidden teknoloji gelişti diyorlar. At var ne alaka ?

Seksenli yılların sonuna bir flashback yapılıyor. Yani sadece geriye dönüşten ibaret.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thyke ‘

Grafikler olsun senaryo olsun oyun berbat. COD serisini resmen batırmışlar

Ulan varya Cod'u desteklemekten sıkıldım bi süreliğine girmicem bu konuya Ne kadar söylesem kabul etmiyorsunuz.
  • mesajım bulunsun eve gidince izlerim
  • bune ya zavallı cod ve codcular
  • COD un fikirleri güzelde grafikler iyi olduğunu söyleyemem
  • call of dutynin tetrisi çıksa yine oynarım arkadaş.
  • Yinede bir battlefield değil. Online için konuşuyorum. Single da iyi olabilir ona lafım yok ama activison çalışanları bu kafayla giderse dice çalışanları single modda da cod dan daha iyi bir bf yapabilirler.

Bir şirket paraya doyunca belli bir süre kendine gelemiyor. İyi ürün çıkarmakta zorlanıyor. Bu denli başarı elde etmiş şirketler ben artık adımdan dahi satarım imajına bürünüyorlar. Nasıl sony bazı ürünlerinde nasıl olsa adım yeter dedi ve tv sektöründe zarar etti. Buda öyle bir şey başarı sağladıkça kendine güven geliyor ve buda bir sonraki ürünlerde başarısızlık olarak yansıyor. Yıl olmuş 2012 markana çok güvenmeyeceksin her an başka bir şirket bulunduğun sektörde seni tepe taklak edebilir.

Activison bugün adım var ne yapsam satarım diyor.
  • Atla savaş ilginç olmuş :)
  • cod BLACK OPS 2 süperrr ama at ne alaka o garip işte ama atta güzel süper yaaaa
  • Wood, black ops 1 de 37 yasindaydi bu oyuna gore 94 yasinda olmasi gerekiyor sacmaliga gel ya
  • herkes pozitif yorum toplamak için saçmalamış inş bf 2142 olmaz bu seri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sterben# -- 5 Mayıs 2012; 12:48:31 >
  • Cod serisinin tartışmasız en iyi oyunu black ops bana göre kimse aksini iddia edemez . hem burda robotların kendi zihniyetleri ile saldırdıklarını nerden biliyorsunuz ki ? belki de düşmanlar ele geçiriyor. Allah aşkına bir oyunu oynamadan şöyle saçma yorumlar yapmayın lütfen harcanan emeğe yazık .
  • Oyunda bi 300 spartalı eksik ne ayak...This is SPARTAAAAA....
  • Mass Effect ten hallice
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.